Horoskopas sekmadieniui, kovo 3 d.

Avinas Nepersistenkite darbe (jei šiandien tenka dirbti): artimieji atims daugiau jėgų ir laiko nei tikėjotės, bet tai išsklaidys įtampą, labiau suartins. Sunkius darbus, svarbius reikalus atidėkite rytdienai – pirmąją dienos pusę jūsų lauks sėkmė.

Jautis Atsigaunate, vėl esate kupini gyvenimo džiaugsmo, noro bendrauti, mylėti. Tai sėkmės laikas ir tvarkant reikalus, ir meilėje – suskubkite tuo pasinaudoti. Galite tikėtis malonių mylimo asmens staigmenų.

Dvyniai Svarbu organizuotai veikti, kad suspėtumėte viską atlikti ir nepavargti. Būkite atidesni savo nuotaikai ir sveikatai, nesinervinkite dėl niekų. Raskite laiko vakare smagiam susitikimui su draugais ar mylimu žmogumi.

Vėžys Viskas yra geriau, nei jums atrodo. Priimkite pasiūlymus bendradarbiauti ar tiesiog paviešėti, pasilinksminti. O šiandien užsimezgęs atsitiktinis flirtas gali baigtis rimtu romanu.

Liūtas Kiek komplikuotas metas: sunkiai rasite sau vietą, galimybę pasireikšti, patikti. Nurimkite, nesklandumų sumažės.

Mergelė Jūsų vaidmuo ir įtaka augs, sulauksite įtakingų asmenų dėmesio. Dėl šiandien atsiveriančių gerų progų drąsiai rizikuokite tik tuomet, jei jaučiate, kad vieni suvaldysite situaciją.

Svarstyklės Nors pakaks dalykinių rūpesčių, raskite laiko vaikams ar mylimam žmogui. Puiki proga paskubinti reikalų tvarkymą – tam susiklostys palankios aplinkybės.

Skorpionas Teisingai nujausite, kur link reikia judėti veikloje, kad pasiektumėte gerų rezultatų, pelno, pripažinimo. Beje, aplinkiniai įvertins jūsų gabumus. Laukia geros naujienos, vertingi pasiūlymai ir netikėtumai asmeniniame gyvenime.

Šaulys Verta atsipalaiduoti ir nevaržyti savęs įsipareigojimais, nevarginti sunkiais, nemaloniais, nuobodžiais darbais – jums reikia pailsėti, ramiai pasvajoti. Svarbius reikalus atidėkite rytdienai.

Ožiaragis Verta daug norėti, imtis ilgai puoselėtų, ambicingų sumanymų. Patartina žengti lemtingą žingsnį – jokiu būdu nedvejokite, neatidėkite svarbaus sprendimo, susitikimo, prisipažinimo rytdienai, nes gali būti šaukštai po pietų.

Vandenis Dabartiniai jūsų veiksmai bus naudingi, o įgyta patirtis – labai vertinga. Palanku lankyti tėvus, pabūti gamtoje už miesto.

Žuvys Gerų netikėtumų laikas: likite atidūs, kad nepraleistumėte geros progos. Būkite dėmesingi dalykams, kuriuos išgirsite, sužinosite, pajusite, suprasite. Svarbių reikalų rytdienai neatidėkite. Šios dienos pažintys gali virsti tikra draugyste.

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą