Palmiros horoskopas trečiadieniui, lapkričio 1 d.

Trečiadienis palankus kelionėms, viešnagėms, bendravimui su seniai matytais žmonėmis, bičiuliais – pasikalbėkite apie rūpimus reikalus, pasiaiškinkite, kas slegia.

Beje, taps svarbu tądien nieko neapgaudinėti (ypač savęs), neduoti pažadų, kurių negalėsite įvykdyti. Judėdami, važiuodami labai neskubėkite – galite kažką supainioti, ne ten atsidurti: šiandien svarbi atida. Vakarą skirkite tik saviems – tai bus netinkamas metas bendrauti su svetimais, megzti naujas pažintis. Sapnai iš antradienio į trečiadienį buvo pranašiški. Vanduo – sėkmė, pinigai, apdovanojimai; dangus, skraidyti danguje – sveikata; drabužiai, juos matuotis – kelionė, geros permainos; keliai, pėdos kelyje – dabartinis jūsų pasirinkimas bei principai teisingi; obuolys – turite pašaukimą; auksinis obuolys – esate išrinktieji; tačiau žvėrys – nelaimė; šunį glostyti – draugo, artimo žmogaus išdavystė; katinas – vagystė, apgaulė, paukščiai (ypač erelis) – bloga žinia; blogai buvo regėti kraują, ką nors daužyti, mušti, plėšyti, draskyti. Blogas ženklas: ką nors sudaužyti, jei akmuo iš žiedo iškristų, jei sugestų laikrodis. Geras ženklas: rasti virvutę, ypač su kilpa, pasagą. Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienį palankūs balti, raudoni, oranžiniai tonai.

Avinas (03 21–04 20). Trečiadienis palankus kelionėms, įvairiems susitikimams.

Jautis (04 21–05 20). Trečiadienį būkite atidūs, kuo galite padėti artimiesiems, giminaičiams.

Dvyniai (05 21–06 21). Trečiadienį daug kas priklausys nuo jūsų energingumo, veiklumo. Pasiruoškite, kad gali tekti imtis iniciatyvos visais klausimais.

Vėžys (06 22–07 22). Trečiadienį neskubėkite nuliūsti, bet ir labai apsidžiaugti nereikėtų – diena žada netikėtumų. Jėga šiandien nieko nesiekite, labiau įsiklausykite į nuojautas. Gautų pasiūlymų nederėtų sureikšminti – geri pažadai gali nepasiteisinti.

Liūtas (07 23–08 22). Trečiadienis praeis sklandžiau, jei būsite pasiruošę netikėtumams, liksite lankstesni.

Mergelė (08 23–09 22). Trečiadienį pasistenkite paprasčiau pažvelgti į vykstančias permainas: jas arba sureikšminate, arba nukainojate, kad tik daugiau emocijų kiltų… 

Svarstyklės (09 23–10 23). Trečiadienis palankus kelionėms, viešnagėms. 

Skorpionas (10 24–11 22). Kai atsiribosite nuo rūpesčių, išgyvenimų, problemų, viskas ims ir savaime susidėlios, išsispręs, rasite ir atsakymus į jus varginančius klausimus. 

Šaulys (11 23–12 21). Trečiadienį draugų bei partnerių dėka pakreipsite įvykius jums svarbia linkme, tad nepraleiskite progos svarbiam susitikimui, pokalbiui bei susitarimui. Per juos įgysite didesnę apsisprendimo bei manevravimo laisvę. Galimi džiugūs siurprizai iš sutuoktinio. 

Ožiaragis (12 22–01 19). Trečiadienį būkite atidesni savo sveikatai. Ir nevažinėkite techniškai netvarkingais automobiliais. Raskite laiko vakare atsipalaiduoti, kitaip dėl įtampos galite sunegaluoti. 

Vandenis (01 20–02 18). Trečiadienį būkite atidesni vaikams. Tai geras laikas jiems priminti jų pažadus (savo irgi gerai atsiminti). 

Žuvys (02 19–03 20). Trečiadienį būkite atidesni artimųjų skundams (mamos itin). 

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą