Horoskopas trečiadieniui, gegužės 15 d.

Avinas Panašu, kad dideli rūpesčiai jūsų nekamuos, o jei ir iškils viena kita dalykinė problema, ją spręsti turėtų padėti praskaidrėjęs protas ir jausmai. Sulauksite komplimentų dėl savo išvaizdos ar stiliaus. Kils ūpas dar labiau savimi rūpintis.

Jautis Šiandien aktyviai ir konstruktyviai bendrausite ne tik su įprastos aplinkos žmonėmis, bet ir su oponentais, konkurentais. Galite tikėtis gerų naujovių. Jei norite įsidarbinti ar užsidirbti daugiau pinigų, tokia galimybė gana reali.

Dvyniai Gera diena ekonomine, finansine prasme. Galite daug ką išsiaiškinti, suderinti, susitarti dėl uždarbio, paramos, kompensacijos ar tiekimo. Tiktų tvarkyti su paveldėjimu, draudimu susijusius reikalus. Laimės suteiks meilė, seksas.

Vėžys Galite tikėtis vertingų pokalbių su užsieniečiais, teisės specialistais, aukštesnio statuso oficialiais asmenimis. Reklama, interviu, straipsnis ar konfidenciali informacija taip pat gali tapti raktu, padėsiančiu priimti svarbų sprendimą.

Liūtas Šiandien jums seksis spręsti aktualius profesinius klausimus, kurių susikaupė visa gausybė. Daugiau darbuokitės telefonu, internetu ir pavyks greičiau susidoroti su užduotimis. Tikėtinas pokalbis, susijęs su konferencija, komandiruote.

Mergelė Puiki diena pedagoginei ir organizacinei veiklai. Šauniai reikšitės visur, kur reikia greitos reakcijos, taiklaus žodžio. Pasitenkinimo suteiks meilė, kūryba, susitikimas su draugų kompanija.

Svarstyklės Šiandien nesiimkite daug energijos reikalaujančių darbų. Palanku tvarkyti reikalus, susijusius su buitimi, ligoniais, labdara, menu. Iš slapto šaltinio galima naudinga informacija arba papildomas uždarbis.

Skorpionas Šiandien gali tekti tvarkyti juridinius ar finansinius reikalus, vizituoti svarbius asmenis, laikyti egzaminą ar viešai pasisakyti. Gali padidėti visuomenės ar publikos dėmesys jums. Pastebėsite daugiau neabejingų priešingos lyties žvilgsnių.

Šaulys Domins verslo ir turtiniai interesai. Galbūt teirausitės dėl kredito arba ką nors pirksite išsimokėtinai. Ryžtingai spręskite finansinius ir dalykinius reikalus, mėginkite įsidarbinti, derėkitės dėl atlygio, uždarbio, jei tai aktualu.

Ožiaragis Šiandien jums gali pavykti susitarti dėl svarbių dalykų, interviu, reklamos, gauti norimą informaciją, kuri padės sutvirtinti jūsų pozicijas. Turėtų pasiteisinti rizika, paremta protingu apskaičiavimu.

Vandenis Sunku bus apsispręsti dėl prioritetų. Matysite, kad namiškiams labai reikia jūsų dėmesio, tačiau suvoksite, kad kiti įsipareigojimai taip pat negali laukti. Susidarykite dienotvarkę ir viskam užteks laiko. Šiandien verta kliautis intuicija.

Žuvys Šiandien verta pasistengti - gali atsiverti šaunios perspektyvos. Nesigailėsite, jei paskirsite dominančiam asmeniui pasimatymą arba dalyvausite kokiame konkurse, pasirodyme. Galimas romantiškas nuotykis.

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą