Palmiros horoskopas antradieniui, rugpjūčio 17 d.

Vakarykštė įtampa palengva sklaidosi, viskas kiek aprimsta, nors antradienį iki 17 val. 34 min. tęsiasi kritinis laikas pagal Mėnulio kalendorių, tad painiava, klaidos (ypač profesinės) vis dar tikėtinos. Nereikėtų skubinti įvykių ar imtis naujų darbų. Diena labiau tinkama darbų užbaigimui, apibendrinimui.

Pamąstykite ir apie tai, kas nereikalingo jūsų gyvenime, ko reikėtų atsisakyti. Patartina išnešti iš namų susidėvėjusius, nereikalingus daiktus, nebetinkamus drabužius. Tiesa, diena nėra tinkama tvarkymuisi iš esmės. Nepatartina vykti į keliones.

Šiandien itin palanku uždegti žvakę, ilgiau į ugnį žiūrėti. Dera prisiminti, pagerbti mirusiuosius.

Antradienis tinkamas iškrovos dietoms, organizmo valymui.

Nuo pavakarės prasideda palankus metas pagal Mėnulio kalendorių, siejamas su karminiu atpildu, kai gauni tai, ką esi užsitarnavęs. Tiesa, tai gali būti net tik malonios dovanos, bet ir rūpesčiai. Tačiau labai neišsigąskite, jei kiltų problemų – vertinkite kaip įspėjimą apie galimus rimtesnius nesklandumus bei savotišką pagalbą kapstantis iš dabartinių sunkumų. Šis vakaro laikas bus labiau naudingas, jei stengsitės likti geranoriški, nesivelsite į ginčus, konfliktus.

Antradienio vakaras nuo 17 val. 34 min. – gera proga pirkti laikrodžius, veidrodžius, brangakmenius.

Iš pirmadienio į antradienį svarbesni buvo nespalvoti sapnai. Parašyti ar išgirsti žodžiai, skaičiai bus lemtingi. Gerai, jei regėjote naujas, švarias, nesuplėšytas knygas, jei jus vardu pašaukė. Bet degančios knygos bei laiškai, ar tiesiog gaisras – jums gresia nemalonumai, galite rimtai suklysti. Duris atverti – naujos pažintys. Bėgti, važiuoti – saugokitės vagysčių, apgaulių.

Blogas ženklas: jei užgestų be priežasties šviesa, ugnis, sudužtų veidrodis ar stiklinis daiktas – konfliktai su artimaisiais, jei laikrodis sudužtų – jums gresia nelaimė, jei akmuo iškristų iš žiedo – apsaugos praradimas.

Geras ženklas: jei laikrodis sustotų – negero etapo pabaiga, pamesti sagą ar jei drabužis įplyštų – išsivaduosite iš negerų ryšių, nugalėsite kliūtis.

Žvilgsnis į priekį: trečiadienį palankios spalvos – purpurinė, auksinė.

Avinas (03 21–04 20). Nors jėgų persvara aiškiai jūsų naudai, tačiau iki vakaro likite santūresni. 17 val. 34 min. – jau sėkmingas laikas, kai turėsite galimybių pakeisti tai, kas ilgą laiką slėgė. Bus tinkama proga ginti savo bei šeimos interesus, įtaką.

Jautis (04 21–05 20). Antradienį svarbius reikalus atidėkite rytdienai. Na, o šiandien pasistenkite atsiriboti nuo rūpesčių, išgyvenimų, problemų – tai padės lengviau rasti atsakymus į jums svarbius klausimus. Reikaluose elkitės taip, kaip sufleruoja jūsų vidus – neapsiriksite.

Dvyniai (05 21–06 21). Antradienį po 17 val. 34 min. nepraleiskite geros progos svarbiam susitikimui, pokalbiui bei susitarimui. Dabar galite draugų bei partnerių dėka pakreipti įvykius jums svarbia linkme. Galimi džiugūs siurprizai iš sutuoktinio.

Vėžys (06 22–07 22). Antradienis iki pavakarės sudėtingas – būkite atidesni sveikatai. Bus svarbi darbų kokybė. Svarbesniems reikalams bei susitikimams tinkama nebent pavakarė po 17 val. 34 min. Raskite laiko vakare atsipalaiduoti, kitaip dėl įtampos galite sunegaluoti.

Liūtas (07 23–08 22). Antradienis daug kuo palankus, tiesa, ir vakarop tai pajusite. Tai jėgos diena, na, o užtarnauto įvertinimo, pripažinimo verta tikėtis tik dienai baigiantis. Būkite dėmesingesni mylimam žmogui – jūsų santykiuose gali įvykti ypatingų pasikeitimų. Vakaras palankus romantiškiems pasimatymams ar pažintims.

Mergelė (08 23–09 22). Antradienis – pasyvus metas ir iki 17 val. 34 min. apskritai netinkamas niekuo svarbiu užsiimti. Vėliau palanku tvarkyti reikalus, susijusius su namais, šeima. Na, o pačius svarbiausius reikalus bei darbus derėtų atidėti rytdienai – tai bus puikus metas.

Svarstyklės (09 23–10 23). Antradienį svarbiausia mokėti klausytis, net ir tuo atveju, jei teks daug kalbėti. Nuo 17 val. 34 min. – sėkmingas metas, tad verta susitelkti ir priimti ateičiai svarbius sprendimus bei apie tai informuoti kitus. Vakaras geras kreiptis pagalbos, susitikti su svarbiais žmonėmis – tai padės užtikrinti tolimesnę sėkmę.

Skorpionas (10 24–11 22). Antradienį svarbu saikas, mokėjimas apriboti norus. Nuo 17val. 34 min. palanku spręsti nesklandumus, susijusius su finansinėmis problemomis, o taip pat su nesusipratimais meilėje.

Šaulys (11 23–12 21). Antradienį, nors ir jausitės energingi, tačiau iki pavakarės niekuo svarbiu ar drąsiu užsiimti neverta. Nesivelkite į kovą, konfliktus (darbe itin). Susikaupusias problemas derėtų spręsti energingai nebent po 17 val. 34 min. Vakaras bus naudingas sprendžiant nesutarimus šeimoje.

Ožiaragis (12 22–01 19). Antradienį neskubėkite nuliūsti ar veltis į kovą. Jėga šiandien nieko nepasieksite. Labiau įsiklausykite į nuojautas. Gautų pasiūlymų vakare nederėtų atsisakyti – vis dėlto atidėkite rytdienai sprendimo priėmimą.

Vandenis (01 20–02 18). Antradienį iki pavakarės likite santūrūs, ne laikas ką nors keisti. Tiesa, vakare kai kas netikėtai gali pajudėti į priekį. Tai persilaužimo reikaluose ar santykiuose su draugais, su mylimu žmogumi metas. Ir nepamirškite vakare mylimam žmogui pasakyti tai, kas jums svarbu.

Žuvys (02 19–03 20). Antradienis – iliuzijų metas, tad nereikėtų imtis svarbių veiksmų. Bent jau sulaukite pavakarės, kai daug kas taps aiškiau, paprasčiau. Na, o ko nespėsite, galite puikiai atidėti rytdienai. Gerai tikrinti sveikatą, rinktis dietą.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą