Horoskopas penktadieniui, vasario 9 d.

Avinas Šiandien daugiau žvelkite į esmę, ne į detales. Būkite atidesni artimiesiems, siekite tarpusavio supratimo, nekritikuokite. Venkite abejotinų finansinių įsipareigojimų ir aferų, nes gali paaiškėti, kad prisiėmėte per sunkų įsipareigojimą.

Jautis Mokslo, juridiniai reikalai, dalykinio projekto taisymas ar perdarymas gali pareikalauti nemažų pastangų. Bet koks netikslumas bus ryškiai pastebimas. Galbūt leisitės į tolimą kelią, kuris jus gerokai išvargins.

Dvyniai Tikriausiai šiandien nemažai politikuosite ir ginčysitės. Vakare dėl to galite būti labai prastos nuotaikos ir ją agresyviai gadinti kitiems. Peržiūrėkite svarbius dokumentus - gal ką nors reikia pratęsti ar anuliuoti.

Vėžys Tai bus aktyvaus bendravimo diena, tačiau ne visi kontaktai džiugins. Jūsų populiarumui gali pakenti labai nesavikritiškas požiūris. Su kažkuriuo iš draugų galite susipykti dėl pinigų, verslo reikalų ar negrąžinto, sugadinto daikto.

Liūtas Šiandien geriau seksis, jei nepersistengsite. Pasitraukite į šešėlį, kuo toliau nuo šurmulio, intrigų, konfliktų. Vakare lengvai pažeidžiama bus jūsų sveikata. Nepiktnaudžiaukite stipriais vaistais, svaigalais.

Mergelė Nepraraskite pareigos jausmo, net jei nesijaučiate adekvačiai vertinami už pareigų atlikimą. Aplaidumas ir neatidumas gali labai pakenkti. Dėl nesuprantamų priežasčių artimas žmogus vakare gali iškrėsti jums kiaulystę.

Svarstyklės Tikriausiai šios dienos situacija vers jus imtis piniginių, turtinių reikalų. Venkite priimti abejotinais ketinimais siūlomą pagalbą, dovanas, pinigus. Tai gali jus įpareigoti atsilyginti tokiu būdu, kuris jums nepriimtinas.

Skorpionas Nusimato ilgai planuotas susitikimas su asmeniu, jūsų manymu, galinčiu padėti gauti reikalingą informaciją. Įsiklausykite į pokalbio potekstę - tai labai svarbu. Netyčia galite suklaidinti savo pašnekovą arba jį kažkaip nuvilti.

Šaulys Šiandien labai svarbu mokėti prisiderinti prie šeimos narių bei neleisti keroti saviems kompleksams, ydoms. Stenkitės pirmiausia įveikti tai, kas jums vidiniai trukdo sklandžiai bendrauti. Vakare susilaikykite nuo nuotykių.

Ožiaragis Aktyvi, kūrybinga diena. Norėsis meilės ir pramogų. Galite gauti intriguojamą žinutę iš jums neabejingo ar susidomėjusio asmens. Tačiau gali kilti rūpesčių dėl augančios kartos, kūrybinių projektų ar senų meilės nuotykių.

Vandenis Šiandien verta užsiimti tuo, kas dar neatlikta, nors jau turėtų būti padaryta. Tik nesinerkite iš kailio mėgindami pasirodyti pranašesni už kitus. Nieko gero iš to neišeis, o susikompromituoti galite.

Žuvys Ši diena tikriausiai nebus visiškai darni ir atpalaiduojama. Gali atsirasti nenumatytų rūpesčių bei keblumų. Emocinę įtampą kels savo teisumu, galia įsitikinę pašnekovai, mėginantys primesti jums savo valią. Saugokitės agresijos.

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą