Palmiros horoskopas antradieniui, gegužės 23 d.

Antradienis – sudėtingas, įtemptas metas, kai reikia vengti ambicijų. Neskubėkite, mokėkite nereaguoti į provokacijas. Svarbiausia daug nenorėti – dabar galima nukentėti dėl per didelių ambicijų, noro padaryti savaip, įrodyti valdžią, įtaką, tiesą, taip pat kitus pamokyti. Tad neprašomi nesikiškite į svetimus reikalus, nereikškite savo nuomonės, juolab nenurodinėkite. Neprovokuokite ginčų, nebūkite atviri ir patiklūs, ypač bendraudami su svetimais žmonėmis.

Diena gali atnešti keblumų kelionėse. Galimi ir nemalonumai per užsieniečius ar veiklą, susijusią su užsieniu, kelionėmis. Kad ir kokioje situacijoje atsidurtumėte – venkite pažeidinėti įstatymus: galima nukentėti ir dėl jų nepaisymo, konfliktavimo su teisėsaugos ar teisėtvarkos atstovais. Šis laikas nebus tinkamas svarbių, ilgalaikių dokumentų pasirašymui, sandorių tvirtinimui, bylinėjimosi pradžiai, taip pat perėjimui į naują darbovietę ar kraustymuisi į kitą gyvenamąją vaitą. Nepatartina vykti ir į svarbias užsienio keliones, skirti svarbius susitikimus su užsieniečiais. Atsargiau vertinkite ir naują informaciją, ypač susijusią su ideologija, politika, religija, atsargiau reaguokite į naujus pasiūlymus (ypač gautus iš užsieniečių, politikų) bei šiuo metu atsiradusius naujuosius pažįstamus. Būkite atidesni išgirstiems įspėjimams, patarimams. Nepykite dėl kritikos. Nesivelkite į konfliktus, intrigas. Šiandien ne tik pakaks agresijos – nemenka avarijų, nelaimingų atsitikimų tikimybė gamyboje, buityje. Būkite atsargesni su aštriais įrankiais, degiomis, sprogiomis medžiagomis, ginklais. Labiau tikėtinos įvairios traumos (ypač galvos, veido), apsinuodijimai (venkite svaigalų, riebaus bei aštraus, stipriai kepto maisto), galimi galvos skausmai dėl menkos priežasties. Ir atidžiau kelyje – tiek eidami gatve, tiek vairuodami! Pasisaugokite vagių, sukčių, melagių, o taip pat išsiblaškiusių bei susireikšminusių... Nepalankus metas teisėsaugos bei teisėtvarkos atstovams, muitininkams, dirbantiems transporto ar informacijos perdavimo tarnybose, dispečeriams, keliautojams, kariškiams, politikams, pedagogams, dvasininkams, sportininkams bei vyrams apskritai. Iš pirmadienio į antradienį buvo gerai sapne gaminti valgį ar jį matyti – turtas; kepurę – netikėti pinigai. Tačiau pinigai – nuostoliai, apgaulė; mirusieji – katastrofos; ginklai – išbandymai. Blogas ženklas: pamesti pirštinę moteriai – vyro neištikimybė, vyrui – konfliktas, muštynės; jei sulūžtų peilio ašmenys ar kitas metalinis daiktas – katastrofa, nužiūrėjimo požymis; kėdė jums sėdint – nuostoliai, šeimos iširimas; jei jus išteptų paukštis – gresia atpildas už nedorus darbus. Geras ženklas: įsidurti, įsipjauti – atsikratysite nereikalingo jūsų gyvenime; rasti aštrų metalinį daiktą, ypač peilį – pergalė kovoje su priešais; jei indai smulkiai sudužtų – garbingai įveiksite išbandymus. Žvilgsnis į priekį: trečiadienį patartina nešioti pastelinių tonų drabužius.

Avinas (03 21–04 20). Antradienį venkite ginčų su šefu, valdininkais, teisėtvarkos atstovais bei artimaisiais – šiuo metu nieko neįrodysite ir liksite kalti... Niekur neskubėkite, mažiau jaudinkitės ką nors darydami – greitai pavargsite, dar ir pakenksite reikalui. Daugiau dėmesio skirkite šeimai, buičiai. Tesėkite duotus pažadus artimiesiems, atlikite namuose seniai suplanuotus darbus, nepamirškite užbaigti to, ką vilkinote. Didesnė priverstinių išlaidų tikimybė. Gresia baudos.

Jautis (04 21–05 20). Antradienį nebus lengva bendrauti su tais, kurių nemėgstate, – galite neiškentę visą teisybę į akis išrėžti (nors giliai viduje labai norėsite likti santūrūs bei diplomatiški). Jei neišvengiamai reikia susitikti su kokiu valdininku ar pasikalbėti su viršininku, giminaičiu, kaimynu, spręsti seną problemą šeimoje, skirkite tam antrą dienos pusę. Ir nesišvaistykite pažadais, venkite atsitiktinių žmonių. Nebūkite patiklūs su nepažįstamais žmonėmis, ypač jei teks keliauti.

Dvyniai (05 21–06 21). Antradienį, kad ir kuo užsiimsite, gilinkitės į reikalo esmę, aiškinkitės visas aplinkybes. Jūsų nuomonė gali pasikeisti, sužinojus naujas aplinkybes, tačiau ne laikas keisti senus sprendimus – reikia dar palaukti. Tai netikusi diena ir sandorių pasirašymui, pinigų investavimui, ypač į reikalą, susijusį su kelione ar su užsieniečiais. Dažniau nusileiskite sutuoktiniui – jūsų nepasitenkinimas perdėtas (deja, šiuo metu esate pernelyg kritiški, nepakantūs, dirglūs bei reiklūs).

Vėžys (06 22–07 22). Antradienį nenorėkite pirmauti, nugalėti, savo teisybę, šaunumą, privilegijas įrodyti. Tai pavojingų provokacijų metas, kai norisi viską padaryti pagal save, tačiau netikslus ėjimas – ir galima prarasti tai, ką taip ilgai kūrėte. Tiek darbe, viešumoje, tiek namie, bendraudami su artimaisiais, kaimynais ieškokite kompromisų, neužsispirkite, nerizikuokite niekuo dėl ambicijų konflikto.

Liūtas (07 23–08 22). Antradienį pasistenkite kuo labiau atsiriboti nuo tuščių rūpesčių ar svarbių reikalų – tai pasyvus metas. Vienatvėje mintys taps aiškesnės, nuoseklesnės. Galbūt pervertinsite kai ką svarbaus asmeniniame gyvenime? Ir niekam neleiskite kištis į savo reikalus – venkite neprivalomo bendravimo. Vertėtų pasisaugoti konkurentų pavydo, keršto – tiek dalykiniuose, tiek asmeniniuose reikaluose. Įtarumas mylimo asmens atžvilgiu perdėtas. Patartina eiti anksčiau ilsėtis.

Mergelė (08 23–09 22). Antradienį viskas gali verstis aukštyn kojomis – ne laikas ką nors spręsti, daryti išvadas. Ir nepamirškite, kad neapgalvotu žodžiu, nepasitikėjimu galite sugadinti gerus santykius su aplinkiniais. Kita vertus, nebūkite patiklūs su naujais žmonėms, ypač iš toli atvykusiais, – nepasikliaukite jų informacija, jų pažadais, juolab ne laikas dalykiniams susitarimams, pinigų investavimui, skolinimui. Venkite konfliktų darbe – įgysite slaptų priešų.

Svarstyklės (09 23–10 23). Antradienį bus svarbu viską spręsti geruoju, taikiai (ypač su vadovybe, viršesniais už jus asmenimis). Ir venkite didelės atsakomybės bei dalykinių konfliktų. Pasistenkite prisiderinti prie vadovo reikalavimų. Į gautus dalykinius pasiūlymus (ypač iš užsieniečių ar įtakingų asmenų, politikų) neskubėkite atsakyti – geriau tai atidėti mėnesio pabaigai.

Skorpionas (10 24–11 22). Antradienį gali tekti pakovoti už save, iš naujo įrodinėti savo privalumus, protą bei sugebėjimus. Vis dėlto neperlenkite lazdos – pergalė gali atnešti dar daugiau rūpesčių, nei iki šiol turėjote... Ir venkite įstatymus, taisykles pažeidinėti – galite nemenkai dėl to nukentėti. Ir labiau rūpinkitės savais, o ne svetimais – šiandien itin svarbu, kad pirmoje vietoje būtų artimųjų interesai. Pamąstykite, ar iš tiesų rūpinatės savo šeima, ar tai tik deklaracija?

Šaulys (11 23–12 21). Antradienį aplinkybes būsite linkę dramatizuoti, tiesa, tam bus rimto pagrindo. Jei nenorite dar labiau komplikuoti situacijos, susilaikykite nuo ginčų, ypač su biurokratais ar teisėsaugos, teisėtvarkos atstovais, o taip pat mylimu asmeniu, vaikais. Gauti veiklos, finansiniai pasiūlymai vargu ar bus naudingi. Atsargiau kelyje – galimos baudos. Saugokite sveikatą bei pinigus. Gresia nenumatyti nuostoliai bei traumos, avarijos per neatidumą, skubėjimą.

Ožiaragis (12 22–01 19). Antradienį daug ką lems partneriški, draugiški santykiai – tad mokėkite girdėti bei pritarti (ne tik svetimiems, bet ir saviems). Gali tekti ir kitus sutaikyti, paguosti, atjausti... Nerizikuokite tvarkydami piniginius, turto reikalus, beje, per šiuos reikalus gali tekti sužinoti, kas tikrieji jūsų draugai. Ne laikas aiškintis su sutuoktiniu šeimos išlaidas. Nepraraskite objektyvumo bei saiko. Tai pagelbės ne tik jums, bet aplinkiniams.

Vandenis (01 20–02 18). Antradienį susikaupkite, atsiribokite nuo to, kas nereikalinga, – išaugs klaidų, netikslumų dirbant, o taip pat ir nesusipratimų tikimybė. Būkite pasiruošę artimųjų, kolegų, viršininkų pretenzijoms, tiesa, jei nesiginčysite, tai bus veikiai užmiršta. Siekite veikti planingai, atsisakykite neprivalomų užduočių. Beje, pasiūlymai veiklai, gauti iš užsieniečių, nebus perspektyvūs. Ir stenkitės nepervargti bei dėl niekų nesinervinti. Didesnį dėmesį skirkite maisto kokybei.

Žuvys (02 19–03 20). Antradienį tuščia mėginti aprėpti neaprėpiamą – tai pavojingas laikas, kai lengva pervertinti savo galimybes ir užsigriebti to, ko visai nereikia, kas per daug. Likite saikingi, kuklūs, nebijokite laikinų pralaimėjimų. Ieškokite kompromisų bei nesivelkite į konkurencinę kovą, kitaip jums svarbus reikalas gali nukentėti dėl ambicijų. Būkite atsargesni susidūrę su užsieniečiais, kaip ir jų skleidžiamomis idėjomis. Iš savo vaikų daug nereikalaukite bei daug kišenpinigių neduokite. 

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą