Šiandienos užtemimas – svarbus Lietuvai

Sunki diena. Galite kaltinti ne tik penktadienį ir tryliktąją – tiesiog šis laikas keblokas dėl Saulės užtemimo. Tai fatališkas metas, kai sunku ką nors pakeisti, kai aplinkybės tampa stipresnės už žmogų.

Ypatinga, lemtinga diena – ryte įvyks Saulės užtemimas Vėžio ženkle (maksimali fazė 6 val. 02 min. Vilniaus laiku ir 3 val. 02 min. pagal Grinvičą). Todėl šiandien viskas – ir smulkmenos, ir dideli dalykai, ir žodžiai, ir mintys, ir darbai – bus svarbu. Net jei manysite, kad viskas gerai, venkite priiminėti svarbius sprendimus, nieko nekeiskite nei savo asmeniniame gyvenime, nei dalykiniuose reikaluose. Ši diena nepalanki naujų darbų pradžiai, atsakingiems sprendimams priimti – tiek dalykinių, tiek asmeninių, sandorių tvirtinimui, svarbioms finansinėms operacijoms. Stigs atidos, tad bus nemenka traumų, nelaimingų atsitikimų, konfliktų, įvairių avarijų (darbe, kelyje, buityje) tikimybė. Būtinas didesni atsargumas kelyje. Šiandien patartina nešioti sidabrą, Mėnulio akmenį, agatą. Užtemimai stipriai veikia mėnesį iki jam įvykstant ir mėnesį po jo.

Saulės užtemimas Vėžio ženkle

Užtemimas turėtų paskatinti daugiau dėmesio skirti tradicijoms, šeimos santykiams puoselėti. „Nekask duobės kitam, nes pats įkrisi!“ Kitaip kalbant, šis užtemimas susijęs su kapų, duobių bei duobkasių sritimi (suprasti galima tiek tiesiogine, tiek perkeltine prasme). Užtemimas stipriau veikia mėnesį prieš ir po jo (jo įtaka keik silpniau bus juntama dar pusmetį). Užtemimas bus svarbus Lietuvai, nes ji yra po Vėžio ženklu. Tad pusmečio įvykiai mūsų krašte turės įtakos šalies gyvenimui dar aštuoniolika metų. Užtemimo metu gerai uždegti žvakę ir prisiminti savo bei giminės praeitį, susitaikyti, atleisti, taip pat mintyse pataisyti, kas buvo negera, negarbinga šeimos praeityje. Pasimelskite už mirusiuosius protėvius (nepamirštant ir tų, kurių neprisimenate ar nežinote). Vėliau tiks kurti ateities planus. Galite laikyti sėkmės ženklu, jei per užtemimą būsite senelių sodyboje, – tuomet gerai ilgiau pabūti prisiglaudus prie senos obels, kriaušės, ąžuolo.

Šis užtemimas sunkesnis vyresnio amžiaus moterims, taip pat toms, kurių veikla susijusi su vadovavimu. Būkite atidesni garbingo amžiaus moterims savo šeimoje. Dėl užtemimo įtakos jautresnis ir labiau pažeidžiamas gali tapti skrandis. Puiku, jei iš ketvirtadienio į penktadienį nieko nesapnavote, beveik visi sapnai buvo įspėjantys apie nelaimes, ligas, netektis. Gerai buvo tik praustis, švarų vandenį regėti – tai išsivalymas, pasveikimas.

Blogas ženklas: nuskinti gėlę, jie namuose gėlė nuvystų, pasisavinti pamestą daiktą, atsakyti prašančiam, ką nors įskaudinti, sugrįžti atgal išėjus.

Geras ženklas: ką nors pamesti (išvengsite gresiančių nemalonumų), gauti gėlę dovanų, jei namuose gėlė išsiskleistų, jei paukščio plunksna užkristų. Žvilgsnis į priekį: savaitgalį verta planuoti ramų poilsį – kelionės, ypač siekiant ką nors nusipirkti ar papramogauti su mylimu žmogumi, nepasiteisins.

Avinas (03 21–04 20). Sunkokas laikas – likimas laikinai gali pristabdyti ir net priversti sugrįžti atgal. Nenuliūskite – tai į naudą. Dabar tas laikas, kai derėtų užsiimti senomis problemomis, nieko naujo nepradėti, niekur nesiveržti. Kad namas stovėtų, turi būti patikimi pamatai, – dabar kaip tik pamatų tvirtinimo metas. Labiau pasirūpinkite šeima – džiaukitės namų ramybe ir pamirškite dalykinius rūpesčius. Nedirbkite pavojingų ar atsakingų darbų – teks vėliau perdaryti. Nekritikuokite sutuoktinio.

Jautis (04 21–05 20). Siekite viską apgalvoti ir neskubėdami ieškokite būdų susidariusiai painiavai išspręsti. Itin atidžiai tikrinkite jus pasiekiančią informaciją. Siekite būti kuo geriau informuoti. Likite atidūs, atsargūs, apdairūs. Niekur neskubėkite, nesiblaškykite, venkite tuščiai bendrauti ir patarinėti. Nepatartina pasirašinėti atsakingų dokumentų, pirkti vertingų daiktų, skolinti pinigų. Gali tekti užsiimti savo giminaičių ar vaikų problemomis. Nepasikliaukite naujais pažįstamais – tai apskritai netikęs laikas naujoms pažintims. Nerizikuokite kelyje.

Dvyniai (05 21–06 21). Neprisiriškite prie naujų pasiūlymų, ypač finansinių, neskubėkite įsipareigoti, skolinti pinigų ar jų investuoti – palikite sau judėjimo laisvę. Nepavyduliaukite ir patys nesuteikite pagrindo pavyduliauti. Saugokitės kvailų liežuvautojų bei vagių. Bus lengva jus apgauti ar suklaidinti finansiniuose dalykuose – neskubėkite mokėti pinigų, sutikti įkalbinėjami truputį nusižengti įstatymams, pasirašyti atsakingą dokumentą. Nepasiduokite autoritetų nuomonei, partnerių spaudimui.

Vėžys (06 22–07 22). Saulės užtemimas jūsų ženkle – ne pats maloniausias reiškinys: būkite atsargesni, nerizikuokite pinigais bei sveikata. Itin atidūs bei atsargūs turi būti tie, kurių gimtadienis šiomis dienomis. Reikalai rutuliosis kiek kitaip, nei planavote, – gali tekti užsiimti nesutvarkytais reikalais, skolomis. Būkite pasiruošę perimti iniciatyvą į savo rankas – tiesa, likite atsargūs. Venkite ir konkrečių asmeninių įsipareigojimų. Venkite žmonių, kurie daug žadės, kad tik greitai apsispręstumėte. Be reikalo nerizikuokite važiuodami ir, beje, nesiginčykite vairuodami su artimaisiais, draugais.

Liūtas (07 23–08 22). Ne laikas ryžtingiems ar pavojingiems veiksmams. Neverta kam nors grasinti – viskas gali atsigręžti prieš jus. Kita vertus, nereikėtų kreipti dėmesio ir į jums daromą spaudimą – nepasiduokite tam, nes jau metų pabaigoje gailėsitės dėl dabartinio silpnumo... Būkite atsargūs, atidūs ir susikaupę, ypač dirbdami su pinigais, dokumentais, bendraudami su užsieniečiais ar keliaudami. Tikrinkite bent keletą kartų jums reikiamą informaciją. Pasistenkite niekam nieko nežadėti ir neskolinti. Ir labiau vadovaukitės nuojauta.

Mergelė (08 23–09 22). Nesistenkite pakreipti situacijos kita linkme jėga – pasikliaukite savaimine įvykių eiga. Tarkitės gražiuoju, į pagalbą kvieskitės draugus, ypač jei tektų su kuo nors susitaikyti ar atnaujinti nutrūkusį ryšį. Galite suklysti vertindami draugus, mylimą žmogų ar ką tik išgirstą informaciją, gautus pasiūlymus. Rimtoms išvados – ne metas, tad nesidžiaukite suradę, neliūdėkite pametę. Tai netinkamas laikas nutraukti santykius ar mėginti užmegzti naujus ryšius, tiek dalykinius, tiek asmeninius.

Svarstyklės (09 23–10 23). Gali prislėgti sąžinės priekaištai dėl neatliktų darbų ar neįvykdytų įsipareigojimų šeimai. Iš tiesų derėtų pirma taisyti klaidas ir tik paskui ko nors kito imtis. Venkite kategoriškų sprendimų, ypač susijusių su karjera. Darbe itin atidžiai tikrinkite savo užduotis – dabar bus lengva jus apkaltinti profesionalumo ar tiesiog neatsakingumo stoka. Likite kantrūs, kuklūs, santūrūs, ypač bendraudami su vadovybe, tai pat su pavaldiniais ar artimaisiais, mylimu žmogumi.

Skorpionas (10 24–11 22). Kiek lengviau atsipūsite – tik nemanykite, kad esamos problemos taip lengvai pasiduos. Ne laikas skubinti įvykius – už kelių dienų būsite stipresni ir sumanesni. Šiuo metu sunku ką nors suprasti ar paaiškinti. Tai apgaulingas metas, kai pavojinga pervertinti savo įtaką bei galimybes. Į nieką nesikiškite ir dėl nieko nesisielokite. Kad ir kokios nemalonios naujienos jus pasiektų, tai laikina, viskas pasikeis. Likite budrūs, jei tektų tvarkyti reikalus su užsieniečiais, įtakingais asmenimis ar pareigūnais.

Šaulys (11 23–12 21). Įtempta, pavojinga diena – deja, galite būti linkę nepateisinamai rizikuoti pinigais, turtu, nesiskaityti su šeimos nuomone, mylimo žmogaus jausmais. Dabar būsite linkę sau kelti pernelyg aukštus, neprotingus reikalavimus ir pernelyg rizikingai elgtis, kad pateisintumėte tam tikrus užmojus. Nepalanku tvarkyti finansinius bei juridinius reikalus, kita vertus, būtent šios problemos gali priversti kuo nors rizikuoti. Labiau pasaugokite sveikatą, turtą. Nerizikuokite kelyje.

Ožiaragis (12 22–01 19). Jūsų užimama pozicija turi būti ne tik lanksti, paremta gudrumu, bet ir teisinga. Kompromisai neturi peržengti sąžinės barjerų. Taip pat verta įsiklausyti į sutuoktinio ar dalykinio partnerio įspėjimą – nieko nedarykite be jų sutikimo ir dažniau kreipkitės į juos pagalbos. Beje, šiandien abejoti bus sveika, tad pasverkite ir kitas galimybes, labiau pasigilinkite į priešininkų nuomonę. Ir daugiau dėmesio skirkite sutuoktiniui.

Vandenis (01 20–02 18). Ne laikas vengti pareigų bei darbų, ypač neatliktų anksčiau. Taip pat likite nuoširdūs ir sąžiningi mylimam žmogui, artimiesiems, ypač savo vaikams, net jei blogai jausitės ar patirsite dėl jų nuoskaudą. Vis dėlto laimė ateis per kitus, tad bus svarbu gražiai su visais sutarti. Galite išgirsti įdomių pasiūlymų. Pasiūla gali būti didesnė, nei tikitės, tad mokėkite rinktis, atsikratyti įkyrių siūlytojų, neskubėkite priimti sprendimus. Labiau pasaugokite darbo techniką, sveikatą, būkite atidesni maisto kokybei.

Žuvys (02 19–03 20). Galite jaustis energingi ir sumanūs, bet tai nereiškia, kad turite spręsti painias problemas, – nė nepastebėsite, kaip įsisuksite į avantiūrą ir tapsite priklausomi nuo kieno nors valios, įgeidžių, jums daromo spaudimo... Nepasiduokite azartui. Galite iš esmės suklysti vertindami savo galimybes bei įtaką – nepamirškite, kad gerais norais kelias į pragarą grįstas. Labiau pasaugokite vaikus. Mokėkite išgirsti, ką sako jūsų atžalos. Nepriekaištaukite žmogui, kurį mylite. Atsargiau vairuokite.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą