Tai bene sudėtingiausia diena iki rugsėjo pabaigos

Sudėtingas laikas, kupinas netikėtumų, ne pačių geriausių naujienų, verčiantis elgtis sau nebūdingai, ne pagal planą, ne pagal taisykles. Tenka rinktis ne tai, ko norisi, o ką siūlo gyvenimas. Vargu ar bus paisoma asmeninių interesų – pasiruoškite juos paaukoti dėl bendro reikalo. Tai bene sudėtingiausia ir komplikuočiausia diena iki rugsėjo pabaigos. Sąjungoms (dalykinėms bei asmeninėms) ši diena itin sunki, net pavojinga: tarp bendraminčių, gerų draugų ar partnerių gali išryškėti esminių prieštaravimų, nesutarimų. Tai laikas, kai imama ir išsiskiriama, išduodama, atsisakoma ankstesnių įsitikinimų bei ketinimų, – nes pagaliau kažką svarbaus išvydote, supratote ir viskas tapo aišku! Tad įvykiai gali pakrypti nenumatyta linkme. Deja, šiandien pakaks netvarkos, įtampos, nervingumo. Vis dėlto stenkitės nesielgti karštligiškai. Ir nebūkite patiklūs, impulsyvūs – apgaulės, vagystės gana tikėtinos. Darbo kolektyve galima nemenka įtampa – kyla maištingos nuotaikos, sunku susitarti, ir ne tik su savais – tie, kurie rėmė, palaikė, šiuo metu gali nusigręžti. Mažiau vilkitės, planuokite ir pasiruoškite ne itin malonioms staigmenoms, ypač saugokite kompiuterius, modernaus ryšio priemones. Labiau apgaulingas metas iki 16 val. 37 min., tačiau ir vėliau išlieka didelė konfliktų, nelaimingų atsitikimų, įvairių avarijų, sprogimų, gaisrų tikimybė, ypač dėl skubėjimo, neatsargumo, poreikio rizikuoti, rungtyniauti, tuščiai kovoti. Diena itin nepalanki vadovams, kariškiams, sportininkams, taip pat vyrams apskritai. Labiau pasaugokite galvą, akis. Atsargiau elkitės su elektros prietaisais, taip pat su kompiuteriais.

Iš pirmadienio į antradienį buvo gerai sapnuoti šventes – tai pagalba, turtas; ugnį – priešų nugalėjimas; žaibą – geros permainos. Tačiau blogai buvo save matyti nuogą ar regėti košmarus – nuostoliai, nusivylimai; vandenį – apkalbos.

Blogas ženklas: jei namie kas nors suplyštų – saugokitės vagysčių; jei savaime kas nors užsidegtų – nužiūrėjimo požymis; jei sulūžtų skėtis, lazda, žiedas ar iš žiedo akmuo iškristų – apsaugos praradimas, saugokitės apgaulių.

Geras ženklas: jei išėjus iš namų ant galvos lapas užkristų ar vėjas iš šono pūstų, jei vardu gatvėje kas nors pašauktų.

Žvilgsnis į priekį: trečiadienis palankus svarbiems reikalams tvarkyti iki 13 val.; palankios spalvos – tamsiai mėlyna, tamsiai raudona.

Avinas (03 21–04 20). Būkite atidesni aplinkinių nuomonei, nekelkite reikalavimų. Atidžiau atlikite užduotis darbe – šefas ar klientai gali suabejoti jūsų kompetencija. Blogas laikas kreiptis į vadovybę ar kurti svarbius profesinius planus – dėl nenumatytų, jums nežinomų priežasčių jie taps neįgyvendinami ar tiesiog nereikalingi. Venkite būti kategoriški ir ūmūs, nepraraskite lankstumo, kitaip šiuo įtemptu laiku gali imti nebepatikti viskas – darbas, namai, net mylimas asmuo. Nusivylimas bus padiktuotas laikinų emocijų, kurios greitai išsisklaidys, tad kad netektų gailėtis, nesivelkite į konfliktus tiek su kolegomis, šefu, tiek su mylimu žmogumi ar sutuoktiniu.

Jautis (04 21–05 20). Pasiruoškite netikėtumams, pokyčiams, ypač jei teks tvarkyti reikalus, susijusius su užsieniečiais ar jūsų kelione. Tai blogas laikas ateičiai planuoti – šios dienos svajones ir sumanymus bus ne taip paprasta įgyvendinti. Gali paaiškėti, kas yra jus išdavęs, tekti nusivilti žmogumi, kuris buvo jums autoritetas. Nepervertinkite savo įtakos, autoriteto bei ryšių su įtakingais asmenimis. Labai nesikliaukite ir kitais – galite nesulaukti žadėtos pagalbos. Kita vertus, tai, kas šiandien bus žadama, vargu ar jums taps reikalinga. Nepalankus metas kelionėms, viešnagėms.

Dvyniai (05 21–06 21). Nesmagus laikas – daug kuo nepalanki diena. Geriau nieko rimta neplanuoti. Saugokite savo ramybę, sveikatą, darbo vietą bei pinigus. Jei ką negera sužinosite apie mylimą žmogų, sutuoktinį – neskubėkite patikėti, nepulkite aiškintis santykių: galite be reikalo susipykti dėl sugedusio telefono efekto. Būkite korektiški bendraudami, apdairūs tvarkydami piniginius reikalus, atsargūs vairuodami automobilį ir vertindami šeimos narių elgesį – priešingu atveju neišvengsite nuostolių bei komplikacijų.

Vėžys (06 22–07 22). Kad viskas gerai baigtųsi, ramiai pasėdėkite, pagalvokite, kitaip galite be reikalo vandenį sudrumsti. Nieko neprašykite, mažiau pasikliaukite draugų bei partnerių patarimais bei parama. Ir mažiau tikėkite gautais pažadais iš vadovybės ar jums parodytais neva draugiškais jausmais – dabar padėsite, bet kai patiems reikės pagalbos, nesulauksite atsakomojo žingsnio. Pasistenkite labiau derintis prie kitų, prie sutuoktinio, nei kelti savo sąlygas. Ką galite, darykite patys – kitais labai nepasikliaukite. Gresia konfliktai tarp porų.

Liūtas (07 23–08 22). Sunkoka diena – gali pablogėti ne tik nuotaika, bet ir savijauta, kilti nenumatytų rūpesčių darbe. Niekur neskubėkite, viską tikrinkite ir nieko sau iš kitų nereikalaukite. Jūsų veiksmai turi būti gerai apgalvoti. Nepasiduokite finansiniam spaudimui ir nepainiokite draugiškų ryšių su dalykiniais. Dirbkite atidžiau, jei saugote savo darbo vietą. Kita vertus, jei dabartinis darbas įgriso, galite dėl menkos nesėkmės ar konflikto viską mesti ir išeiti kitur laimės ieškoti.

Mergelė (08 23–09 22). Nauda kol kas – miglotas dalykas. Mažiau klausykite piktų draugų kalbų apie mylimą žmogų – taip galite ir be reikalo susipykti. Labiau pasaugokite vaikus, toliau nuo jų laikykite elektros prietaisus, vaistus. Beje, elkitės ryžtingai, jei teks ginti savo, mylimo žmogaus ar vaikų interesus. Tačiau tvarkydami piniginius ir turto reikalus būkite saikingi, atsargūs. Bus didesnė nelaimingų atsitikimų dirbant, įvairų traumų, technikos gedimo tikimybė.

Svarstyklės (09 23–10 23). Vienu metu gali užgriūti rūpesčiai tiek darbe, tiek namie. Tik nemėginkite pykti, piktintis ar persiplėšti – saugokite save. Ir nepasiduokite nepasitenkinimui savo šeima, artimu žmogumi, sutuoktiniu ar draugu. Tad stenkitės labiau kontroliuoti savo emocijas bei elgesį. Nepriimkite radikalių sprendimų dėl šeimos, gyvenamosios vietos. Blogas laikas pradėti remontus, pirkti baldus ar naują buitinę techniką. Netinkamas laikas tvarkyti gyvenamosios vietos keitimo reikalus.

Skorpionas (10 24–11 22). Neverta imtis svarbių, o ypač finansinių reikalų tvarkymo – galite rimtai apsirikti. Būkite itin atidūs rašydami, skaičiuodami – galite padaryti apmaudžių klaidų. Ir neskubėkite nieko pasirašinėti – tai gali atsigręžti prieš jus. Būkite itin kritiški gautiems pasiūlymams ir išgirstoms naujienoms. Labiau pasisaugokite vagių, nepasitikėkite atsitiktiniais asmenimis. Galimi nemalonumai, nuostoliai ir per giminaičius, taip pat kaimynus.

Šaulys (11 23–12 21). Gali tekti susidurti su jums dar nežinoma reikalo puse, gali tekti išvysti ir slepiamus svarbaus asmens bruožus – pasistenkite išvengti susipriešinimo, nepasiduoti nusivylimui. Pinigais nerizikuokite – tikėtini nemenki nuostoliai. Dėl finansinių nesklandumų gali suirti šios dienos planai – ir asmeniniai, ir dalykiniai. Netiks ir pinigus investuoti, skolinti, nepalankūs ir finansiniai sandoriai. Galimi konfliktai su draugais, sutuoktiniu dėl netikėtumų piniginėje ir turto sferoje.

Ožiaragis (12 22–01 19). Bus išbandytas jūsų pasitikėjimas savimi bei draugais, šaltakraujiškumas – gali tekti priimti žaibišką sprendimą. Venkite užmegzti naujas pažintis. Nepatartina kviestis draugų (juolab mažai pažįstamų žmonių) į namus. Galite būti priversti priimti atsakingą ir net pavojingą sprendimą, nors geriau to iki rytdienos nedaryti. Būkite itin korektiški su mylimu žmogumi ir labiau pasitikėkite juo (ar ja) nei „draugų“ liežuviais. Itin pavojinga aiškintis santykius su antrąja puse.

Vandenis (01 20–02 18). Nepalankus metas, tačiau kad ir kas nutiktų, nepanikuokite ir nepriimkite lemtingų sprendimų. Jus gali mėginti versti vienaip ar kitaip pasielgti – nepasiduokite jokiam šantažui. Kantrybės – gana greitai jūsų problemos ims spręstis. Ir netikėkite piktomis kalbomis apie artimus, jums brangius žmones – jie jus myli ir nesiruošia išduoti. Deja, gali pakenkti intrigantai – tikėtinos provokacijos. Pernelyg nepasikliaukite intuicija bei draugų pažadais. Likite ištikimi.

Žuvys (02 19–03 20). Ne viskas klostysis, kaip suplanuosite, nors geriausia šiandien apskritai nieko neplanuoti – aplinkybės keisis greitai ir netikėtai. Galimos nemalonios staigmenos darbe – geriau šiandien nepakliūti į šefo akiratį. Neskubėkite apsispręsti, ypač tvarkydami piniginius, turto reikalus – pasitenkinkite tuo, ką turite. Jei nemokate ramiai spręsti problemų, pamirškite jas visai – panikuodami tik pabloginsite esamą padėtį. Gali tekti aiškintis santykius su draugais, kils noras su kai kuriais daugiau nebendrauti.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą