Palmiros horoskopas pirmadieniui, liepos 10 d.

Pirmadienį naujų darbų nepradėkite. Tai geras laikas ką nors apibendrinti, užbaigti seniau pradėtus darbus.

Palanku ko nors mokytis, keistis nauja dalykine informacija, aiškintis teisybę. Bendraudami mokėkite kitą išgirsti (ypač tai, kas garsiai nepasakyta), įvertinti svetimą nuomonę. Ne pats geriausias laikas prieštarauti bendrai nuomonei, konfliktuoti su kolektyvu. Venkite spūsties, gausių žmonių susibūrimų. Būkite atidesni ką nors veikdami rankomis, atsargesni su degiomis, sprogiomis medžiagomis. Venkite rizikingo vairavimo kelyje. *** Pirmadienį 14 val. 41 min. Marsas įeis į Mergelės ženklą, kuriuo judės iki rugpjūčio 27 d. Marsas, atsidūręs Mergelės ženkle, ir didžiausią tinginį išjudina darbui, suteikdama atkaklumo veikti iki galo. Asmeninėmis pastangomis, disciplinuotu darbu iš esmės viskas bus pasiekiama. Stiprės pareigingumas bei atsakingumas. Beje, Marsas Mergelėje apvainikuoja pastangas rasti tinkamesnę darbo vietą ar apskritai susirasti darbą. Kita vertus, teks save labiau kontroliuoti, kad neimtumėte erzintis dėl niekų, dėl nežymių nesėkmių veikloje ar asmeniniame gyvenime, kad nepriekabiautumėte, neieškotumėte svetimų trūkumų, klaidų. Dirglumas, įkyrumas, nepakantumas kritikai savo veiklos atžvilgiu – neigiamos Marso Mergelėje savybės. Derėtų daugiau dėmesio skirti sveikatos stiprinimui – pats laikas užsiimti įvairiomis gydomosiomis gimnastikomis (jų apstu ir europietiškose, ir rytietiškose tradicijose). Būkite atidesni ir savo virškinimui, ypač žarnyno veiklai – slapti negalavimai, apie kuriuos nė nenutuokėte, dabar gali virsti rimta, akivaizdžia liga. Sapnai iš sekmadienio į pirmadienį susiję ne su jumis, o su aplinkiniais. Pildysis tik tuomet, jei buvo ryškūs, įsimintini. Blogas ženklas: užuosti nemalonius kvapus, jei sloga atsirastų; nukristi ar išvysti kitą krentant – planų netikėtas pasikeitimas; išsiskyrimas su draugu, ryte pieną netyčia išlieti, jei išėjus iš namų pūstų vėjas į veidą; išvysti tirštus dūmus – nužiūrėjimo požymis; jei šalia jūsų kas iš viršaus nukristų – nelaimė jūsų artimiesiems. Geras ženklas: užuosti malonius kvapus, jei išėjus iš namų vėjas pūstų į nugarą – sėkminga diena, jei vėjas ką iš rankų išplėštų, nuneštų, jei indai dužtų. Žvilgsnis į priekį: antradienis tinkamas svarbių reikalų tvarkymui; palankūs pilki tonai.

Avinas (03 21–04 20). Pirmadienis atneš permainų. Pirmą dienos pusę pasistenkite ką nors malonaus atlikti dėl mylimo žmogaus. Po 15 val. labiau tinkamas laikas spręsti darbo klausimus.

Jautis (04 21–05 20). Pirmadienį (ko gero, jau vakarop) ateis nelaukta pagalba. Gera proga ieškoti sąjungininkų.

Dvyniai (05 21–06 21). Pirmadienis – permainų diena, kai gali įvykti tai, ko nesitikėjote, atsirasti nauji keliai senos problemos sprendimui. Iki pavakarės tinkamas laikas ieškoti alternatyvių uždarbio šaltinių.

Vėžys (06 22–07 22). Pirmadienį gali tekti svartyti dėl pasirinkimo veikloje. Neskubėkite – turite būti gerai informuoti.

Liūtas (07 23–08 22). Pirmadienis iki pavakarės labiau sėkmingas, ir tai gera proga svarbiems susitikimams bei susitarimams.

Mergelė (08 23–09 22). Pirmadienis tinkamas spręsti kredito klausimą. Antra dienos pusė palanki partneriškiems susitikimams, deryboms.

Svarstyklės (09 23–10 23). Pirmadienis iki pavakarės puikiai tinkamas įvairiems darbo susitikimams bei susitarimams.

Skorpionas (10 24–11 22). Pirmadienis palankus imtis atidėliojamų, nemalonių darbų. Tai gera diena anoniminei labdarai. 

Šaulys (11 23–12 21). Pirmadienis – sėkmės metas. Jei reikia laimėti kažkieno simpatijas ar net širdį – labiau palankus laikas iki 15 val., na, o vėliau gera proga vizitui į šefo kabinetą. 

Ožiaragis (12 22–01 19). Pirmadienis – šeiminės laimės metas. Intensyviai veiklai tai nėra tinkama diena. 

Vandenis (01 20–02 18). Pirmadienio susitikimai vers pakeisti nuomonę bei tolimesnius ketinimus. Galimi naudingi darbo pasiūlymai. Vis dėlto neskubėkite įsipareigoti. 

Žuvys (02 19–03 20). Pirmadienis palankus spręsti socialines, buitines problemas. Tinkama proga ieškoti papildomų pajamų šaltinių. 

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą