Šiandien netinka juokauti

Gana slegiantis laikas, ypač tai jausite pirmą dienos pusę. Tik vakarop kai kas pasikeis į gera ir nuotaika jau bus visai optimistiška. Šiandien netinka juokauti, pramogauti, nepatartina tvarkyti svarbių reikalų, pradėti naujų darbų (bent jau iki 15 val.).

Kad ir kuo užsiimsite, būtina atida, ypač tvarkant piniginius ir turto reikalus (jų geriau visai netvarkyti). Netinka skubėti, kaip ir ieškoti priekabių – dėl niekų greitai gali kilti aplinkinių pasipriešinimas. Ši diena – dvilypis metas, kai vienu metu galite patirti ir pasipriešinimą, ir sulaukti palaikymo, tad daug kas priklausys nuo jūsų mokėjimo įtikinti kitus, kad jie draugai, pagalbininkai, užtarėjai ir pan. Kliūtis siekite įveikti geruoju, nesivelkite į avantiūras – šiandien bus itin sunku numatyti rizikingo reikalo baigtį. Vakaras palankus viešnagei, susitikti su žmonėmis iš toliau arba su tais, kuriuos vertinate, gerbiate, iš kurių mokotės. Būkite atidūs – galite išgirsti vertingą patarimą. Tiks rinkti vardą, pavadinimą. Gali atsiskleisti paslaptys, susijusios su turtais, palikimu – ir žemišku, ir dangišku. Diena sudėtinga moterims ir puiki vyrams. 

Sapnai iš pirmadienio į antradienį nėra svarbūs. Vis dėlto gerai buvo regėti dangų, žvaigždes, vaivorykštę. Būti sapne nuogam – sėkmė, išsivalymas. Atverti duris – prasidės naujas gyvenimo etapas. Išvysti savo vaikystės namus – skolų grąžinimas. Blogai plaukti, maudytis – apkalbos; kur nors kristi – nesėkmė; būti apsirengusiam – esate vienaip ar kitaip išnaudojami. Regėti sodus, vaisius, juos valgyti – liūdesys, ašaros.

Blogas ženklas: jei vėjas langą išdaužtų – sunkios permainos; jei batas suplyštų, kulniukas nulūžtų – apsaugos praradimas; jei ant jūsų užbyrėtų tinko, žemių, dulkių, plunksnų ir pan. – laukia sunkūs išbandymai; jei virš galvos, o ypač ant palangės, paukštis suklyktų, namuose veidrodį sudaužyti – artimo žmogaus mirtis; jei kraujas iš nosies, dantenų bėgtų – nužiūrėjimo požymis; jei bėgtų rudas vanduo ar apskritai jį atjungtų – gresia nuostoliai, skausmas; jei šukos sulūžtų – jėgų praradimas; smarkiai apsiniaukęs dangus.

Geras ženklas: jei keliskart vardu gatvėje pašauktų – esate saugomi aukštesnių jėgų; rasti monetų – sėkmė, skalsa namuose.

Žvilgsnis į priekį: trečiadienis sudėtingas, bus didelė konfliktų, avarijų tikimybė, nepalankios kelionės; patartina nešioti auksaspalvius, gelsvus drabužius, vengtinos: žalia, ruda, juoda, tamsiai mėlyna.

Avinas (03 21–04 20). Būkite atidesni ir atsargesni bendraudami su draugais – nepasikliaukite jais tvarkydami piniginius reikalus, neatviraukite apie asmeninius dalykus. Žmogus, kurį laikėte savo draugu, gali pakenkti jūsų santykiams su mylimu žmogumi ir net šefu.

Jautis (04 21–05 20). Reikalams tvarkyti neblogas laikas, ypač jei kreipsitės su prašymu į vadovybę dėl perkėlimo į kitą vietą ar kitas pareigas. Finansinių perspektyvų su šefu neverta aptarinėti. Būkite dėmesingesni bei šiltesni artimiesiems. Nereikia iš jų daug reikalauti.

Dvyniai (05 21–06 21). Jokių avantiūrų nei meilės, nei dalykinių reikalų srityse! Venkite neapgalvotų išlaidų ir finansinių įsipareigojimų. Kelyje nebūkite patiklūs bendraudami su svetimais.

Vėžys (06 22–07 22). Neramus metas. Jūsų planai gali keistis ir iškilti nenumatytų keblumų dėl dalykinių reikalų ar asmeninio gyvenimo, tad būkite pasiruošę staigiai reaguoti ir keisti taktiką.

Liūtas (07 23–08 22). Nepriimkite svarbių sprendimų nepasitarę su sutuoktiniu, dalykiniais partneriais. Venkite ginčų su antrąja puse ir mylimu asmeniu. Suskubkite nusileisti pirmi. Beje, šiandien galite suvokti, kas jus išties palaiko, o kas žlugdo.

Mergelė (08 23–09 22). Tinka tvarkyti įvairius darbo reikalus, įsigyti ką nors savo veiklai. Tik tiesioginės naudos iš šios dienos veiksmų nesiekite – bus sunku numatyti, kas geriausia, pelningiausia, kaip ir nesitikėkite iš nieko dėkingumo už savo pastangas. Kita vertus, galite įgyti gerų pagalbininkų, sudominti savo darbais svarbius asmenis, vadovybę. Palanku tikrintis sveikatą.

Svarstyklės (09 23–10 23). Jums pakaks energijos, įkvėpimo, spinduliuosite asmeninį žavesį. Tačiau nerizikuokite, jei tektų tvarkyti reikalus, susijusius su didelėmis pinigų sumomis, nekilnojamuoju turtu, brangiais daiktais. Palanki diena meilės pasimatymams.

Skorpionas (10 24–11 22). Nerizikuokite – situacija gali pasirodyti geresnė, nei yra iš tiesų. Jei reikalas strigs, galite jį drąsiai atidėti rytdienai. Nepatartina aptarinėti šeimos išlaidų, planuoti būsimų pirkinių – vargu ar būsite teisingai suprasti. Nesivelkite į flirtą darbe, vėliau gailėsitės.

Šaulys (11 23–12 21). Jūs kupini šaunių sumanymų, bet neskubėkite jų įgyvendinti – tegu jie geriau „susikrato“ jūsų galvoje. Būkite atidesni, jeigu tektų tvirtinti dokumentus, susijusius su finansiniais, turtiniais įsipareigojimais.

Ožiaragis (12 22–01 19). Nebus lengva teisingai apsispręsti dėl dalykinių reikalų, suderinti savo ir artimųjų, partnerių, pagaliau kolegų interesus. Patartina neišlaidauti ir neskolinti pinigų.

Vandenis (01 20–02 18). Visada atsiras bent vienas žmogus, kuriam kas nors nepatiks. Tad elkitės drąsiai, ryžtingai ir mažiau sukite galvą, kas ką pamanys ar pasakys.

Žuvys (02 19–03 20). Jūs žinote, kaip ir ką reikia daryti, bet nesiimkite jokių radikalių veiksmų – atidėkite tai kitai savaitei. Šiandien stebėkite, planuokite, svajokite. Labiau pasaugokite savo širdies paslaptis.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą