Nebloga diena – visos kitos šią savaitę bus nekokios

Iš principo nebloga diena – visos kitos šią savaitę jau bus nekokios. Pasistenkite kuo daugiau darbų suspėti atlikti (tiesa, neskubėdami), kad nieko atsakingo nereikėtų atidėti trečiadieniui, ketvirtadieniui. Antrą dienos pusę derėtų imtis tų darbų, kuriuos galite iš karto užbaigti.  Ir būkite pasiruošę, kad ne viskas eisis sklandžiai, – tikėtini kliuviniai iš šalies, bet kilusias problemas nesunkiai įveiksite. Tik būkite paprasti ir nuoširdūs, venkite puikuotis savo laimėjimais, stenkitės net apie sudėtingus dalykus kalbėti visiems suprantama kalba. Būkite aiškūs ir atviri, venkite dviprasmybių, dvejonių – šiuo metu geriau apsirikti, nei dėl dvejonių nepriimti jokio sprendimo. Tai keblokas laikas tiems, kurie nemoka pasirinkti ko nors vieno, linkę blaškytis tarp kraštutinumų, viską ir visus lyginti, dėl visko derėtis. Pirma dienos pusė iki 14 val. 27 min. – pasyvesnis metas, tik vėliau bus tinkamas laikas aktyviai veiklai, bendrauti, keistis informacija. Tad jei nuo rytmečio niekaip negalėsite išsijudinti ir imtis darbų, labai savęs nebarkite – tai palankus metas nebent apmąstymams, taikytis su savimi, sveikatai pasitikrinti ir sveikatingumo procedūroms pradėti. Beje, pirma dienos pusė susijusi su karminiu atpildu, tad viską, ką gausite tuo metu, esate užsitarnavę. Jei kas nors nepatiks, patys kalti! Antrą dienos pusę verta konkrečiai spręsti problemas (ypač atsikartojančias) –ir darbo, ir santykių su šeimos nariais, ypač tėvais (net jei nenorėsite, aplinkybės vis tiek privers tuo užsiimti). Sapnai iš pirmadienio į antradienį pranašiški. Matyti paukščius – gera žinia; plaukti švariu vandeniu – sėkmė; nešvariu – liga. Danties netekti – žmogaus iš jūsų aplinkos mirtis. Miškas – baimė; jame pasiklysti – atmintį prarasti; ugnis – apgaulė arba jūsų pačių klaidingi veiksmai.

Blogas ženklas: jei be priežasties gestų ugnis, šviesa, jei namuose koks nors augalas nuvystų, skinti gėles, nulaužti medžio ar krūmo šaką, purvu išsitepti ar būti aptaškytam.

Geras ženklas: gauti dovanų kokį nors augalą, gėlę – sėkmė; netyčia apsiplikyti – išsivalymas.

Žvilgsnis į priekį: trečiadienis įtemptas, permainingas; palankios visos ryškios spalvos, neįprasti deriniai.

Avinas (03 21–04 20). Sėkminga diena – jums palankiausia šią savaitę. Ji naudinga laisvųjų, kūrybinių profesijų žmonėms, tinkama darbo klausimams spręsti. Būkite atidesni savo vaikams – tai karminių skolų grąžinimo savo atžaloms metas, pasistenkite ką nors nuveikti jų ateities labui. Iki 14 val. 27 min. užsimezgęs arba atsinaujinęs ryšys bylos, kad su tuo žmogumi esate susieti karminės skolos.

Jautis (04 21–05 20). Bus svarbus neskubėti, veikti pagal išgales. Jei sunku – ieškokite pagalbininkų, pirmiausia tarp šeimos narių ir artimų draugų. Jei ką nors numatėte pirkti namams, šeimai, įsigykite šiandien – kitoms dienoms neatidėkite.

Dvyniai (05 21–06 21). Neskubėkite, nesiblaškykite – tai laikas, kai pagaliau įvyksta tai, kas turi įvykti. Tiesa, neatsisakykite siūlomos pagalbos ir įsiklausykite į išgirstus patarimus, pastabas, įspėjimus. Galite kai ką sužinoti apie senus įvykius, kurie jus slėgė, ir rasti būdų pataisyti susidariusią padėtį.

Vėžys (06 22–07 22). Tinkama diena piniginiams, turto ir verslo reikalams tvarkyti. Neatidėkite to savaitės viduriui, kai galimos naujos ir ne itin smagios naujienos, kurios pakeis jūsų planus. Verta šiandien pirkti anksčiau planuotus daiktus, dovanas šeimos nariams.

Liūtas (07 23–08 22). Esamos problemos spręsis greičiau, jei imsitės iniciatyvos, tiesa, geriau antrą dienos pusę. Bus svarbu pademonstruoti savo taikumą, dosnumą ir geranoriškumą – agresyvūs metodai nebus veiksmingi. Susitikimai su senais pažįstamais, išgirstos naujienos padės suprasti kai ką svarbaus iš praeities, išsiaiškinti jus varginantį klausimą.

Mergelė (08 23–09 22). Esate kupini geriausių norų, jūsų galvoje knibžda įdomios mintys, tačiau dar ne laikas jas įgyvendinti. Galite susidurti su nepaaiškinamomis kliūtimis ar būti priversti veikti, priimti kokį nors sprendimą prieš savo valią. Jei šiandien ką nors pamesite ar būsite apvogti, nesielvartaukite – taip sumokėjote už praeities klaidą.

Svarstyklės (09 23–10 23). Ne viską lems jūsų veiklumas, mokėjimas bendrauti – galimi netikėtumai ten, kur atrodė viskas aišku, suplanuota. Vis dėlto šiandien tinka tvarkyti svarbius reikalus – kitoms dienoms atidėtos problemos pasidarys dar painesnės ir sunkiau sprendžiamos.

Skorpionas (10 24–11 22). Po pietų neblogas laikas imtis įstrigusių reikalų tvarkymo. Susitelkite į svarbiausius dalykus, būkite atkaklūs. Vakarop pasikalbėkite su šefu arba tėvais dėl savo finansinių problemų. Jei gausite pasiūlymą dėl paaukštinimo – neatsisakykite.

Šaulys (11 23–12 21). Palankus metas. Tvarkykite reikalus, susijusius su karjera, užsieniu, tolimais giminaičiais, kelionėmis. Jei atidėsite tai kitoms dienoms, reikalai gali įstrigti, komplikuotis ir pridaryti nenumatytų rūpesčių. Galimas netikėtas romantiškas susitikimas ar intriguojanti žinia iš seniai matyto gerbėjo.

Ožiaragis (12 22–01 19). Nebežinote, kuo džiaugtis, žavėtis, kuo piktintis, dėl ko liūdėti. Pats laikas išsikalbėti su geru draugu. Atidžiai įsiklausykite į gautus įspėjimus, patarimus – jūsų laukia tam tikri išbandymai.

Vandenis (01 20–02 18). Daug ką lems jūsų požiūris į partnerius, sutuoktinį, aplinkinius. Ar juos gerbiate, mylite, o gal boditės, niekinate? Viskas sugrįžta – ir šiandien tuo įsitikinsite, nes tai karminio atpildo metas (iki 14 val. 27 min.). Būtų gerai šiandien sutvarkyti kuo daugiau reikalų – trečiadienis, ketvirtadienis žada išbandymus.

Žuvys (02 19–03 20). Būsite išsiblaškę, tad jei jūsų darbe reikia tikslumo, atidumo, jei jis susijęs su informacija, dokumentais, prekyba, transporto priemonių vairavimu, ypač vakare būkite atidūs – galite padaryti lemtingų klaidų. Nepatingėkite peržiūrėti dokumentų, patikrinti darbo įrankių. Taip pat tiktų pradėti sveikatos stiprinimo arba gydymosi kursą.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą