Horoskopas šeštadieniui, sausio 27 d.

Avinas Nusimato darbai, už kuriuos gausite greitą atlygį. Jūsų pastabos, patarimai padės kitiems žmonėms geriau susivokti situacijoje. Kita vertus, labai pavargsite nuo žmonių, nes pasitaikys labai piktų ir pretenzingų. Atsargiai elkitės su technika.

Jautis Aplinkiniai gali versti jus prisiimti atsakomybę ar apsispręsti svarbiu klausimu gana nepalankiomis sąlygomis. Tokiu atveju kils nemalonių debatų. Jų bus ir tuomet, jei vartosite alkoholį, netausosite technikos, kitų daiktų.

Dvyniai Nusimato verslo rūpesčių lavina. Pajusite, jog turite įtempti jėgas, kad išlaikytumėte savo padėtį. Tuo tarpu šeimos nariai bus linkę daug reikalauti ir mažai padėti. Verčiau nekonfliktuokite, nes tai gali baigtis labai blogai.

Vėžys Mažesnių ar didesnių išlaidų reikalaujančių reikalų sąrašas žymiai pailgės. Tam tikra prasme gali tekti rinktis, kas jums svarbiau. Beje, į jūsų dėmesį, šventinius pasiūlymus mylimas žmogus, antroji pusė gali sureaguoti ne taip, kaip tikitės.

Liūtas Patirsite daug įtampos, jei laikysite egzaminą, dalyvausite darbo konkurse, teiksite ataskaitas, vyksite į komandiruotę ar pan. Būsite kritiški, agresyvūs, jums atrodys, kad kiti nevykdo įsipareigojimų. Dėl impulsyvumo galite sukelti avariją.

Mergelė Regis, atsiras neplanuoto darbo bei finansinių reikalų. Stengsitės kaip įmanydami, kad viskas įeitų į savo vėžes. Kita vertus, bėda gali ištikti artimą žmogų ir tai aukštyn kojomis apverstų visą dienotvarkę, sutrukdytų darbus.

Svarstyklės Tikriausiai šiandien būsite labai įžvalgūs. Tačiau tai nereiškia, kad pavyks įveikti kliūtis, trukdančias geriau suprasti vieniems kitus, užjausti bei mylėti. Tam trukdys išaugęs pavydas, tolerancijos stoka.

Skorpionas Įtempta diena. Darbų bei rūpesčių netrūks. Nieko gero, jei vadovausitės emocijomis ir dirbsite paviršutiniškai. Jei jaučiate, kad nesusitvarkote su nuotaikomis, svarbų reikalą verčiau atidėkite rytojui.

Šaulys Kažkokia naujiena gali jus išgąsdinti arba nuliūdinti. Jei dalyvausite darbo konkurse, pamatysite, kad susirinko stiprūs konkurentai. Nekokia diena bylinėtis, derėtis, ginčytis, nes priešinga pusė bus labai aršiai nusiteikusi, netgi grėsminga.

Ožiaragis Sudėtinga diena. Galbūt sužinosite, kad dėl negrąžintos skolos, blogos apskaitos, nesumokėtų mokesčių ar kt. jums gresia finansinė sankcija. Arba kad pažįstamas, kuriam skolinote pinigų, nori užginčyti skolą, išsisukti nuo jos grąžinimo.

Vandenis Šiandien sulauksite reikalavimų, spaudimo, pretenzijų iš aukštesnio statuso asmenų. Galite tapti atpirkimo ožiu už svetimas klaidas. Juo labiau klius tuo atveju, jei patys pažeidėte įstatymą ar kokias taisykles, darėte ką nors nelegalaus.

Žuvys Bus nelengva išsisukti nuo keblaus ar įpareigojamo pokalbio. Nuo materialinių dalykų smarkiai priklausys santykiai su sutuoktiniu, kitais šeimos nariais. Galimi nesusipratimai dėl per didelio jų apetito brangiems daiktams, pramogoms.

 

 

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą