Horoskopas šeštadieniui, gruodžio 2 d.

Avinas Įtemptas metas, tačiau nervinatės be reikalo ir dėl to galite sugadinti visai neblogus santykius tiek su artimu žmogumi, tiek su kolega, darbdaviu.

Jautis Palankus metas: imkitės to, kas kažkada nepavyko, jums tikrai pasiseks. Palanku užmegzti naujas pažintis su įtakingais asmenimis, užsieniečiais, gerai vykti į viešnages. Nepraleiskite progos vakare nueiti į meilės pasimatymą.

Dvyniai Artėja geros permainos, tik dar pakentėkite, neskubinkite įvykių. Kita vertus, diena gera svarbiems susitikimams.

Vėžys Ramus laikas, geras svajoti ir ilsėtis. Būtinai susitikite su geru draugu, mylimu žmogumi. Pasistenkite vakarą skirti tik tiems, kuriuos mylite.

Liūtas Netikėtai galite suvokti seniai žinomo dalyko esmę, rasti išeitį. Svarbu neprisirišti prie praeities, buvusių laimėjimų, senų draugų. Šiandien gali aplankyti gera nuojauta.

Mergelė Greičiausiai jūsų nebetenkina nuveikti darbai, užimama socialinė padėtis. Tikėkite savo jėgomis, nepanikuokite, o svarbiausia: neatsisakykite senų gerų sumanymų – būtent dabar, šiomis dienomis, gali ateiti išganinga mintis ir palankiai susiklostyti aplinkybės jūsų reikalams spręsti.

Svarstyklės Verta užsiimti atidėtais reikalais, ieškoti dingusių dokumentų ar daiktų. Susitikite su žmonėmis, kuriems vis nerandate laiko, aplankykite senus draugus, giminaičius. Šiandien gautą informaciją įsidėmėkite.

Skorpionas Jei pajusite, kad aplinkybės spaudžia, nenuliūskite – tai pataisoma. Reikalai šiek tiek strigs, tiesa, tol, kol pakeisite mąstymo ir elgesio principus.

Šaulys Nors jums ši diena sėkminga, skubėti nepatartina. Būsite išradingi, kūrybingi, patrauklūs ir tai padės sėkmingai išspręsti ankstesnes problemas. Tai meilės metas – netikėtas naujas jausmas, o gal susitikimas su senu gerbėju?

Ožiaragis Net ir nesklandumai nesugadins jums nuotaikos ir nepakenks reikalų tvarkymui. Šiandien viskas naudinga, ir ne tik kaip įdomi, naudinga pamoka: trukdžiai, kliuviniai padės rasti išeitį.

Vandenis Nevarginkite savęs nei sunkiais darbais, nei atsakomybe. Beje, šiandien pakaks norinčiųjų jums padėti. Taikykitės su tais, kuriuos mylite, pasistenkite jiems skirti kuo daugiau dėmesio ir šilumos.

Žuvys Niekaip negalėsite išsivaduoti iš iliuzijų pasaulio, kankins abejonės, grauš neva įžeista savimeilė. Pasistenkite nepiktnaudžiauti alkoholiu.

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą