Palmiros horoskopas trečiadieniui, birželio 14 d.

Trečiadienis palankus veiklai, tinkamas tvarkyti piniginius, turto reikalus, aktyviai spręsti finansines problemas. Palanku tvirtinti gerai parengtus sandorius. Geras laikas komandiruotėms bei misionieriškoms kelionėms. Tinka atnaujinti seną veiklą.

Šis metas siejamas su ritualais, tvarkos atstatymu – tad dirbkite sąžiningai, atsakingai atlikite savo pareigas. Greitai išryškės brokas, simuliacija, ges, lūš, kas nepatikima, – nevažinėkite techniškai netvarkingais automobiliais. Tiesa, bus svarbu bendravimo kokybė – tai tas metas, kai reikia vengti ginčų: likite diplomatiški. Nors diena ir gera reikalams tvarkyti, reikėtų vengti skubotų sprendimų, neapgalvotų pažadų. Aplinkybės klostysis palankiau, jei grįšite prie senų, neišspręstų problemų, prisiminsite kažkada neįgyvendintas ar pamirštas idėjas, naujai apmąstysite praleistas progas bei savo ankstesnius tikslus. Tinkamas laikas darbui su užmiršta informacija, seniai planuotiems susitikimams, pasitarimams, susitarimams. Analizuokite ankstesnę savo veiklą, ieškokite klaidų. Palanku tvirtinti sandorius, iš kurių nesitikite greitos naudos, bei kitokius svarbius dokumentus, kuriems deramai pasirengta. Spręskite juridines problemas. Gerai pirkti vertingus daiktus, brangakmenius, teikti brangias dovanas. Ši diena palanki ne tik dalykiniams, bet ir bičiuliškiems susitikimams. Bus aktyvesni vagys – labiau pasaugokite savo turtą. Iš antradienio į trečiadienį buvo svarbūs tik sapnai, kuriuose matyti vaizdai realūs. Jie pildysis tiesiogiai. Blogas ženklas: jei kišenė prakiurtų, ką nors pamesti, jei iš rankų kristų pinigai, raktai, sutikti žmogų tuščiais kibirais – nuostoliai, apgaulės, nesėkmės; itin blogai raktus pamesti – galima artimo žmogaus netektis. Geras ženklas: gauti pinigų – ilgalaikė finansinė sėkmė, sutikti žmogų pilnais kibirais – greitu laiku ims gerėti jūsų materialinė padėtis. Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis nepalankus svarbių reikalų tvarkymui; palankios spalvos – melsva, žydra, auksinė.

Avinas (03 21–04 20). Trečiadienį pakaks realybės jausmo vertinant savo bei partnerių finansines galimybes, tad galima priimti ilgalaikį sprendimą. Gera proga atnaujinti seną darbinį projektą. Palanku užsiimti buitinių problemų sprendimu.

Jautis (04 21–05 20). Trečiadienį daug kas priklausys nuo jūsų energingumo bei asmeninio įtaigumo. Tvarkykite svarbius reikalus – pasiteisins apgalvota rizika. Tinka aiškintis uždarbio klausimą su viršininku, tvirtinti sandorius, investuoti pinigus. Palanku juos ir skolintis ar imti kreditą.

Dvyniai (05 21–06 21). Trečiadienį nieko naujo nesiimkite, baikite senus darbus ir nebendraukite su tais, kas kažko iš jūsų nori. Ir mokėkite neklausyti blogų šnekų apie artimuosius, draugus, mylimą asmenį.

Vėžys (06 22–07 22). Trečiadienį viskas klostysis lengviau, paprasčiau: reikalai pakryps reikalinga linkme, draugai ateis į pagalbą. Vis tik nereikia skubinti įvykių.

Liūtas (07 23–08 22). Trečiadienį būkite atidūs keliamiems reikalavimams darbe, priešingu atveju jau savaitei baigiantis ar kitos pradžioje galite patirti nemalonumų dėl kokybės. Vis dėlto tai geras laikas svarbiems dalykiniams susitikimams, susitarimams.

Mergelė (08 23–09 22). Trečiadienį nuotaika giedrėja – vėl viskas sukasi jums palankia linkme. Geras laikas ne tik reikalus tvarkyti, bet ir vykti į dalykines keliones, o taip pat susitikti su draugais, giminaičiais.

Svarstyklės (09 23–10 23). Trečiadienis sudėtingas – pasisaugokite sukčių, apgavikų. Verta kur išvykti, pakeisti aplinką. Ir nesivelkite į ginčus, nekritikuokite, nepykite. Venkite santykių aiškinimosi su artimaisiais.

Skorpionas (10 24–11 22). Trečiadienį nurimkite – pats laikas kiek atsipūsti. Puiku būtų patikėti savo darbus porininkui, sutuoktiniui ir ramiai pasidžiaugti bičiulių draugijoje. Neblogas laikas susitarimams, dokumentų tvirtinimui.

Šaulys (11 23–12 21). Trečiadienį nepraraskite kantrybės, būkite atidesni detalėms, instrukcijoms bei kolegų nuomonei. Verta dažniau tartis, ieškoti įvairesnių sprendimų. Daugiau dėmesio skirkite sveikatos stiprinimui.

Ožiaragis (12 22–01 19). Trečiadienį jausitės kūrybingi, būsite žavūs ir įdomūs. Pats laikas kažką siūlyti vadovybei, pristatyti savo nuopelnus visuomenei. Geras laikas reklamai. Itin palanki diena laisvų, kūrybinių profesijų atstovams. 

Vandenis (01 20–02 18). Trečiadienį neskubinkite įvykių, mažiau reikškite savo nuomonę. Aiškinkitės slaptas nesėkmės priežastis, mėginkite painioti intrigų kamuolį. Tik patys į nieką nesivelkite – nebūkite patiklūs. Kita vertus, sulauksite gero draugiško patarimo, pagalbos. 

Žuvys (02 19–03 20). Trečiadienį intuityviai teisingai atsirinksite, kas melas, o kas tiesa. Geras laikas tvarkyti dokumentus, ieškoti dingusių daiktų, tinkamas pasitarimams, įvairiems susitikimas bei pažinčių atnaujinimui. 

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą