Reikėtų vengti nepažįstamų žmonių

Pirmadienį geriau užsiimti tais darbais, kuriems atlikti svetimos pagalbos nereikia. Nepalankus metas darbo sutartims, finansiniams įsipareigojimams. Apskritai geriau mažiau žadėti, nieko iš kitų neprašyti, taip pat nieko neskolinti ir nesiskolinti. Netinka ir skolas grąžinti. Tai laikas, kai reikia vengti svetimų žmonių bei tų, kurie įkyriai perša savo nuomonę, pagalbą, paslaugas.

Iš sekmadienio į pirmadienį buvo svarbūs tik konkretūs, nefantastiniai sapnai. Gerai buvo regėti ugnį, blogai – vandenį, taip pat būti nuogam. Į aplinkos ženklus šiandien galima nekreipti daug dėmesio. Svarbesnis naminių gyvūnų elgesys.

Blogas ženklas: ligoti, agresyvūs naminiai gyvūnai.

Geras ženklas: sveiki ir linksmi naminiai gyvūnai.

Žvilgsnis į priekį: antradienis palankus bet kokiai rimtai veiklai, naujų darbų pradžiai, itin sėkminga ir svarbi bus antra dienos pusė; tinka vilkėti sidabro spalvos, oranžinius drabužius.

Avinas (03 21–04 20). Pirmadienį ne laikas kreiptis draugiškos pagalbos, nepalanki diena susitarimams. Tiesa, gali užsimegzti intriguojantis romantiškas ryšys.

Jautis (04 21–05 20). Pirmadienį ims spręstis savaitgalį kilę keblumai – ši diena gera viešnagėms pas draugus, giminaičius, tikėtina ir romantiška pažintis. Pirmadienis palankus imtis permainų tiek darbe, tiek namie – gerai ką nors pertvarkyti iš esmės.

Dvyniai (05 21–06 21). Pirmadienis palankus spręsti darbo keitimo, kraustymosi į naują vietą klausimą.

Vėžys (06 22–07 22). Pirmadienis tinkamas tvarkyti, mokesčių, draudimo reikalus.

Liūtas (07 23–08 22). Pirmadienį svarbu labiau remtis į save – ne laikas ko nors prašyti, juolab reikalauti.

Mergelė (08 23–09 22). Pirmadienis – laimingas sekmadienio tęsinys. Diena tinkama užsiimti užvilkintais, atidėtais darbais, taip pat tikrinti sveikatą.

Svarstyklės (09 23–10 23). Pirmadienis palankus dirbantiems kūrybinį darbą. Tai geras laikas pirkti akmenis – meilės amuletus.

Skorpionas (10 24–11 22). Pirmadienis nepalankus tvarkyti svarbius reikalus, atidėkite tai antradieniui.

Šaulys (11 23–12 21). Pirmadienis palankus skubiems reikalams tvarkyti, tik mažiau kalbėkite ir žadėkite.

Ožiaragis (12 22–01 19). Pirmadienį nepatartina leisti pinigų, juolab įsipareigoti tvarkant piniginius ir turto reikalus. Atidėkite svarbius susitarimus bei pirkinius antradieniui.

Vandenis (01 20–02 18). Pirmadienis tinkamas tvarkyti įstrigusius reikalus siekiant juos paskubinti.

Žuvys (02 19–03 20). Atidžiau dirbkite kompiuteriais, nerizikuokite kelyje pirmadienį. Ir nepasiduokite jokiems įkalbinėjimams skolinti, investuoti pinigus.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą