Šiandien reikėtų vengti kraštutinumų

Gana nervingas metas, kai netikėtai imama ir kažkuo susižavima arba susierzinama, supykstama, kai be priežasties įsižiebiami kivirčai ir imama konkuruoti, santykius aiškintis net ir ten, kur to visai nereikia. Deja, sveikos nuovokos, objektyvumo stigs. Šiandien reikėtų vengti kraštutinumų – nereikėtų nei egzaltuotai ką nors aukštinti, šlovinti, nei menkinti, žeminti, juolab ištrinti iš savo artimų žmonių rato. Nebent tai būtų jūsų senas sprendimas – tuomet gali pavykti padėti garantuotą tašką tuščioje ir nesibaigiančioje istorijoje.

Nusiteikite nuosekliam darbui, venkite nereikalingo bendravimo – nepasiduokite svetimai nuomonei ir nekurkite naujų planų. Kad ir kuo užsiimsite, turite būti gerai informuoti, stengtis išlikti ramūs ir objektyvūs. Tai nėra tinkamas laikas avantiūroms (tiek veiklos, tiek meilės). Bus sunku iš karto teisingai įvertinti šios dienos įvykius, informaciją, perspektyvumą – viską nuosekliai ir atidžiai tikrinkite, niekur nerizikuokite ir daug nesivilkite.

Tai blogas laikas susitarimams, sandoriams, svarbioms finansinėms operacijoms. Pinigų netinka skolinti, investuoti. Naujų darbų pradėti irgi netinka.

Diena nepalanki ir naujoms romantiškoms pažintims megzti. Šios dienos įsimylėjimui veikiausiai bus spontaniški ir trumpalaikiai, nors galbūt ir karšti, pradžioje atrodantys kaip nepaprasti. Jei šiandien sutiktas asmuo jums pasirodys kaip jūsų laimės žvaigždė, vis dėlto jį reikėtų traktuoti kaip laimės meteorą, kuris ryškiai švystelėjęs gana greitai ir užgęsta.

Šiandien 18 val. 46 min. Venera įeis į Vandenio ženklą ir juo judės iki kovo 26 d. Kai Venera Vandenyje, pinigų, turto srityje bus labiau rizikuojama, eksperimentuojama ir kitokiais būdais mėginama laimė. Meilės santykiuose permainų laikas – meilė netikėtai virs draugyste, o draugystė – meile. Tie, kurių nebeįmanoma išlaikyti, pabėgs. Suirs asmeninę laisvę varžantys santykiai, jų vietoje atsiras nauji. Venera Vandenyje kviečia ne tik pamilti laisvę, bet ir ją suteikti sau bei artimiesiems.


Sapnai iš ketvirtadienio į penktadienį pranašiški, jei sapnavote prieš pat saulėtekį. Jei regėjote vandenį – pinigai, aukšti įvertinimai, apdovanojimai; dangų – sveikatos atgavimas; šunį, ypač didelį – draugo pagalba, naujo gero draugo įgijimas, įtakingo asmens globa, sėkmė; maistas, pienas – džiaugsmas, dovanos, laimė.

Blogas ženklas: jei dužtų veidrodis, stiklas, indai, laikrodis sustotų.

Geras ženklas: rasti ar gauti dovanų pasagą, virvutę, ypač užmegztą, juostelę, diržą.

Žvilgsnis į priekį: savaitgalis tinkamas bendrauti, kelionėms.

Avinas (03 21–04 20). Būsite griežtesni, reiklesni sau bei aplinkiniams, ir tai padės apsispręsti, ko reikia, pasirinkti ką nors viena. Vis dėlto neskubėkite pranešti savo apsisprendimo. Tiktų imtis užvilkintos kovos – užbaikite ją šiandien. Ir jokių kompromisų su priešais – vėliau pasigailėsite. Kita vertus, jei nesijausite pakankamai stiprūs kovai, tuomet ją ilgam atidėkite. Vakaras palankus aplankyti seniai matytus draugus.

Jautis (04 21–05 20). Apgaulingas metas – situacija pasirodys geresnė, nei yra iš tiesų. Nors aplinkiniai, vadovybė vertins jūsų nuopelnus ir galite gauti įdomių pasiūlymų, ateityje iš to bus mažai naudos. Jei tektų rinktis tarp vieversio danguje ir žvirblio rankoje, būkite saugūs pragmatikai – romantiškos nuotaikos kliudys. Ir neskubėkite priimti kieno nors „draugiškos“ pagalbos – įsivelsite į meškos paslaugų biuro reikalus.

Dvyniai (05 21–06 21). Nemaloni diena, vis dėlto susiimkite ir neleiskite sau nervintis – netikęs žodis gali sugadinti reikalą, tad neleiskite sau susierzinti, ypač darbe bendraukite ramiai, nuoširdžiai – taip atremsite provokacijas. Tinka imtis skubių reikalų. Nerizikuokite didelėmis pinigų sumomis, santūriau išlaidaukite. Tiesa, vakaras bus puikus, laukia smagūs susitikimai su seniai matytais žmonėmis.

Vėžys (06 22–07 22). Gali tekti spręsti dvejones – tik vargu ar rasite abi puses tenkinanti sprendimą. Patartina nusileisti ginčytinu klausimu antrajai pusei. Verta priimti gautus dalykinius pasiūlymus, tiesa, ši diena nėra palanki susitarimams, sandoriams tvirtinti. Vakaras neramus, įtemptas – ne laikas aptarinėti santykius su antrąja puse, su mylimu asmeniu – paaiškės, kad skirtumus daugiau, nei manėte.

Liūtas (07 23–08 22). Neleiskite sau sutrikti, juolab supykti dėl niekų – nesmagių, erzinančių smulkmenų pakaks. Daug neplanuokite – nelemtas atsitiktinumas gali apversti planus ir priversti užsiimti visai kitais rūpesčiais. Deja, gali kilti nenumatytų problemų darbe arba šeimoje, kai teks viską mesti ir perdaryti ar pulti į pagalbą. Vis dėlto vakaras bus smagesnis – aplankykite savo senus bičiulius (kurie galbūt irgi laukia jūsų pagalbos).


Mergelė (08 23–09 22). Augs meilės, džiaugsmo poreikis, tačiau tai toks sudėtingas, konfliktinis laikas, kad tikėtis stebuklų tuščia. Ant nieko nepykite, nieko nekaltinkite. Verčiau pasistenkite, kad jūsų pačių meilė, šiluma apsaugotų artimuosius bei aplinkinius nuo konfliktų ir kitokių stresų. Vakare būkite atidesni maisto kokybei, nepatartina ilgai pramogauti.

Svarstyklės (09 23–10 23). Įsiklausykite į senų draugų nuomonę, patarimus. Nesiginčykite su antrąja puse, neskubėkite pyktis ir su dalykiniais partneriais bei tais, kurie jus palaiko. Tvarkykite sudėtingus, įstrigusius juridinius, finansinius reikalus. Jei iš karto reikalas nepajudės, palikite jį ramybėje. Kad ir kas įvyktų, nepraraskite santūrumo bei sveikos nuovokos susidūrę su jūsų netenkinančiais dalykais (ypač darbe).

Skorpionas (10 24–11 22). Gali erzinti, pykinti padarytos klaidos, tačiau šiandien reikia siekti atitaisyti seną klaidą, kai ką iš esmės perdaryti. Neklausykite paskalų ir nesivelkite į intrigas darbe, saugokitės pataikūnų. Būtų gerai prisiminti senąsias gyvenimo pamokas. Nepasikliaukite tais, kurie jau kartą apvylė, išdavė. Pasistenkite už nieką nelaiduoti, niekam netarpininkauti – vėliau visą kaltė gali būti jums suversta.

Šaulys (11 23–12 21). Tikras jūsų kilniadvasiškumo išbandymas: norėsite tiek gero duoti, padaryti, tačiau arba to nereikės, arba neišeis tai, kas paprastai pavyksta. Tiesa, nebijokite prarasti – juk reikia laisvos vietos naujiems dalykams jūsų gyvenime? Galimi perspektyvūs pasiūlymai, tačiau neskubėkite jų vertinti – ieškokite trūkumų. Tai slidus metas nestabilioms sutuoktinių poroms – ir menkas įtarimas gali virsti rimta grėsme jūsų santykiams.


Ožiaragis (12 22–01 19). Jausitės puikiai, tad lengvai pervertinsite savo jėgas. Nepasikliaukite laime, atsitiktinumu ir aplinkinių pažadais. Imkitės tik to, dėl ko galite būti tikri, ką galite atlikti vieni. Šiandien geriau mažiau planuoti ir viltis. Neįsitraukite į konkurencinę kovą darbe, nerizikuokite kelyje. Nesivelkite į slaptus meilės nuotykius. Beje, aplinkiniams gali paaiškėti sena jūsų meilės paslaptis.

Vandenis (01 20–02 18). Gana nesmagiai jausitės. Tik nemanykite, kad prarandate savo jėgą, įtaką. Tiesiog tai laikas, skirtas ilsėtis, kaupti jėgas, stiprinti sveikatą. Daug dirbdami, aktyviai bendraudami tik save nualinsite ir naujų problemų susikursite. Venkite bendravimo, ypač su nemaloniais asmenimis, neužmegzkite naujų pažinčių. Taupykite jėgas, daugiau ilsėkitės. Nors vakaras atneš pasisekimą tarp priešingos lyties atstovų, tokios pažinties pasekmės bus liūdnos.

Žuvys (02 19–03 20). Nieko svarbaus nespręskite – nė nepajusite, kaip imsite mąstyti ir elgtis jums nebūdingai. Nepiktnaudžiaukite savo bei savo šeimos, partnerių jėga, valdžia, įtaka. Išaugs konfliktų, traumų, avarijų tikimybė. Netinkamas laikas pirkti modernią techniką. Vakarą leiskite uždaroje aplinkoje su jums maloniais asmenimis. Verta anksčiau eiti ilsėtis.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą