Nuo šiandien kai kas keičiasi

Šiandien kai kas keičiasi – atsiranda naujų motyvų bei argumentų. Prasideda sudėtingas laikas, kuris truks iki lapkričio 1 d. Tai bus slaptai destruktyvus metas, kai nepastebimai, nejučiomis imsite ardyti savo sėkmės, stabilumo pamatus. Per rugsėjį, spalį, kad ir kas nutiktų, sveikiausia būtų laikytis aukso vidurio taisyklės, kurios esmę nusako posakis: „Nesidžiauk radęs, neverk pametęs.“ Profilaktiškai patartina per šiuos du mėnesius iš esmės nieko nekeisti, labai apdairiai priiminėti naujus sprendimus. Ir svarbu neskubėti kirsti – būtent dabar tiesiog magės nukapoti tą šaką, ant kurios sėdime! Ši diena irgi bus nelengva, kai taps svarbu atsiriboti nuo išorinio pasaulio ir viską daryti, reikalus tvarkyti vienam. Kad ir kuo užsiimsite, nepraraskite santūrumo: būsite linkę nepaisyti blaivaus proto, pasiduoti spaudimui iš šalies. Ne viskas patiks, vis kažkas erzins, trikdys, tad būsite nusiteikę kiek kritiškai aplinkinių atžvilgiu. Bendraujant stigs šilumos, nuoširdumo. Ir iš tiesų tai ne pats geriausias metas su kuo nors dalintis savo mintimis, sumanymais, juolab jausmais. Itin venkite ginčų profesiniais klausimais. Būkite pagarbesni vyresnių ar už jus viršesnių nuomonei. Ši diena gali paaštrinti nesutarimus su viršininkais ar tėvais. Netiks tvarkyti svarbių finansinių reikalų, pradėti naujų darbų, žadėti ar kitaip įsipareigoti, pasirašinėti svarbių dokumentų. Nepalanku bus ir pinigus skolinti ar skolintis, taip pat netiks ir pinigus grąžinti.

Iš trečiadienio į ketvirtadienį sapnai pranašiški. Gerai buvo sapnuoti gyvūnus, paukščius, vandenyje plaukti, skraidyti, matuotis naujus drabužius. Blogai būti nuogam, ugnį ar savo atspindį veidrodyje regėti.

Blogas ženklas: jei ryte kūną niežėtų (krūtinę – nemalonumai šeimoje, juosmenį – nesusipratimai su partneriu, sėdynę – būkite atsargesni kelyje, rankas – saugokitės apgaulės, vagystės), ką nors sudaužyti arba jei jūsų laikrodis sustotų – neteisingas pasirinkimas, raktus pamesti – artimo žmogaus netektis.

Geras ženklas: rasti monetų ar blizgančių metalinių daikčiukų – sulauksite reikalingos pagalbos, jei netyčia peilis iškristų – jūsų priešai bus nubausti.

Žvilgsnis į priekį: penktadienis tinkamas piniginiams, turto reikalams tvarkyti, buitinėms problemoms spręsti, gerai nešioti žalių tonų drabužius, vengtini natūralios odos.

Avinas (03 21–04 20). Būsite linkę į viską per greit, per karštai reaguoti, tačiau dėl to tik pabloginsite situaciją. Nebūkite kategoriški, tiesmukiški. Kad ir kas atsitiktų, pasistenkite šypsotis, dažniau nusijuokti – tai padės neatsiliepti į provokaciją. Nepasiduokite joms – tai gali užkirsti kelią į sėkmę karjeroje. Nesunaikinkite impulsyvumu, agresyvumu to, ką jau esate pasiekę. Skubėkite nebent taikytis ar suteikti pagalbą, tiesa, jei jūsų paprašys.

Jautis (04 21–05 20). Dėl nesuprantamų aplinkybių planai gali suirti ir gali tekti užsiimti visai kitais – ko gero, vaikų ar sutuoktinio – reikalais. Įsiklausykite į savo vidinį balsą ir mažiau paisykite jumis abejojančių asmenų nuomonės. Tiesa, ši diena jums nepalanki, tad niekuo rimtu neužsiimkite, net jei būsite tikri savo teisumu. Nesivelkite į intrigas darbe. Ir venkite kaltinti kitus: vadovus, viršininkus, tėvus – geriau pripažinkite savo kaltę.

Dvyniai (05 21–06 21). Šios dienos ketinimais, nauji sumanymai bus tušti. Darbe mokėkite laiku nusileisti, nieko nereikalauti, pasistenkite išvengti konflikto su vadovybe bei kolektyvu. Nerizikuokite tvarkydami bet kokius reikalus ir pasisaugokite piktų, kerštingų asmenų. Neerzinkite šefo savo naujais pasiūlymais, reikalavimais. Nieko naujo nepradėkite. Sumanymus kaupkite ir neskubėkite jų įgyvendinti. Būkite atidesni tėvams. Ne laikas maištui ir savo šeimoje.

Vėžys (06 22–07 22). Bjaurokas laikas, kai siekiama priešpriešinti savo nuomonę, interesus, valią kitiems. Vis dėlto neprašomi nesiveržkite spręsti svetimų problemų, nes galite būti apkaltinti įžūliu kišimusi ne į savo reikalus. Galimi nesusipratimai su tėvais, viršininku ar partneriais. Problemų kils dėl per didelio nervingumo, ambicingumo, nesiskaitymo su šeimos, vadovybės bei valdininkų nuomone. Beje, gali paaiškėti nuslėpti trūkumai jūsų veikloje.

Liūtas (07 23–08 22). Būsite linkę pervertinti savo jėgas bei galimybes, ypač bendraudami su vadovybe ar žmogumi, kuriam norite padaryti įspūdį. Mažiau žadėkite, taip pat nepasikliaukite autoritetais, įtakingais asmenimis, užsieniečiais – jie gali įklampinti į rimtus rūpesčius. Apskritai tai neblogas laikas, vis dėlto gali tekti nusivilti partneriais, sutuoktiniu. Remkitės tik į save ir papildomų rūpesčių neturėsite.

Mergelė (08 23–09 22). Šiandien bus lengva prarasti savitvardą, bet įvairūs sukrėtimai padės atverti akis, suvokti, ko jums nereikia gyvenime. Taupykite jėgas, saugokite savo ramybę bei gerą nuotaiką. Nepraraskite atidumo, budrumo dirbdami, bendraudami su svetimais žmonėmis bei sutuoktinio draugais. Ir būkite atidūs, kad neįsiveltumėte į kompromituojantį reikalą ar santykius. Derėtų saugoti savo turtą bei sveikatą.

Svarstyklės (09 23–10 23). Sudėtinga diena: galimos provokacijos tiek iš savų (sutuoktinio, veiklos partnerių), tiek iš konkurentų, priešų. Tikėtini nemalonumai per sutuoktinį, su kuriuo esate išsiskyrę. Beje, jei labai pyksite ant kitų (ypač antrosios pusės, visuomenės), tai reikš jūsų pretenzijas sau. Ir venkite ko nors siekti atkaklumu. Nors reikėtų derintis prie savo partnerių nuomonės, šiandien geriau likti prie savų įsitikinimų.

Skorpionas (10 24–11 22). Net jei nieko nenorėsite girdėti apie savo trūkumus, šiandien kai ką sužinosite... Ir apie tai jums bus primenama ilgai, dar mažiausiai porą mėnesių. Tad nenustebkite, jei dažnai priekaištaus artimieji ar kolegos, šefas, jei ges automobilis ar darbo technika, kils nenumatytų kliūčių veikloje, nesusipratimų bendraujant su žmonėmis. Labiau saugokite geruosius pasiekimus veikloje, darnius santykius su savo pora, žinoma, ir turtą, sveikatą, ir ne tik šiandien, bet ir artimiausius du mėnesius.

Šaulys (11 23–12 21). Stigs tiek objektyvumo, kantrybės, tiek ir galimybių veikti ar laisvų pinigų. Tik neįsivelkite į avantiūrą, norėdami pataisyti esamą padėtį. Pramogos be aiškaus tikslo nedarykite – nesižavėkite avantiūromis. Mėginkite suvokti, kaip jumis manipuliuoja kiti, kur jūsų silpniausios vietos. Ir nebūkite labai griežti bei reiklūs savo vaikams, taip pat tėvams – venkite ginčų, deja, galite sugadinti su jais santykius dėl užsispyrimo, principų (dažnai išgalvotų).

Ožiaragis (12 22–01 19). Galite pasijusti kiek blogiau, tarsi vėl sugrįžtų sunkūs prabėgę mėnesiai. Iš tiesų nuo šiandien iki lapkričio pradžios teks susidurti su tam tikrais sunkumais. Gilinkitės į savo praeitį bei santykius šeimoje – tik taip suvoksite dabartinių nesėkmių priežastis. Verta skirti laiko senoms klaidoms taisyti, atliekant pamirštus ar užleistus darbus. Jei ieškosite lengvų kelių, mėginsite gudrauti – pakliūsite į dar keblesnę padėtį. Nenorėkite greitų rezultatų – tai ilgo kelio pradžia. Dabar itin svarbu, kad viską atliktumėte kaip galima kokybiškiau.

Vandenis (01 20–02 18). Neblogas laikas, jei reikalus tvarkysite ir dirbsite savarankiškai. Skubių reikalų neatidėkite, tačiau neskubėkite – juk greitai nereiškia naudingai. Jokių momentinių išvadų ir sprendimų. Nesikarščiuokite dirbdami su kompiuteriu, sudėtinga darbo technika, būkite atidūs jus pasiekiančiai informacijai, kitaip galite suklysti ir patirti nuostolių, traumų. Ir nereikėtų rizikuoti pinigais, ypač jei jie bus bendri. Nepasitikėkite įtakingų asmenų bei užsieniečių pasiūlymais.

Žuvys (02 19–03 20). Tai, kas jus šiuo metu jaudina, ko jums dabar norisi, gali būti netikra. Tai klaidingų sprendimų metas, netinkamas svarbioms finansinėms operacijoms, sandoriams. Nepriekaištaukite sutuoktiniui, nesiaiškinkite šeimos biudžeto. Nesivelkite į ginčus su sutuoktiniu, nesiaiškinkite šeimos išlaidų ir jų neplanuokite, netinkamas laikas ir vertingam pirkiniui. Netinkamas metas sandoriams tvirtinti, pinigams investuoti.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą