Mažas žingsnis dabar virs dideliu šuoliu ateityje

Asmenims, mėgstantiems dirbti metodiškai, ir pedantams ši diena bus puikiai subalansuota! Nepatartina imtis iš esmės naujų darbų ar ką nors skubiai veikti – šiandien dera būti atidiems, viską ramiai stebėti ir tikrinti. Tai atsimenant tiks tvarkyti piniginius, turto, socialinius reikalus. Ir nesigriebkite per daug darbų – bus sunku susikaupti, stigs jėgų bei ramybės. Ir tai dažniausiai bus susiję ne su jumis – vis pasitaikys nenumatytų trukdžių, smulkių kliuvinių iš šalies. Tiesa, tai į naudą. Tad nepykite, jei būsite priversti staiga užsiimti tuo, kuo nenorėjote, neplanavote, jei jums kas nors darbe ar namie užkraus papildomų rūpesčių. Diena nebloga ieškoti senų klaidų ir jas taisyti, imtis darbe bei namuose tvarkymosi iš esmės, palanku įgyvendinti ir veiklos reorganizavimą. Bus verta ką nors pakeisti, perdaryti, atnaujinti. Ir nesvarbu, kad nedaug! Smulkmena, detalė šiandien – karalienė! Mažas žingsnis dabar virs dideliu šuoliu ateityje! Nieko nedarykite spontaniškai, nesiimkite to, kas šaus į galvą, nes būsite linkę pervertinti esamas galimybes, ypač finansines. Beje, gali kilti netikėtų finansinių sunkumų, kuriuos teks staigiai spręsti. Nenusiminkite – jums pakaks išradingumo, taip pat kieno nors geros valios: galite sulaukti pagalbos, paramos ne tik iš draugų, bet ir iš aukštų, įtakingų asmenų, savo viršininko. Šiandien labiau seksis tie darbai, kuriems buvo seniai ruoštasi. Kad ir ką veiksite, svarbu viską deramai parengti, atidžiai patikrinti. Neblogas laikas susitikti su verslo partneriais – dabartiniais ir potencialiais, žmonėmis, su kuriais esate susieti bendromis profesinėmis problemomis. Tarkitės ir keiskitės informacija. Būkite lipšnesni, atidesni tiems, kuriuos mylite, – nedėmesingumas gali būti klaidingai suprastas ir pakenkti jūsų santykių darnai. Beje, meilės santykiai gali komplikuotis ir dėl per didelio įtarumo, nepasitikėjimo, nukentės turintys polinkį sekti, tikrinti savo partnerį. Nors ši diena ir palanki meilės pasimatymams, galite viską sugadinti, jei mėginsite aiškintis santykius, reikalauti meilės įrodymų ar imsitės auklėjimo darbų – tai atsigręš prieš jus. Beje, geras laikas labiau pasirūpinti naminiais augintiniais – jų ėdalu, sveikata, grožiu. Palanku aukoti gyvūnų globai.

Iš ketvirtadienio į penktadienį svarbūs tik paprasti, aiškūs, realūs sapnai. Gerai buvo žuvį gaudyti, regėti ugnį, knygas ar ką nors rašyti – tai apsauga, sėkmė, laimė, naujos pažintys. Blogai būti nuogam, miške vaikščioti, svetimuose namuose atsidurti, raktus pamesti, plaukti.

Blogas ženklas: jei jus užpultų naminis gyvūnas, jei jūsų šuo ar katė pasiligotų, rasti negyvą gyvūną arba paukštį, jei plaukai labai veltųsi, šukos sulūžtų.

Geras ženklas: sveiki, linksmi naminiai gyvūnai, jei paukščiai šalia jūsų ar ant peties tūptų.

Žvilgsnis į priekį: savaitgalis palankus bendrauti, kelionėms, viešnagėms.

Avinas (03 21–04 20). Tikėti sėkme ar kieno nors gerais norais pavojinga. Veikloje gali atsirasti naujų keblumų per partnerius. Gali tekti spręsti finansines problemas. Tik nelabai tikėkite pasiūlymais lengvai užsidirbti, praturtėti – neišdegs. Ne laikas aiškintis santykius su sutuoktiniu, jei neketinate skirtis. Pavojingas laikas ir palaikantiems slaptą meilės ryšį – tai gali paaiškėti sutuoktiniui (neaišku, iš kur, bet ims ir atsiras „daiktinių įrodymų“).

Jautis (04 21–05 20). Būkite kuklesni, atsargesni – nieko neprašykite, nereikalaukite ir neprisiimkite jokių rimtų įsipareigojimų. Ginkite savo interesus diplomatiškai. Kad nekiltų įtampa, ginčai su partneriais, sutuoktiniu, geriau neaptarinėti išlaidų, nekurti finansinių planų. Beje, būsite linkę tuščiai įtarinėti ir pavyduliauti sutuoktiniui ar mylimam žmogui. Venkite ginčytis ir rizikingai vairuoti.

Dvyniai (05 21–06 21). Nesinervinkite – šiandien negali viskas klostytis taip, kaip reikia. Jums šis metas gali būti kiek sunkesnis, tad verta daugiau ilsėtis, apskritai likti namuose, jei tik aplinkybės tai leidžia. Nors viską suprasite teisingai, nieko konkretaus nesiimkite – ši diena gera teoriniam, bet ne praktiniam problemų sprendimui. Itin atidūs būkite dirbdami su pinigais, taip pat už ką nors mokėdami.

Vėžys (06 22–07 22). Neskubinkite įvykių. Partneriai, net draugai gali nesugebėti jums padėti (nors tikrai norės), tad būkite pasiruošę atsarginiam ėjimui. Gali netikėtai suirti planuotas sandoris, gali nepavykti įsigyti vertingo daikto, bet tai tik į naudą – ši diena neduos patikimų rezultatų, o nupirkti daiktai, nors ir būdami gražūs, patogūs, gali turėti slaptų defektų. Palanku savo draugus, tikruosius bendraminčius pasikviesti skanių pietų ar vakarienės.

Liūtas (07 23–08 22). Dalykinė sėkmė priklausys ne tik nuo jūsų profesionalumo. Tiesa, ne pats geriausias metas kreiptis į rėmėjus – šiuo metu bus sunku sulaukti realios pagalbos. Vargu ar būsite teisingai suprasti, deramai įvertinti savo vadovų ir net artimiausių žmonių. Tiesa, tai laikina ir nereikėtų sureikšminti, jei pavyks gauti ne viską, ko norėjote. Taupykite pinigus – būsite linkę juos išleisti greitai ir neapgalvotai. Ne pats geriausias laikas meilės pasimatymams bei romantiškoms pažintims.

Mergelė (08 23–09 22). Laikas dirba jūsų naudai – nereikia skubinti įvykių. Vis dėlto tai palankus metas plėsti veiklą. Būkite atsargesni su pinigais – galite per daug sumokėti, patikėti sukčiumi. Nepasikliaukite kieno nors autoritetu, svetimomis, nepatikrintomis nuomonėmis, ypač tvarkydami piniginius, turto reikalus, venkite už ką nors laiduoti skolinantis, tvirtinti dalykus (ypač meilės srityje), apie kuriuos nieko tikro nežinote. Venkite kalbų apie jūsų ateities planus, ypač susijusius su profesine veikla ar santuoka.

Svarstyklės (09 23–10 23). Sunkokas laikas – gali tekti atsisakyti senos svajonės. Neišgyvenkite, nes tai laikina. Viltis bus apgaulinga – niekur, ypač finansų srityje, nerizikuokite. Jei kas nors nesiseka, galite drąsiai atidėti kitoms dienoms. Reikėtų labiau pasaugoti pinigus, turtą – jokių avantiūrų. Ir neprisigalvokite nebūtų dalykų apie mylimą žmogų – jūsų išgyvenimai nepagrįsti.

Skorpionas (10 24–11 22). Kad ir kas įvyktų, ne laikas teisti, aiškintis teisybę. Tačiau problemos gresia ir dėl senų, neįvykdytų pažadų, negrąžintų skolų. Jei patiems nepavyks sutvarkyti svarbaus reikalo, ieškokite pagalbininkų. Galimos problemos, kliuviniai, vilkinimas atsiskaitant už atliktus darbus. Nepatartina pasirašinėti darbo sutarčių, aptarinėti su viršininku jūsų atlyginimo, nes vargu ar jis bus padidintas. Galite patirti stresą per artimą žmogų, sutuoktinį, dalykinį partnerį. Venkite konfliktų su teisėsaugos bei teisėtvarkos atstovais – galimos baudos.

Šaulys (11 23–12 21). Nuotaika gali sugesti dėl niekų, tad pasistenkite nepastebėti gyvenimo smulkmenų. Aiškinkitės savo silpnąsias vietas, ieškokite klaidų ir nepasiduokite nerimui, jei išgirsite ką nors negero – galimas daiktas, kad kažkas susipainiojo. Itin atidūs turi būti tie, kurie dirba su pinigais. Nepatartina tvarkyti piniginių ir turto reikalų su užsieniečiais – galite likti apgauti. Labiau pasaugokite pinigus kelionės metu. Nepatartina veltis į romantiškus nuotykius.

Ožiaragis (12 22–01 19). Geras laikas pokalbiui su šefu ar būsimu darbdaviu – patiksite ir jūs, ir jūsų idėjos bei pasiūlymai. Tiesa, nederėtų aptarinėti finansinės reikalo pusės – atidėkite tai kitam kartui. Tai kiek apgaulingas metas ir vertinant jausmus, ir finansinius reikalus. Tad mažiau žadėkite, atsargiau skolinkite ir nepasikliaukite šiandien jus įsimylėjusių asmenų aistra. Tiesa, nereikėtų rodyti abejonių tam asmeniui, su kuriuo jau seniai yra geri santykiai. Būkite atidesni vaikų elgesiui – gali pasikartoti senos problemos. Galimos neplanuotos išlaidos dėl vaikų.

Vandenis (01 20–02 18). Pasyvumas bus naudingas – taip neįsivelsite į nereikalingus, pavojingus reikalus. Tai ne jūsų laikas – stebėkite, laukite. Ir nesitikėkite naudos iš to, ką dabar darote, kas dabar siūloma. Pasistenkite daugiau laiko praleisti namuose, labiau padėti artimiesiems, ypač sutuoktiniui. O darbe nepersistenkite – vargu ar šefas tai supras, juolab įvertins. Neverta liūdėti dėl mylimo žmogaus ar sutuoktinio dėmesio stokos – dabar esate pernelyg jautrūs.

Žuvys (02 19–03 20). Būkite atidūs, kad nieko svarbaus nepraleistumėte nei pro akis, nei pro ausis. Aplinkinių pastabos ir patarimai, nuomonė bus vertingi. Net jei jausitės puikiai, niekur nerizikuokite. Ypač reikėtų vengti ką nors žadėti, skolinti pinigus ar vertingus daiktus (beje, moterys bus labiau linkusios pasiduoti iliuzijoms tiek tvarkydamos reikalus, tiek jausmų srityje). Galimi rūpesčiai dėl šeimos, giminaičių. Labiau pasaugokite asmeninius daiktus ir šeimos paslaptis. Mažiau priekabiaukite prie mylimo žmogaus – būsite neteisūs.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą