Horoskopas ketvirtadieniui, vasario 1 d.

Avinas Gali būti, kad romantiški pasiūlymai, jausmai liks be konkretaus atsako. Apskritai su mylimaisiais susipykti ir išsiskirti šiandien labai lengva, tad būkite kantrūs bei taikūs.

Jautis Stigs objektyvaus požiūrio į daiktus ir reiškinius. Bus geriau, jei liksite ištikimi savo principams ir tolerantiški tiems, kurie šalia jūsų. Pasistenkite suprasti žmones, kurie laikosi konservatyvių pažiūrų, nemėgsta naujovių. Neverta ginčytis.

Dvyniai Diena bus nebloga, trauks pramogos, malonumai, romantika. Viskas bus gerai, jei neprovokuosite barnių ir atsargiai elgsitės kelyje. Vertėtų labiau kontroliuoti savo elgesį, žodžius, kad netaptumėte pajuokos ar apkalbų objektu.

Vėžys Jeigu savo siekius stengsitės įgyvendinti nesiskaitydami su artimiausių žmonių nuomone bei poreikiais, akivaizdu, jog ši diena nenudžiugins. Vis dėlto protingi žodžiai gali daug ką išgelbėti. Galvokite, ką kalbate ir girdėkite, ką kiti sako.

Liūtas Tikriausiai teks blaškytis tarp įvairių asmeninių poreikių ir pagundų. Tikėtinas jaudinantis susitikimas, suteiksiantis ypatingų potyrių. Tačiau galimas ir nemalonus incidentas, pavydo scena, nuostolis arba problema, susijusi su vaikais.

Mergelė Gali pasikeisti jūsų požiūris į pažįstamą asmenį, ypač, jei jis jums yra skolingas arba galėtų finansiškai, dalykiškai padėti, tačiau to nedaro. Jei svajojate apie meilės nuotykį, turbūt nekils kliūčių jį patirti. Daugiau dėmesio skirkite vaikams.

Svarstyklės Aktyvi diena. Netrūks energijos, kūrybingumo, polėkio. Norėsis meilės nuotykių. Tačiau tai gali išprovokuoti problemas ir artimų santykių staigias komplikacijas. Verčiau kaupkite žinias, kurių prireiks egzaminui ar darbo konkursui.

Skorpionas Gali kamuoti nerimas, virškinimo sutrikimai. Jus valdys emocijos, kurias nukreipsite prieš artimuosius ir pačius save. Dėl to daug gerų norų pavirs tuščiomis kalbomis bei neįvykdomais pažadais. Nežaiskite kitų žmonių jausmais.

Šaulys Jums šiandien nestigs energijos, žvalumo, populiarumo, bet gali pritrūkti išminties. O tai reiškia, kad kažkas gali jumis nedorai pasinaudoti. Nekokia diena tolimesnėms išvykoms, nes tykos pavojai kelyje.

Ožiaragis Dėl kvailo nesusipratimo jums tikriausiai nusvirs rankos, užplūs vienišumo jausmas, nenoras bendrauti ir ką nors konkretaus veikti. Galite matyti slaptus priešus ir kliūtis ten, kur jų nėra. Rūpinkitės sveikata.

Vandenis Visą dieną būsite emocionalūs, jausmingi, jautriai reaguosite į bet kokią kliūtį ar nesusipratimą. Tikėtini kivirčai su artimaisiais. Gerus ketinimus šiandien lengva paversti niekais. Atsargiai elkitės su technika, saugokite pinigus.

Žuvys Nusimato galimybė papildomai užsidirbti arba naudingai apsipirkti. Regis, pavyks sutvarkyti opų materialinį reikalą. Jums dabar ypač norėsis komforto, grožio savo aplinkoje. Tačiau artimųjų poreikiai neleis galvoti apie asmeninius norus.

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą