Labai aktyvus, bet keistokas laikas

Labai aktyvus, bet kiek keistokas laikas – galite būti ko nors šokiruoti, išmušti iš vėžių. Nieko baisaus – po kurio laiko persiorientuosite ir imsite atgauti pusiausvyrą, žinojimą, ką ir kaip reikia daryti. Kad ir kuo užsiimsite, labai griežtai nieko neplanuokite, skirkite laiko nenumatytiems atvejams: dabar toks metas, kai gali pakakti nenumatytų kliūčių, įvairių nesklandumų, dėl kurių bus vėluojama ir irs dienos planai. Beje, šiandien gali tekti priimti sprendimus neturint pakankamai informacijos (ypač finansų srityje). Reikėtų ir labiau suabejoti, ar ta, kurią turite, yra teisinga. Tad nelabai pasitikėkite naujausiomis žiniomis – viską kruopščiai tikrinkite. Kita vertus, priimti svarbesnį sprendimą geriau atsižvelgiant į kolektyvo nuomonę. Apskritai geriau nesiimti nieko atsakingo vieniems, bent jau be aplinkinių pritarimo to nedaryti – šiandien vienas lauke – ne karys. Tai gera proga tiems, kurie siekia sustiprinti savo pozicijas konkurencinėje kovoje, burti apie save žmones, ieškoti patikimų sąjungininkų. Diena nėra tinkama avantiūroms, ypač tvarkant piniginius ir turto reikalus. Venkite su savimi nešiotis daugiau pinigų – pagauti impulso galite juos netinkamai išleisti. Netiks šiandien ir imtis permainų, ką nors naujo pradėti ar kurti planų – viskas išeis taip, kaip nesitikėsite. Tiesa, diena gera teikti gėles, dovanas, užsiimti labdara – būkite dosnūs. Ir atsargiau su elektros prietaisais, kompiuteriais, mobiliaisiais telefonais. Bus palanku pradėti sportuoti, mokytis Rytų kovų menų. Tinkamas laikas pirkti sidabrą bei sidabrinius amuletus su asmeninių totemų atvaizdais. Šįryt 3 val. 57 min. Marsas sugrįžo į Vandenio ženklą ir juo judės iki lapkričio 16 d. Kai Marsas Vandenyje, pergalę lemia išradingumas, originalios idėjos, mokėjimas racionaliai planuoti veiklą. Tai dažnai tinkama proga ir ryžtingai organizuoti permainas. Vis dėlto dabar, kai Juodasis Mėnulis Vandenio ženkle, imtis ko nors radikaliai keisti nepatartina – gali išeiti viskas atvirkščiai: tarsi viską teisingai suplanuosite ir judėsite reikiama kryptimi, bet atsidursite ne ten, kur norėjote, gausite ne tai, ko reikėjo. Iš pirmadienio į antradienį sapnai reiškė įspėjimą, net geri bylojo apie gresiančias apgaules. Palankiausia buvo nieko nesapnuoti.

Blogas ženklas: jei namie gėlė nuvystų, pasisavinti pamestą daiktą (prisiimsite svetimas problemas), sugrįžti išėjus.

Geras ženklas: jei namie gėlė išsiskleistų ar gauti dovanų gėlės žiedą – džiaugsmas, sėkmė meilėje, ką nors pamesti ar tapti vagies auka – išvengsite bausmės, jei paukščio plunksna užkristų – netikėtas turtas.

Žvilgsnis į priekį: trečiadienis palankus susikaupusiems reikalams tvarkyti; patartina nešioti gelsvų, baltų, raudonų tonų drabužius, vengtinos tamsios, niūrios spalvos.

Avinas (03 21–04 20). Kad diena praeitų puikiai, nereikėtų per daug pasikliauti sėkme ir labiau remtis partneriais, siekti draugų pagalbos. Bus svarbu bendradarbiauti. Tiks ieškoti tarpininkų. Vakare gerai atsipalaiduoti bičiulių draugijoje. Verta aplankyti tėvus, ypač jei norite jų ko nors paprašyti.

Jautis (04 21–05 20). Sunkoka diena– ne viską spėsite, galite net sunegaluoti. Vis dėlto ieškokite pagalbininkų ir imkitės tvarkyti susikaupusius reikalus. Palanku pakovoti už savus principus. Verta labiau pasidomėti vaikų problemomis, atkreipti dėmesį į jų sveikatą.

Dvyniai (05 21–06 21). Nors išgirsite įdomių dalykų, nereikėtų tikėtis greitos naudos iš gautų pasiūlymų. Palanku ieškoti finansinės pagalbos, o ji gali ateiti gana netikėtu būdu. Ne pats geriausias metas tiems, kurie turi ką slėpti romantiškuose santykiuose, – sutuoktiniui gali paaiškėti jūsų meilės nuotykiai (tikriausia tai įvyks nuoširdžiai „padedant“ draugams).

Vėžys (06 22–07 22). Gresia per didelis išlaidumas, tad labiau paisykite šeimos narių nuomonės, įspėjimų. Nepriimkite svarbių sprendimų tvarkydami piniginius, turto reikalus su niekuo nepasitarę – galite apsigauti. Kita vertus, ši diena siejama su labdara, nuoširdžia pagalba – būkite dosnūs, pasirūpinkite tais, kuriems blogiau nei jums.

Liūtas (07 23–08 22). Gana sėkmingas laikas – pakaks jėgų, sulauksite palaikymo bei komplimentų gausos iš aplinkinių. Diena bus tinkama aktyviai tvarkyti reikalus, talkoms organizuoti. Tik venkite impulsyvių sprendimų. Deja, būsite linkę pernelyg skubėti, per greitai spręsti, lyg norėtumėte atsigriebti už nesusipratimus, nusivylimus.

Mergelė (08 23–09 22). Tai jėgos metas – energijos pakaks, beveik savaime ims spręstis senos, įstrigusios problemos. Tik patys labai nepersistenkite, neskubinkite įvykių, ypač jei dar neatšventėte gimtadienio. Tuomet neperlenkite lazdos: per daug iš savęs nereikalaukite ir labiau taupykite jėgas, neatskleiskite naujų sumanymų.

Svarstyklės (09 23–10 23). Galite gauti puikių pasiūlymų, išgirsti malonių pažadų, tačiau neskubėkite tuo patikėti – tai gali nepasitvirtinti. Ir neskubėkite apsispręsti dėl bendradarbiavimo – vėliau jums gali būti prikištos dalykinių partnerių klaidos, nesėkmės. Deja, tai gana apgaulingas laikas tiek dalykinių reikalų, tiek meilės srityse, kai situacija atrodo geresnė, nei yra iš tiesų.

Skorpionas (10 24–11 22). Tinka tvarkyti dalykinius reikalus, neblogas laikas pokalbiams su šefu, partneriais ar mylimu žmogumi – jūsų žodžiai bus išgirsti ir įvertinti. Jei elgsitės apgalvotai, nesileisite į nepateisinamą riziką, tai bus gana sėkmingas laikas, tad gausite tai, ko norėsite. Beje, dabar gera proga įteikti dovaną asmeniui, kurį mylite.

Šaulys (11 23–12 21). Galimos nemalonios staigmenos. Tiesa, malonios ne mažiau pavojingos, nes gali suklaidinti. Beje, šios dienos pasiūlymai bei pažadai gali apvirsti ir atvirkščiai, tad nebūkite patiklūs, turėkite apie viską savo nuomonę. Labiau pasaugokite sveikatą.

Ožiaragis (12 22–01 19). Gali pablogėti nuotaika, savijauta, tad neforsuokite situacijos dirbdami, tvarkydami reikalus. Itin apdairūs būkite spręsdami su pinigais ar turtu susijusius klausimus – jus gali suklaidinti, patys galite priimti neteisingą sprendimą. Vis dėlto diena gera susitikti su senais draugais.

Vandenis (01 20–02 18). Būkite apdairesni, jei teks tvarkyti reikalus su užsieniečiais. Tiesa, jums padės aplinkiniai bei artimieji, prisiims dalį jūsų rūpesčių, tik likite diplomatiški. Jei sužinotumėte ne visai smagių dalykų apie jums artimą žmogų, neskubėkite nusivilti. Artimiausiu metu paaiškės, kad kaltas „sugedęs telefonas“.

Žuvys (02 19–03 20). Jausis nemenka įtampa, tačiau nuramins bendravimas su mylimu žmogumi ar sutuoktiniu. Beje, mažiau kreipkite dėmesio į visokias nuogirdas – labai tikėtina, kad kažkas ką nors supainiojo ar jūs ne viską teisingai išgirdote, ne taip supratote. Nerizikuokite šiandien nei reikalais, nei sveikata. Ir neišgyvenkite ką nors pametę – šiandien ką nors prarasti ar būti apvogtam – geras ženklas: jūsų bėdų ateityje tikrai sumažės !

lrytas.lt informacija

 

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą