Palmiros horoskopas penktadieniui, rugsėjo 22 d.

Penktadienį reikalai nesiklostys taip sklandžiai, kaip tikėsitės. Galimi netikėti nuo jūsų nepriklausantys kliuviniai. Tad mažiau vilkitės, likite kuklesni, nepervertinkite savo galimybių bei ryšių.

Šiandien patartina elgtis taip, kaip reikalauja aplinkybės, – bus svarbu niekam nediktuoti savo sąlygų, nepiršti savo nuomonės. Na, o darbe pasistengti nepriekaištingai atlikti savo užduotis – jūsų profesionalumu gali būti suabejota. Venkite konfliktų su vadovybe. Iki 16 val. 12 min. palankesnis metas, labiau tinkamas ir dalykinei veiklai, ir asmeniniams reikalams tvarkyti. Vėliau kritinis laikas, blogas ne tik reikalams tvarkyti (galite tapti iliuzijų auka), bet ir sveikatai. Tuščia bus kurti planus, ypač darbinius: jiems nebus lemta išsipildyti, net jei jie realizuosis – tai atneš nenumatytų rūpesčių, nuostolių. Nepalanku bus ir pasirašinėti atsakingus dokumentus, tvirtinti sandorius. Antrą dienos pusę būkite atsargesni kelyje. Atidesni turėtų būti ir tie, kas dirba aukštyje arba gylyje. Atsargiau laipiokite kopėčiomis, venkite kilnoti itin sunkius daiktus, taip pat likite atsargesni dirbdami su aštriais įrankiais, ginklais. Galimi apsinuodijimai – būkite atidesni maisto kokybei, venkite svaigalų. Vakarą geriausia praleisti ramiai uždarame šeimos rate. Iš ketvirtadienio į penktadienį buvo gerai sapnuoti žemę – sėkmė; duoną ar ką nors valgyti – pinigai. Tačiau kelionė – kliūtys reikaluose; ugnis, žaibas – nemalonumai, nuostoliai; būti nuogam – vienatvė, artimo žmogaus netektis. Blogas ženklas: jei indas sudužtų – nuostoliai, liga; sutikti žmogų su tuščiais kibirais – nesėkmė. Geras ženklas: netyčia apsipilti šaltu vandeniu ar sulyti, kojas sušlapti – kažkas kitas spręs jūsų problemas; jei virš galvos paukštis suklyktų – sveikata, šeimos tvirtumas. Žvilgsnis į priekį: šeštadienis sudėtingas, svarbesnius susitikimus, šventimus patartina planuoti sekmadieniui; šeštadienį palankūs balti, geltoni, auksiniai tonai, vengtinos tamsios spalvos, juoda itin; sekmadienį palankūs ryškių spalvų deriniai, vengtini pilki tonai, monotoniški deriniai, taip pat raudona su ruda; pirmadienį palanki geltona, tamsia raudona, ruda, vengtini šalti tonai.

Avinas (03 21–04 20). Penktadienis gana sudėtingas – nepervertinkite savo galimybių bei sėkmės. Gali tekti atsimušti į nenumatytas kliūtis. Galite susidurti su kritika darbe – jei nesivelsite į ginčus, konfliktus, jums keliamos pretenzijos bus pamirštos.

Jautis (04 21–05 20). Penktadienį įtemptas, net slegiantis metas, tačiau jūsų sunkumai laikini. Išbandymų nebijokite – po jų seks džiugios permainos. O kol kas mažiau žavėkitės gautais pasiūlymais. Būkite atidesni vaikams – neskubėkite jų smerkti, ant jų pykti.

Dvyniai (05 21–06 21). Penktadienį bus svarbu išlikti ramiems, neprarasti vidinės pusiausvyros, kad ir kas įvyktų. Vakare geriau vengti nereikalingo bendravimo. Ne laikas kritikuoti, ginčytis: skųsdamiesi nieko neišspręsite. Tiesiog kartais reikia išlaukti.

Vėžys (06 22–07 22). Kad ir kokiais darbais užsiimsite, būkite itin susikaupę, atidūs – nė nepastebėsite, kaip suklysite. Beje, gali atsirasti neatliktų (atidėtų, pamirštų) darbų, kurie vers skubėti, nervintis. Kad ir kas nutiktų, nepraraskite kantrybės ir būkite atidesni detalėms.

Liūtas (07 23–08 22). Penktadienį galite nepajusti ribos tarp svajonės ir realybės. Neįsivelkite į avantiūrą ir neleiskite niekam žaisti jūsų jausmais, ambicijomis. Vakaro susižavėjimai, įsimylėjimai vėliau gali atnešti nusivylimą.

Mergelė (08 23–09 22). Penktadienį būkite atidesni ką nors veikdami, bendraudami, priimdami sprendimus. Antrą dienos pusę patartina vengti bendravimo ir, jei pavyktų, svarbius susitikimus atidėti. Gimtadienio šventimui vakaras netinkamas.

Svarstyklės (09 23–10 23). Iki pietų pasistenkite visur suskubti. Vėliau nesišvaistykite pažadais, nesistenkite visiems padėti, visur sudalyvauti, viską turėti – jums prirūks realumo pojūčio vertinant savo bei kitų galimybes. Dėl šios dienos neapdairių žingsnių jus gali apkaltinti melu, sukčiavimu ir net neištikimybe.

Skorpionas (10 24–11 22). Penktadienį paklauskite savęs, ar jūsų norai nėra pernelyg išpūsti, ar jie realūs, įgyvendinami? Jei taip – atsiribokite nuo reikalų bei ambicijų. Diena nėra tinkama pirkti vertingus daiktus, tvirtinti sandorius.

Šaulys (11 23–12 21). Kad penktadienis nesukeltų nenumatytų rūpesčių, jums teks atidžiau dirbti, apdairiau planuoti savo veiklą, atsargiau elgtis su pinigais bei paklusniau vykdyti vyresnybės nurodymus. Ir pasiruoškite, kad šiandien (bent jau vakare) ne visada būsite teisūs – aplinkiniai taip bus linkę galvoti.

Ožiaragis (12 22–01 19). Penktadienį imkitės tik privalomų kasdienių darbų. Netinkamas laikas pinigus investuoti, skolinti. Būsite linkę labiau pasiduoti įtaigai, tad negadinkite sau nuotaikos klausydami piktų šnekų. Saugokite savo ramybę, anksčiau eikite miegoti. Viešnagėms, kaip ir svečių priėmimui, nepalankus metas.

Vandenis (01 20–02 18). Penktadienį neskubinkite įvykių, leiskite subręsti situacijai. Tiesa, dalykinis reikalas išsispręs jūsų naudai, jei būsite diplomatiškesni su šefu bei paklausysite draugų patarimo. Pirma dienos pusė smagesnė, tačiau vakarop jūsų nuotaikos, o kartu ir ketinimai greitai kis – būkite atidūs, kad dėl to nenuliūstų jūsų artimieji, nesusirauktų draugai. 

Žuvys (02 19–03 20). Penktadienį bus svarbu nurimti – neverta erzintis dėl keliamų reikalavimų, griežtesnio vertinimo. Vargu ar vadovybė bei artimieji bus jums objektyvūs. Vis dėlto likite kantrūs – po kurio laiko paaiškės, kad viskas gerai ir jumis visi patenkinti. Šiandien neskubėkite žengti lemtingo žingsnio: yra grėsmė pajudėjus viena kryptimi atsidurti kitoje vietoje. 

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą