Horoskopas penktadieniui, kovo 22 d.

Avinas Negalvokite apie tas problemas, kurių šiandien vis tiek neišspręsite. Galite susitikti su bendraminčių kompanija, atgaivinti seną pažintį. Galva apsisuks nuo aplinkinių pamokymų arba svetimų problemų. Neaiškinkite, kaip kitiems gyventi.

Jautis Kažkas gali mėginti manipuliuoti jūsų jausmais, patiklumu. Tačiau tokių problemų neturėtų iškilti, jei vengsite bendravimo, šurmulio. Tiktų be įtampos pasitvarkyti buityje ar tiesiog patinginiauti. Gali apimti kūrybinis įkvėpimas.

Dvyniai Būsite nusiteikę bendrauti, tačiau aplinkiniams galite daryti keistuolio įspūdį. Arba patys prisitrauksite tokius pašnekovus, kurių neišlenkęs taurelės nesuprasi. Galvokite, ką kalbate, kad nebūtų netikėtų pasekmių.

Vėžys Tikriausiai vyksite apsipirkti, patys prekiausite arba domėsitės komerciniais, turto, verslo reikalais. Nepasiduokite abejotinoms reklamos vilionėms, neskubėkite išlaidauti.

Liūtas Aktyvi, turininga diena, bet gali būti ir nusivylimų. Dėl meilės pagundų bei intrigų galite susipykti su partneriu arba geru draugu. Vakare jau nerimausite dėl darbo reikalų, numatytų dalykinių pokalbių.

Mergelė Diena pasižymės neramiomis nuotaikomis. Tikriausiai pajusite, kad jus erzina buitis, šeimyninės pareigos. Šią dieną iš tiesų skirkite ne nykiems darbams ir keblioms problemoms, o nedidelėms pramogoms, savišvietai.

Svarstyklės Šiandien nepersistenkite ir nedarykite to, dėl ko galite vėliau gailėtis. Daugiau dėmesio skirkite mylimam žmogui, vaikams, šeimai. Nebūkite užsispyrę, siekite draugystės, tarpusavio supratimo. Pramogų vietose pernelyg neįsilinksminkite.

Skorpionas Šiandien imsite galvoti apie originalesnį įvaizdį, sveiką gyvenimo būdą. Įvaizdžio nekeiskite, nes pasigailėsite dėl "originalumo". Turbūt teks rimčiau pasirūpinti gyvūnais. Įveikite pagundą išlaidauti arba tiesiog neikite į parduotuves.

Šaulys Tikriausiai sieksite komforto, jaukumo, skirsite didelį dėmesį aplinkos ir kūno švarai, higienai, grožiui. Kita vertus, labai norėsis ir ne tokių kasdieniškų dalykų. Vilios nuotykiai, išvykos. Būtų saugiau atidėti juos kitam laikui.

Ožiaragis Situacija bus nebloga, jei neįsivelsite į konfliktą ir neišprovokuosite nemalonios scenos. Pernelyg nesikiškite į svetimus reikalus. Prieš įsigydami ar parduodami daug kainuojančius daiktus, pasitarkite su antrąja puse.

Vandenis Neblogai seksis protinis darbas ir kiti susikaupimo reikalaujantys užsiėmimai. Ir vis dėlto būsite gana patiklūs. Lengva užkibti ant išradingų sukčių kabliuko bei patiems patikėti apgaulinga teorija, panirti į iliuzijas.

Žuvys Nebūkite įsitempę ir nesinervinkite dėl niekų. Gyvenimo patirtimi ir išmintimi nesavanaudiškai dalinkitės su kitais. Tuomet gali įvykti naudingas pokalbis, nors iš pradžių nemanysite, kad jis gali taip pakrypti. Tik nepasikliaukite gandais.

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą