Horoskopas šeštadieniui, liepos 20 d.

Avinas Šiandien tikėtini malonūs ir naudingi kontaktai. Labiau vertinkite tuos, kurie jus palaiko. Prieštaringų emocijų patirsite per vaikus, jaunimą. Dėl jų gali kilti kažkokių problemų. Gana gerai seksis meilėje ir piniginiuose reikaluose bei kūryboje.

Jautis Popiet galite tikėtis naujų kontaktų, sutarčių, pasiūlymų bendradarbiauti ar draugauti. Galite išvykti į įdomų renginį.

Dvyniai Stenkitės pakeisti savo požiūrį, o ne laužyti nusistovėjusius santykius, keisti kitus žmones. Popiet galbūt išsispręs problema, susijusi su mokesčiais, paskola, paveldėjimu ar pan.

Vėžys Labiau atsižvelkite į kitų žmonių ir kolegų poreikius bei interesus, kitaip jūsų elgesys liks nesuprastas. Popietė gana palanki perspektyvų planavimui, intelektiniams apmąstymams, kelionei, egzaminui, užsienio kalbų mokymuisi.

Liūtas Galima pažintis su užsieniečiu arba šią dieną nuspalvins kitas įdomus epizodas. Žvelkite į perspektyvą, galimas pasekmes. Galbūt neblogo pasiūlymo sulauksite iš buvusio ar esamo kolegos, darbdavio.

Mergelė Rytas bus įtemptas, nervingas, o gal netgi avaringas. Tačiau popietė turėtų būti smagi. Tikėtina, kad jums pavyks prastumti kai kurias idėjas. Regis, vakare susitiksite su sena bičiulių kompanija.

Svarstyklės Sėkmė labiau tikėtina, jei būsite solidarūs su kolektyvu ir jei turite daug bendraminčių. Popiet jau norėsis intymumo, ramybės. Jei įmanoma, nieko svarbaus nebesiimkite, o tiesiog patinginiaukite, pasigrožėkite gamta, menu.

Skorpionas Šį rytą galite tapti prietaringi dėl tam tikrų ženklų ir jų nuorodų išsipildymo. Popiet darbuositės racionaliau. Tai nesutrukdys flirtuoti ir netgi susitarti dėl vakaro pasimatymo ar pramogos.

Šaulys Rytas gali būti konfliktiškas, nes pasižymėsite dirglumu, nekantrumu. Įdienojus galite nemažai nuveikti komercijos, nekilnojamojo turto, verslo susitarimų srityse. Tikriausiai padės geri draugai ar draugiški gerbėjai, globėjai.

Ožiaragis Kitų pagalba ir jūsų išradingumas leis produktyviau spręsti aktualias problemas. Popietė bus kupina kontaktų, įspūdžių. Išgirsite netikėtų naujienų, galite sulaukti pakvietimų į svečius, pristatymus.

Vandenis Sulauksite netikėtų žinių arba gausite laišką, į kurį atsakę galite išspręsti kažkokią problemą.

Žuvys Jus vargins šurmulys, nuomonių įvairovė. Kuo daugiau į reikalą įsijungs žmonių, tuo sunkiau bus rasti bendrą kalbą ir racionalų sprendimą. Tačiau smulkius buitinius rūpesčius įveiksite nesunkiai. Vakaras gali būti romantiškas, smagus.

 

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą