Tai emociškai sunkus laikas

Pirmadienis – kritinis laikas, baigiasi Mėnulio mėnuo. Tai bus emociškai sunkus laikas, visiškai netinkamas naujų darbų pradžiai, svarbiems reikalams tvarkyti. Netiks kurti planų, kam nors ką nors žadėti, įsipareigoti. Baikite senus darbus, ieškokite ankstesnių klaidų, jas taisykite. Kad ir kuo užsiimsite, bus svarbi atida – šiandien padarytos klaidos gali ilgam pakenkti jūsų profesinei reputacijai.

Būtina atida dirbant kompiuteriu, elektros prietaisais. Šiandien taps svarbi labdara. Neatsakykite prašančiam, pasistenkite padėti tiems, kuriems sunkiau nei jums. Tėvai turėtų daugiau dėmesio skirti vaikų poreikiams. Būkite atsargesni su elektra ir elektros prietaisais. Nerizikuokite vairuodami. Labiau pasaugokite galvą, rankas, kojas. Iš sekmadienio į pirmadienį sapnai reiškė įspėjimą, tad geriausia buvo nieko nesapnuoti. Itin nepalankūs buvo erotiški sapnai – tai išsiskyrimas, liga. Blogai buvo valtimi plaukti – pavojus gyvybei; gėles matyti – laidotuvės; ką nors valgyti – liga; žvėrys, vabalai – nužiūrėjimo požymis. Gerai buvo regėti nebent lietų – išsivalymas.

Blogas ženklas: pasisavinti pamestą daiktą, grįžti namo ką nors užmiršus pasiimti.

Geras ženklas: ką nors pamesti, jei kišenė prakiurtų, paukščio plunksna ant galvos nukristų, gauti gėlių (ypač rožių be dyglių) dovanų.

Žvilgsnis į priekį: antradienis permainingas, netinkamas naujų darbų pradžiai, svarbiems reikalams tvarkyti; palankios spalvos – balta, auksinė, raudona.

Avinas (03 21–04 20). Pirmadienis visiškai netinkamas tvarkyti finansinius reikalus. Nors išlaidauti nederėtų, labdarai nešykštėkite. Pasistenkite ką nors padovanoti savo vaikams.

Jautis (04 21–05 20). Pirmadienis sudėtingas – užgrius darbai, rūpesčiai, įvairūs žmonės su savo reikalais, pasipils pasiūlymai... Tik neskubėkite nieko vertinti, žadėti, įsipareigoti – artimiausiomis dienomis jūsų gyvenime prasidės nemenkos permainos ir ankstesni sprendimai pasirodys netikę, kvaili, menkaverčiai.

Dvyniai (05 21–06 21). Pirmadieniui neplanuokite nieko sunkaus ir atsakingo. Stigs atidos bei sėkmės, tad niekur neskubėkite ir darykite tai ką, gerai išmanote.

Vėžys (06 22–07 22). Pirmadienis neprognozuojamas – pasiruoškite netikėtumams, dėl kurių gali tekti keisti planus. Diena nebus tinkama svarbiems susitikimams, susitarimams – gana greitai viskas pasikeis, ir galite pasigailėti pirmadienio susitarimų.

Liūtas (07 23–08 22). Pirmadienį gali tekti susidurti su netikėtomis pretenzijomis darbe – aplinkiniai, vadovybė gali iškelti naujų reikalavimų, kurie dar labiau apribos jūsų laisvę ir pakoreguos ateities planus.

Mergelė (08 23–09 22). Pasisaugokite pataikūnų ir nedėkite didelių vilčių į gautus pažadus pirmadienį. Diena gali atnešti rūpesčių per žmones iš toli, pakeisti jūsų kelionių planus.

Svarstyklės (09 23–10 23). Pirmadienis žada nemenką įtampą, įvairius stresus, ypač susijusius su neatliktais darbais, neįvykdytais finansiniais įsipareigojimais. Pasistenkite tądien grąžinti bent dalį skolų – ir ne tik materialinių.

Skorpionas (10 24–11 22). Pirmadienis parodys, kas draugai, o kas priešai. Beje, pastaroji komanda gali pasipildyti žmonėmis iš jūsų buvusių draugų būrio...

Šaulys (11 23–12 21). Pirmadienis žada netikėtus rūpesčius darbe – tai, dėl ko anksčiau buvote tikri, kad viskas sutarta, gerai, kokybiška, gali tekti keisti, perdaryti, o gal ir atsisakyti. Tądien išaugs traumų darbe tikimybė.

Ožiaragis (12 22–01 19). Pirmadienio nuotaikos bus visai smagios, tačiau neapsigaukite – ne laikas rizikuoti (bei reikaluose, nei meilėje – nesivelkite į naujus romantiškus nuotykius). Daugiau dėmesio skirkite savo vaikams.

Vandenis (01 20–02 18). Pirmadienis nepalankus veiklai – niekuo svarbiu savęs nevarginkite. Deja, ateityje gali tekti tai perdaryti. Būkite atidesni tądien maisto kokybei – galimi virškinimo sutrikimai.

Žuvys (02 19–03 20). Pirmadienis tinkamas vien apmąstymams, bet ne svarbiems reikalams tvarkyti, atsakingiems susitikimams, susitarimams. Tądien pasistenkite mažiau kalbėti ir nieko niekam nežadėti.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą