Netiks ką nors pradėti, tvarkyti svarbių reikalų

Sudėtingas metas prieš Saulės užtemimą, kuris įvyks šeštadienį. Nesiimkite nieko svarbaus, atsakingo, net jei jums atrodys, kad viskas gerai, – deja, situacija pasirodys geresnė nei iš tiesų. Netiks ką nors pradėti, tvarkyti svarbių reikalų, ypač finansinių, socialinių. Tai bus blogas laikas ir santykiams aiškintis – be skandalo galite neapsieiti ir tai greičiausi baigsis santykių nutraukimui, o tai itin nepageidautina dėl dabartinio laiko fatališkumo. Būkite atsargūs ir santūrūs – tai apribojimų bei nuostolių laikas. Mažiau žadėkite, venkite finansinių įsipareigojimų. Ir nusiteikite rimtam darbui, venkite nereikalingo bendravimo. Laikas nėra tinkamas avantiūroms bei flirtui. Prasta diena finansiniams reikalams tvarkyti, problemoms, susijusioms su veikla, karjera, spręsti. Tad mažiau vilkitės tvarkydami piniginius ir turto reikalus, būkite pasirengę išgirsti neigiamą atsakymą, jei prašysite pagalbos, paramos ar didesnio atlyginimo, jei mėginsite išsiderėti palankesnes sąlygas pasirašydami piniginę, turto sutartį. Nemenkai gali pakenkti ir senas, pamirštas, paslėptas ar užvilkintas finansinis reikalas. Diena nebus tinkama sandoriams, atsakingiems susitikimams, susitarimams bei verslo planams kurti – dažniausiai jie bus nerealūs. Būtinas ir didesnis atidumas dirbant su pinigais bei dokumentais – šios dienos klaidos gali padaryti didelių nuostolių, rimtų nemalonumų. Pasistenkite nesiginčyti su vadovybe – bus lengva pakliūti į nemalonę, taip pat biurokratais, įvairiais pareigūnais: šiandien ginčai bus ne tik kvaili, bet ir morališkai, materialiai nuostolingi. Gresia problemos per skolininkus ar dėl mokesčių nemokėjimo. Išaugs ir apgaulių, sukčiavimo, vagysčių tikimybė. O svarbiausia: kad ir kas nutiktų (ar nenutiktų), kad ir ką išgirsite (ar neišgirsite), neleiskite sau nuliūsti, supykti, nors šiandien greitai užsigaunama, įsižeidžiama, įsiskaudinama. Dažniausiai be reikalo. Diena nepalanki įsimylėjusiesiems. Neskirkite meilės pasimatymų, juolab neaptarinėkite jausmų nei su mylimu asmeniu, nei su sutuoktiniu – retas, kuris šiandien sugebės parodyti jums reikalingą šilumą, skirti pakankamai dėmesio, juolab suprasti jūsų jausmus, emocinius poreikius. Ne laikas ir klausti, kurioje jūroje nuskendo meilė. Ši diena sunki ir vyresnio amžiaus asmenims (moterims ypač). Nepalanki diena švęsti, rizikingoms pramogoms. Gresia įvairios nelaimės, traumos dirbant, sportuojant, judant ar tiesiog skubant. Atsargiau su aštriais įrankiais, daiktais, ginklais, ugnimi, degiosiomis, sprogiosiomis medžiagomis. Labiau reikia pasaugoti galvą, stuburą, sąnarius, raiščius. Gali sutrikti virškinimas – būkite atidesni maisto kokybei.

Sapnai iš trečiadienio į ketvirtadienį buvo susiję su aplinkiniais, bet ne jumis pačiais.

Blogas ženklas: nemalonūs kvapai, sloga, jei išėjus iš namų vėjas pūtė į veidą.

Geras ženklas: dažnai užuosti malonius kvapus, jei vėjas pūstų į nugarą išėjus iš namų.

Žvilgsnis į priekį: penktadienį skirkite įvairiems reikalams, susitikimams; patartina nešioti pilkų atspalvių drabužius, vengtini kontrastingi deriniai.

Avinas (03 21–04 20). Jei galite, džiaukitės namų ramybe ir pamirškite dalykinius rūpesčius. Nedirbkite pavojingų ar atsakingų darbų – vėliau teks perdaryti. Jei būsite priversti sėdėti darbo vietoje, bent griežtai atsiribokite nuo nereikalingo bendravimo, neįsivelkite į apkalbas bei intrigas – tai pakenks jūsų savijautai (bei orumui), sugadins nuotaiką.

Jautis (04 21–05 20). Nemankykite, kad viską žinote ir negalite apsirikti... Niekur neskubėkite, nesiblaškykite, venkite bendrauti ir patarinėti. Mažiau žadėkite ir iš kitų nieko neprašykite. Neužmezginėkite naujų pažinčių – nei darbo, nei romantiškų. Nesugalvokite taip pat barti mylimo žmogaus, aiškintis santykių su vadovybe – nukentėsite, meilės bus dar mažiau, atlyginimo dydis irgi nukentės. Saugokitės vagių, apgavikų, liežuvautojų.

Dvyniai (05 21–06 21). Neskubėkite mokėti pinigų, sutikti, jei būsite įkalbinėjami truputį nusižengti sąžinei dėl karjeros, dėl meilės... Nepasiduokite spaudimui iš aukščiau. Beje, iš jūsų gali būti reikalaujama grąžinti seną skolą, atlikti nebaigtą, užvilkintą darbą. Nepatartina spręsti problemų, susijusių su uždarbiu, pelnu ar nesklandžiais meilės santykiais. Visiškai netinka aiškintis meilės santykių ar analizuoti šeimos biudžeto.

Vėžys (06 22–07 22). Esate prislėgti įsipareigojimų naštos, tačiau vargu ar pavyks rasti išeitį. Vis dėlto kreipkitės į draugus – jie pagelbės. Nepasiduokite provokacijoms, venkite žmonių, kurie daug žada, spaudžia, kad tik tuojau pat apsispręstumėte. Svarbius reikalus tvarkykite vieni – patarėjai suklaidins, pagalbininkai pakenks. Pasistenkite niekam nieko nežadėti ir neskolinti.

Liūtas (07 23–08 22). Sunkokas laikas, kai galima greitai nusivilti, nuliūsti ar apsigauti. Būkite atsargūs, atidūs ir susikaupę, ypač dirbdami su pinigais, dokumentais. Bent kelis kartus patikrinkite jums reikalingą informaciją. Šiandien neverta skubėti, užsigriebti didelių ir atsakingų darbų. Netvarkykite ir svarbių piniginių, turto reikalų, nesivelkite į avantiūras reikaluose.

Mergelė (08 23–09 22). Venkite beatodairiško entuziazmo, fanatiško tikėjimo savo ar kieno nors kito nuostatų teisingumu. Nepasiduokite draugų bei viršininkų įtakai, turėkite savo nuomonę. Ir neskubėkite daryti išvadų, ypač vertindami naujienas ar draugų, mylimo žmogaus elgesį. Netinkamas laikas nutraukti santykius ar mėginti užmegzti naujus – tiek dalykinius, tiek asmeninius.

Svarstyklės (09 23–10 23). Likite kantrūs, kuklūs, santūrūs – ypač bendraudami su vadovybe, taip pat su pavaldiniais ar artimaisiais, mylimu žmogumi. Darbe itin atidžiai atlikite užduotis, kad nebūtų pagrindo apkaltinti profesionalumo stoka. Pasistenkite tyliai, kantriai vykdyti savas pareigas, niekam nepriekaištauti, nieko nespausti, nemokyti – tai sukels priešingą reakciją. Venkite rimtų įsipareigojimų, o svarbų pokalbį su šefu geriau atidėti.

Skorpionas (10 24–11 22). Apgaulinga diena – pavojinga pervertinti savo įtaką bei galimybes. Į nieką nesikiškite ir dėl nieko nesijaudinkite. Nieko nauja nepradėkite, niekam nieko nežadėkite ir svarbius pokalbius, keliones atidėkite. Analizuokite nueitą kelią – galite suvokti itin svarbią (nors ir nemalonią) tiesą. Pasisaugokite vagių. Tikėtini galvos skausmai, traumos dirbant.

Šaulys (11 23–12 21). Sėkmės gali pristigti, tad nesiimkite nieko rizikinga. Diena gana komplikuota, tad mažiau planuokite – gresia nenumatytos kliūtys. Nepalanku skolinti pinigus, juolab juos investuoti. Netinka tvarkyti finansinius bei juridinius reikalus. Tai sunkokas laikas moterims – jos bus linkusios kelti sau pernelyg aukštus, neprotingus reikalavimus. Ne laikas įsimylėti, taip pat aiškintis meilės santykius.

Ožiaragis (12 22–01 19). Neskubėkite supykti, kito apkaltinti (sutuoktinio ypač) – verčiau suabejokite, ar viską teisingai supratote ar nėra ir jūsų kaltės. Ne laikas susitarimams, deryboms, ginčams. Nelaukite iš aplinkinių adekvačios reakcijos bei supratimo. Beje, kas jums svarbu ir reikalinga, kitam (net sutuoktiniui) šiandien gali būti nesuvokiamas kosmosas. Neverta dalytis savo jausmais, svajonėmis, norais.

Vandenis (01 20–02 18). Nors gresia netikėti nusivylimai: savo šefu, kolegomis, mylimu žmogumi, vis dėlto pasistenkite išsaugoti su jais sveikus santykius. Galimi finansiniai nuostoliai dėl neatidumo dirbant. Būkite atidūs ir atsargūs darbe – nemenka traumų tikimybė. Venkite konfliktų su viršininkais ir pasiruoškite priekaištams ar net nuobaudoms – atsiskleis jūsų silpnosios vietos, klaidos. Daugiau dėmesio skirkite sveikatai stiprinti – galimi įvairūs negalavimai.

Žuvys (02 19–03 20). Jausitės prislėgti, nors suvoksite, kad viskas gerai. Galite be paliovos išgyventi, nervintis, ypač dėl pinigų, dėl santykių su mylimu žmogumi, dėl vaikų elgesio. Tik nesiimkite jokių priemonių padėčiai taisyti – tikrai ją sugadinsite. Pasikliaukite savieiga – jūsų problemos vis vien ilgai nesitęs. Kita vertus, nerizikuokite savo gerove – tai neprognozuojamų permainų metas, kai gali nutikti tai, ko labiausiai nesinori. Labiau pasaugokite vaikus. Nepriekaištaukite žmogui, kurį mylite.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą