Visi griežti reikalavimai, barimai bus iš esmės žalingi

Nepamirškite, kad būsime teisiami to paties teismo, per kurį ir kitus teisiame. Tad pasistenkite sąžiningai atlikti viską, kas jums bei nuo jūsų priklauso. Nors pirmiausia derėtų reikalauti iš savęs, o tik paskui iš kitų, pasistenkite šiuo metu nebūti niekam itin griežti. Tai ypatingas laikas, kai būtent griežtas teismas gali pakenkti (ne tik kitiems, bet ir sau) taip, kad ilgam gali suardyti jūsų tvirtybės pagrindus. Šiuo metu visi griežti reikalavimai, pamokymai, barimai bus iš esmės žalingi. Galbūt pirmiausia todėl, kad tai žemins. Visus. Ir, deja, nepataisys suklydimo, tik dar labiau jį įtvirtins. Net savo klaidos pripažinimas šiuo metu nebus efektyvus. Neverta šiuo matu savęs vertinti apskritai. Tai dvilypis, kraštutinumais intriguojantis metas, kai atrodo, kad viską gali ir viskas gerai prasideda, tačiau kažkodėl ima ir užstringa, rezultatai menki. Ir šis strigimas ilgam – iki rugpjūčio pabaigos. Šis laikas bus sėkmingas tiems, kurie dirba kūrybinį ar protinį darbą, tačiau bus problematiškas, įtemptas dirbantiems vadovaujamą darbą, finansininkams, teisininkams. Naujų ir nenumatytų rūpesčių gali kilti, jei reikalas lies finansinius, teisinius pažeidimus, partneriškus santykius – gali išaiškėti naujų įdomių, net šokiruojančių dalykų, tai, kas anksčiau buvo slepiama. Dėl įvairių priežasčių gali netikėtai sugriūti seni susitarimai, taip pat nelankstūs, griozdiški planai – juos išstums kas nors naujo, paprasto, sumanaus, racionalaus bei ekonomiško. Tuščias, išpūstas užsispyrimas pralaimės jaunatviškai energijai bei sumanumui. Tad turintys didelę įtaką, valdžią (moralinę ar juridinę) neturėtų viltis, jog ir šį kart pavyks, jei paspaus savo autoritetu, – tai tik pablogins ar visiškais sužlugdys esamą padėti, be to, dar paaiškės, kad ir karalius nuogas. Šiandien bus nemenka konfliktų tikimybė tarp stiprių asmenybių, tarp vadovo ir kolektyvo. Išgelbės nebent paprastas draugiškas žodis bei geležinė logika – jūsų argumentai turi būti nenuginčijami. Bus didesnė traumų (ypač kaulų lūžių) krintant, susiduriant tikimybė. Vakaras bei naktis nepalankūs. Labiau tikėtini nelaimingi atsitikimai, vagystės, automobilių avarijos.

Sapnai iš antradienio į trečiadienį pranašiški. Žaibas, griaustinis – geros permainos, žvaigždės, dangus, skraidyti danguje – apsauga, pagalba, išaukštinimas. Blogai matyti šventųjų paveikslus, mėsą, gyvūnus, raktus, koridorius, jei plaukai slinktų.

Blogas ženklas: jausti šaltį – apsaugos praradimas, jei ugnis, šviesa namuose gestų savaime ar kas nors savaime užsidegti.

Geras ženklas: kaisti, raudonuoti, laužą išvysti, jei vėjas atvertų langus, duris.

Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis kritinis – neplanuokite nieko, ką galima atidėti; palankios spalvos – žydra, pilkai žalia. Avinas (03 21–04 20). Būkite atsargesni priimdami gautus pasiūlymus. Visur siekite aiškumo, konkretumo. Gali paaiškėti jūsų užsienio partnerių problemos, kurios neišvengiamai apribos ir jūsų galimybes. Neblogas laikas tolimoms kelionėms, viešnagėms. Pravartu pasikalbėti su savo vaikais apie pareigas šeimai, tėvams (tik ne vakare).

Jautis (04 21–05 20). Nesmagi diena, kai nusiteikti visokioms gyvenimo staigmenoms padeda žinojimas, kad viskas praeina, ir tai praeis. Nerizikuokite tiek tvarkydami piniginius reikalus, vairuodami automobilį, tiek užmegzdami naują romaną. Deja, gresia nusivylimai, nenumatytos išlaidos, problemos, susijusios su mokesčiais, draudimu. Atsargiau elkitės su darbo technika. Ne laikas įrodinėti savo teisybę aplinkiniams, ypač sutuoktiniui.

Dvyniai (05 21–06 21). Galimi geri, nors ir netikėti santykių su partneriais pokyčiai: žalingi ryšiai gali net iširti, o išties naudingi, geri – sustiprėti. Neblogas metas iki pavakarės bendrauti su jums svarbiais žmonėmis, ieškoti partnerių, tartis, derėtis. Tik venkite kategoriškų pokalbių su sutuoktiniu, vakare stenkitės nesusivaidyti, nes išsiskirti šiandien – itin lengva užduotis.

Vėžys (06 22–07 22). Įtemptas metas, kai aplinkiniai jausis turintys teisę jums nurodinėti, iš jūsų reikalauti. Nors jūsų idėjos bus pripažintos, tam tikra kritika bei tiek artimųjų, tiek kolegų ar šefo pretenzijos neišvengiamos. Kad ir kuo užsiimsite, neskubėkite daryti išvadų, gilinkitės į detales – taip geriau suvoksite reikalo esmę. Tinkamas laikas tvarkyti reikalus, susijusius su remontu.

Liūtas (07 23–08 22). Būsite pernelyg patiklūs, kur nereikia, ir įtarūs ten, kur galima pasitikėti. Vis dėlto tai pavojingas metas svarbiems finansiniams susitarimams, sandoriams tvirtinti. Labiau pasirūpinkite savo vaikų reikalais. Ši diena bus naudinga, jei sieksite su visais bendrauti paprastai ir nuoširdžiai, – mėginimai ką nors pamokyti, moralizuoti viską sužlugdys. Gera proga pareikalauti iš asmens, kurį mylite, atsakyti už savo veiksmus.

Mergelė (08 23–09 22). Pasistenkite į save neatkreipti kitų dėmesio – būkite kuklesni, taip pat taupesni. Ir neprovokuokite už jus viršesnių ar vyresnių asmenų agresijos, atvirkščiai – siekite įgyti jus kritikuojančių asmenų pasitikėjimą bei paramą. Beje, to nebus sunku padaryti. Ne laikas rizikuoti pinigais, sveikata. Tai, ką sužinosite, bus tik pusė tiesos, tad neskubėkite daryti išvadų. Viskam savas laikas.

Svarstyklės (09 23–10 23). Tai aktyvios veiklos, svarbių pokalbių metas – jums pasiseks, jei nebūsite kategoriški, vengsite ginčų. Ir mažiau kalbų – daugiau darbų. Tad jei įtarsite, kad niekuo negalėsite kokiam nors žmogui padėti, nesuteikite tuščios vilties. Beje, neskubėkite įsipareigoti (ypač vakare) – vėliau jus gali šantažuoti dėl dabar duoto žodžio. Būkite atsargesni kelyje.

Skorpionas (10 24–11 22). Nesiveržkite norėti, neskubėkite gyventi. Vargu ar pasirinksite teisingą kelią, tinkamus būdus tikslams pasiekti. Venkite moralizuoti, kritikuoti – nebūkite tikri, kad liksite teisingai išgirsti ir suprasti. Tai pavojingas laikas svarbioms finansinėms operacijoms, sandoriams. Būkite apdairūs dirbdami su dokumentais. Saikingiau leiskite pinigus ar teikite dovanas – gana greitai galite likti tuščiomis kišenėmis.

Šaulys (11 23–12 21). Pasikliaukite savo jėgomis bei išmanymu, o rizikuoti venkite – nebent tai jau darėte daug kartų. Būkite atidesni pasirašinėdami dokumentus ir vairuodami automobilį. Beje, dabar nelaimė gali virsti sėkme. Neieškokite kaltų, nekaltinkite nei savęs, nei kitų – ir viena, ir kita veda į aklavietę. Nepriimkite jokių atsakingų sprendimų – šiandien būsite pernelyg impulsyvūs. Liūdniausia, kad dažnai prarasite realybės jausmą.

Ožiaragis (12 22–01 19). Atsitiktinai galite išgirsti naudingos informacijos, ilgai slėptą teisybę ir net reikalingą įspėjimą. Tinkama diena konfidencialiam reikalui sutvarkyti, kreiptis neoficialios pagalbos į įtakingą draugą. Vis dėlto tai ne tik ramybės, paslapties, bet ir iliuzijų metas – mokėkite laukti, nesikarščiuokite ir nesinervinkite be reikalo. Tyla bus veiksmingiausias argumentas. Šiandien net ir labai norėdami įvykių nepaskubinsite. Ne laikas prašyti paskolinti pinigų ar imti kreditą.

Vandenis (01 20–02 18). Sužinosite, ar daug turite puikių draugų. Neblogas laikas apsisprendimui, kuriam ilgai ruošėtės, bet stigo ryžto. Dažniau tarkitės su artimaisiais bei bičiuliais. Siekite geresnio supratimo su kolegomis, partneriais. Venkite kraštutinumų spręsdami asmenines problemas, tvarkydami dalykinius reikalus, ypač vakare. Vakaras nepalankus, nebūkite patiklūs. Venkite menkai pažįstamų žmonių.

Žuvys (02 19–03 20). Darbo tempai, kaip ir įtampa, šefo reikalavimai, augs kartu su Mėnulio pilnatimi. Bet tai į naudą, nes privers jus sugalvoti ką nors nepaprasto, išskirtinio. Kita vertus, bus svarbu nesusitapatinti su svetimais rūpesčiais – juk kiekvienas turi dirbti savo darbą. Tad mažiau jaudinkitės dėl kitų (namų darbus tegu kiekvienas padaro pats), tik pasistenkite gerai atlikti savo pareigas. Ir ne laikas prisiimti asmeninę atsakomybę už kitus.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą