Horoskopas antradieniui, gruodžio 5 d.

Avinas Pravartu imtis neatidėliotinų finansinių, verslo, turto, buhalterijos reikalų. Vakare pasijusite tiesiog puikiai, jei per dieną užbaigsite užtrukusius reikalus, suderinsite interesus. Dėmesį gali patraukti neeilinis gerbėjas, įdomi diskusija.

Jautis Jūsų mintys bus optimistinės. Gali kilti šaunių sumanymų, idėjų arba gausite įdomų ir naudingą pasiūlymą, neblogą įvertinimą ar honorarą. Galbūt planuosite kvalifikacijos kėlimą, tolimą kelionę. Vakaro renginyje galite sublizgėti.

Dvyniai Jausite įtampą, bet tuo pačiu ir veiklumą skatinančias ambicijas. Galbūt teks bendrauti su įtakingais asmenimis, specialistais, įrodinėti ar ginti savo kompetenciją, atliktų darbų vertę. Neliksite nepastebėti ir neišgirsti.

Vėžys Nenusivilsite, jei imsitės visuomeninių, organizacinių ar administracinių reikalų. Jums seksis suburti bendraminčius, nors gali tekti panaudoti įtaigos meną, konfidencialiai tartis, kažką žadėti. Tikėtinas slaptas protegavimas ir palaikymas.

Liūtas Šiandien gerai jausitės, jeigu niekur nereikės skubėti ir galėsite viską daryti atsipalaidavę, be raginimų. Tuo atveju netgi žymiai daugiau nuveiksite, ypač jei veikla susijusi su kūryba, medicina, tyrimais. Slapta svajonė gali išsipildyti.

Mergelė Šiandien sugebėsite pritraukti kitų simpatijas, pelnyti pasitikėjimą. Turbūt kaip tik tai padės įsidarbinti ar padidinti pinigų įplaukas, sudaryti sutartį, gauti norimą paramą. Išties verta pasistengti, kad reikalai klostytųsi kuo geriau.

Svarstyklės Puiki diena tiek verslo, tiek kitokiems susitarimams bei atsiskaitymams, tiek deryboms ir bylinėjimuisi. Netinginiaukite, kad į vakarą galėtumėte lengviau atsikvėpti ir pasakyti, jog padarėte viską, ką galėjote. Pastangos duos gerų rezultatų.

Skorpionas Palanki diena daugumai veiklos sričių. Seksis sudaryti sutartis, mokytis ir mokyti, tvarkyti su korespondencija, ryšiais, informacija, reklama, įvairiais raštais susijusius reikalus. Gali išryškėti jūsų neblogi komerciniai gebėjimai.

Šaulys Šiandien stengsitės tobulai atlikti ir profesines, ir namų pareigas. Tai jums turėtų pavykti. Kaip bebūtų, vakare neturėsite dėl ko sau priekaištauti ir pasidžiaugsite rezultatais. Tikėtina įdomi diskusija arba gera žinia iš toli.

Ožiaragis Mintys suksis apie meilę, pramogas. Tačiau puikiai susidorosite su verslo ar kitais profesiniais rūpesčiais, o ypač su kūrybiniu ir pedagoginiu darbu. Jei vakare dalyvausite pristatyme, svarbiame renginyje, kitiems padarysite įspūdį.

Vandenis Visas pareigas ir pažadus vykdysite sklandžiai, o darbas, kurį šiandien užbaigsite, bus gerai įvertintas. Net ir būdami labai užsiėmę, dar spėsite paflirtuoti, papramogauti ir padiskutuoti įvairiomis temomis. Pasijusite ne iš kelmo spirti.

Žuvys Galite tikėtis sėkmės, jei norite sudaryti verslo sutartį, pasirašyti ilgalaikį kontraktą, užmegzti dalykinį ar draugystės, meilės ryšį. Jums pavyks puikiai patarpininkauti bei išsiaiškinti įstrigusius santykius, išsklaidyti nesusipratimus.

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą