Palmira: šiandien itin tinka pirkti Kalėdų dovanas

Gera diena meilės pasimatymams, taip pat šeimos šventėms rengti. Beje, šiandien itin tinka pirkti Kalėdų dovanas, norint, kad ryšiai su tuo asmeniu, kuriam bus skirta dovana, taptų dar glaudesni (jie bus kupini žiemos saulėgrįžos magijos). Šįvakar 18 val. 29 min. Saulė įeis į Ožiaragio ženklą. Tai labiau vers mąstyti apie savo tikslus bei būdus jiems pasiekti, susitelkti į profesinę veiklą, savo profesionalumo ugdymą bei senų sumanymų įgyvendinimą. Ožiaragis – griežtas teisėjas: gali išdavikiškai išlįsti klaidos veikloje, kompetencijos trūkumas. Iš trečiadienio į ketvirtadienį buvo gerai sapnuoti žemę – sėkmė; duoną ar ką nors kita valgyti – pinigai. Tačiau kelionė – kliūtys tvarkant reikalus; ugnis, žaibas – nemalonumai, nuostoliai; būti nuogam – vienatvė, artimo žmogaus netektis. Blogas ženklas: jei indas sudužtų – nuostoliai, liga; sutikti žmogų su tuščiais kibirais – nesėkmė.  Geras ženklas: netyčia apsipilti šaltu vandeniu ar sulyti, kojas sušlapti – kas nors kitas spręs jūsų problemas; jei virš galvos paukštis suklyktų – sveikata, šeimos tvirtumas. Žvilgsnis į priekį: penktadienis tinkamas darbams užbaigti; palankios spalvos – balta, raudona, geltona, oranžinė.

Avinas (03 21–04 20). Netikėtumų diena – ji bus sėkmingesnė, naudingesnė, jei pasiduosite įvykių eigai. Mažiau planuokite, nieko nesiekite jėga ar specialiai, nes tuomet vargu ar pavyks įkūnyti savo ketinimus. Nepraleiskite progos sutvirtinti santykius su sutuoktiniu bei dalykiniais partneriais, kolegomis, draugais.

Jautis (04 20–05 20). Siekite labiau padėti artimiesiems, o ne per daug uoliai tarnauti savo šefui ar stengtis dėl reikalo sėkmės – šeimos, mylimo žmogaus interesai turi būti pirmoje vietoje. Patartina grąžinti skolas, tesėti duotus pažadus draugams bei giminaičiams.

Dvyniai (05 21–06 21). Brandžių apsisprendimų metas asmeniniame gyvenime. Nepraleiskite palankios progos atitaisyti bendravimo su artimaisiais klaidas – skirkite šią dieną tiems, kuriuos mylite. Palanki diena susitikti su žmonėmis, atvykusiais iš toli, priiminėti garbingus svečius.

Vėžys (06 22–07 22). Jei esate pasiryžę permainai – ši diena tinkama ką nors gražaus pakeisti savo gyvenime, atsisakyti to, kas trukdo pasiekti ramybę. Galima rizikuoti tvarkant pinigų ir turto reikalus.

Liūtas (07 23–08 22). Susitikimai, asmeninės pažintys gali tapti lemtingos. Tik venkite lengvabūdiškų pažadų bei įsipareigojimų, ypač tvarkydami pinigų ir turto reikalus, meilėje – vėliau gali kilti nenoras jų vykdyti.

Mergelė (08 23–09 22). Įtampa, atsiradusi dėl nebaigtų darbų, netesėtų pažadų, bus įveikiama tik atlikus tai, ką privalote, – kitos priemonės nebus veiksmingos. Tinka pirkti reikalingus daiktus artimiesiems bei namams. Palankios sveikatą stiprinančios bei nervus raminančios medicinos procedūros.

Svarstyklės (09 23–10 23). Sėkminga diena, kai teisingais veiksmais galima užbėgti nelaimei už akių. Tad būkite atidesni aplinkos ženklams, išgirstai informacijai, ir suprasite, su kuo šiandien svarbu susitikti, apie ką pasikalbėti. Galimas dalykas, kad jums reikia būti itin atidiems savo vaikams – pasistenkite suprasti, ką jie nori pasakyti.

Skorpionas (10 24–11 22). Esate kupini meilės bei gerų norų – artimieji daug iš jūsų tikisi. Jei reikia dėl šeimos, dėl meilės ką nors paaukoti – nedvejodami tai padarykite. Dalykiniams reikalams tvarkyti netinkamas laikas.

Šaulys (11 23–12 21). Būkite dėmesingi šefo, partnerių žodžiams, o patys venkite daug kalbėti –galite sugadinti gerą reikalą. Gera proga ir atnaujinti reikalingus partneriškus kontaktus, reikalingus veiklai, – ateityje daug ką lems geri dabartiniai ryšiai. Palanki diena meilės pasimatymams bei tarpusavio nesklandumams aiškintis – ryt gali būti per vėlu.

Ožiaragis (12 22–01 19). Susitikimai, pokalbiai neoficialioje aplinkoje bus naudingesni. Tiktų spręsti finansines problemas pasitelkus draugus. Ne laikas tiesiogiai šefo prašyti padidinti atlyginimą ar kitokių malonių – jums gali būti atsakyta. Būkite švelnesni tiems, kurie jus myli, daugiau laiko raskite šeimai.

Vandenis (01 20–02 18). Vadovaukitės intuicija, ir jūsų svajonė gali netikėtai išsipildyti. Tai gerų susitikimų diena – aplankykite senus draugus. Vakarą palanku praleisti su tėvais – labiau pasidomėkite jų rūpesčiais bei sveikata.

Žuvys (02 19–03 20). Labiau įsiklausykite į intuiciją ir neskubėkite reikšti savo nuomonės. Diena bus palanki, jei vengsite primesti savo sąlygas aplinkiniams. Jei labiau derinsitės prie kitų, sulauksite ir atsakomojo supratimo bei pagalbos. Kitų padedami galite sutvarkyti svarbų reikalą. Būkite atidūs atsitiktinai išgirstiems dalykams, patarimams, ypač susijusiems su jūsų veikla arba tėvais.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą