Palmiros horoskopas antradieniui, liepos 21 d.

Nepatartina antradienį ko nors naujo pradėti, pasirašyti ilgalaikių susitarimų – tam puikiai tiks rytdiena. Šiandien reikėtų atsiriboti nuo bendravimo su žmonėmis, kurie jus erzina, ir ruoštis rytdienai, kai bus galima nuveikti itin gerų dalykų.

Tai paskutinė Vėžio ženklo diena, tad derėtų daugiausia dėmesio sutelkti į tai, kas jau nuveikta, pasiekta. Šiandien, galimas dalykas, tai teks ginti, kaip ir principus, įsitikinimus. Provokacijos irgi tikėtinos, tad jei jūsų savimeilė jautri, galite būti įtraukti į nereikalingą konfliktą ar pavojingą avantiūrą. Stenkitės nesutarimus spręsti taikiai, juos gesinti, o ne kurstyti. Patartina į viską gilintis, rinkti informaciją, ieškoti sunkiai pasiekiamų dokumentų – bus dalykų, kuriuos sužinoti, rasti rytoj gali būti jau per vėlu: šiandien paslaptis gali užsiverti ilgam.

Beje, šiandien nederėtų skubėti, ne pats geriausias laikas ir priimti lemtingus sprendimus spontaniškai arba tuo atveju, jei abejojate ar esate spaudžiami, nes atsidursite aklavietėje. Kita vertus, jei ryšitės kovai, eikite iki galo, kol laimėsite visišką pergalę.

Derėtų daugiau dėmesio skirti artimiesiems – tai skolų grąžinimo savo šeimai diena.

Iš pirmadienio į antradienį buvo gerai sapne gaminti valgį ar jį matyti – turtas; kepurė – netikėti pinigai. Tačiau pinigai – nuostoliai, apgaulė; mirusieji – katastrofos; ginklai – išbandymai.

Blogas ženklas: pamesti pirštinę moteriai – vyro neištikimybė, vyrui – konfliktas, muštynės; jei sulūžtų peilio ašmenys ar kitas metalinis daiktas – katastrofa, nužiūrėjimo požymis; kėdė jums sėdint – nuostoliai, šeimos iširimas; jei jus išteptų paukštis – gresia atpildas už nedorus darbus.

Geras ženklas: įsidurti, įsipjauti – atsikratysite to, kas nereikalinga jūsų gyvenime; rasti aštrų metalinį daiktą, ypač peilį, – pergalė kovojant su priešais; jei indai smulkiai sudužtų – garbingai įveiksite išbandymus.

Avinas (03 21–04 20). Būsite gerai nusiteikę, mat viskas susidėlios taip, kaip reikia, nesunkiai gausite tai, dėl ko anksčiau taip prakaitavote. Tiesa, jei imsitės ko nors visai naujo, vargu ar pavyks. Tai puikus laikas tiems, kurių įdirbis didelis.

Jautis (04 21–05 20). Būsite gana neobjektyvūs, situaciją vertinsite tik iš savo pozicijų, vidinių poreikių. Būkite atlaidūs, kad nieko neužgautumėte antradienį. Nebloga diena dirbti su konfidencialia informacija. Likite atidūs išgirstoms naujienoms, gretinkite jas su jau žinomais dalykais – galite išsiaiškinti, kas apsimeta draugu, o kas yra tikras bičiulis.

Dvyniai (05 21–06 21). Antradienis – puiki diena, jei atsispirsite pagundai ginčytis. Būsite darbingi, kūrybingi – verta imtis sunkių, atsakingų darbų. Į meilės intrigas nesivelkite, beje, meilės pasimatymui puiki rytdiena.

Vėžys (06 22–07 22). Ar ne per daug rūpesčių dėl išsigalvotų dalykų ir nepakankamas dėmesys tam, kam išties reikia skirti dėmesį antradienį? Kritiškiau vertinkite savo poreikius ir išlaidas. Gauti finansiniai, verslo, veiklos pasiūlymai bus pelningi, tačiau šiandien nederėtų įsipareigoti – atidėkite tai rytdienai.

Liūtas (07 23–08 22). Neskubinkite įvykių antradienį – kuo labiau sieksite savo tikslo, tuo labiau jis tols. Reikia mokėti ko nors atsisakyti, kai ką sau asmeniškai svarbaus paaukoti.

Mergelė (08 23–09 22). Viskas yra geriau, nei manote. Jei jausite nerimą ar tiesiog būsite nervingi, ko gero, slegia kas nors iš jūsų praeities – pasistenkite susitaikyti su tuo, kas jau įvyko, ir būtinai prisiminkite tas akimirkas, kai buvote laimingi. Antradienį nesiimkite nieko naujo ar svarbaus.

Svarstyklės (09 23–10 23). Skubate užbėgti įvykiams už akių, tačiau kai ką naujo pasiekus paaiškės, kad kažkas seno ir patikimo gali išnykti. Kita vertus, jei patys sąmoningai kai ką paleisite, užmiršite, atsisakysite, išvengsite nemalonių staigmenų antradienį.

Skorpionas (10 24–11 22). Neverta nieko siekti jėga, demonstruoti savo geležinės valios. Verčiau parodykite aplinkiniams, kad esate pasirengę deryboms, nuolaidoms. Antradienį galite susidurti su šefo ar klientų nepasitenkinimu, nepasitikėjimu – pasistenkite, kad jūsų atliktų darbų kokybė būtų nepriekaištinga.

Šaulys (11 23–12 21). Antradienį nepersidirbkite, pailsėkite – kitomis dienomis reikalai pajudės sparčiau. Tiesa, diena tinkama kreiptis pagalbos į įtakingą asmenį, konsultuotis su teisininku. Ginkite savo interesus, saugokite jau užimtas pozicijas tiek darbe, tiek namuose. Niekam neleiskite kištis į jūsų reikalus ir asmeninį gyvenimą.

Ožiaragis (12 22–01 19). Antradienį jūsų galimybės bus gana ribotos – negaiškite laiko mėgindami įveikti kliūtis, užsiimkite tuo, kas išeina savaime.

Vandenis (01 20–02 18). Antradienį nemanykite, kad nėra išeities dabartinėje jūsų situacijoje, – ji atsiras, bet vėliau. O kol kas siekite kompromisų, dažniau nusileiskite, ypač artimiesiems, ir nieko nedarykite supykę.

Žuvys (02 19–03 20). Antradienį būkite atidesni savo veiklos kokybei, saugumo taisyklėms dirbant ir ne tik darbe, bet ir namuose. Nenustebkite, jei aplinkiniai gali imti priekabiauti, nurodinėti, kritikuoti, mokyti.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą