Būkite atidūs šiandien išgirstiems dalykams

Gana pasyvi diena, tad mažiau planuokite. Šiandien reikia pasiduoti srautui, laukti ženklo. Ir būkite lankstūs – nedera užsispirti. Ne laikas kelti sąlygas: daugiau laimėsite, jei mėginsite pasinaudoti susidariusia situacija. Puiki diena darbui su informacija, ypač seniai pamiršta, sunkiai pasiekiama, slepiama. Apskritai būkite atidūs šiandien išgirstiems dalykams. Tai gali būti reikalingas įspėjimas, naudingas patarimas, vertinga įžvalga, kuri leis suprasti, kas nuo jūsų buvo slepiama, kam buvote akli, kur leidotės apgaudinėjami, vedžiojami už nosies. Po 11 val. bus palanku spręsti įsisenėjusias juridines problemas, aiškintis teisybę, pasirašinėti dokumentus, tiesa, gerai parengtus. Šiandien apskritai skubėti nederėtų. Bus naudingi ir susitikimai su užsieniečiais bei įtakingais asmenimis – tiks su jais atnaujinti nutrūkusius ryšius. Ieškokite sąjungininkų – atsiras jus suprantančių, palaikančių. Tinkamas laikas bendravimui puoselėti. O štai piniginiams ir turto reikalams tvarkyti ne pats geriausias laikas. Tai nepalankus metas finansinėms avantiūroms. Netinka investuoti pinigų, tiesa, gerai išlaidauti. Palankios kelionės, išskyrus vandens transportą. Daugiau vaikščiokite pėsčiomis, ilgiau būkite ir mankštinkitės gryname ore. Priimkite svečius, būkite jiems dosnūs. Aplankykite ir patys draugus, ypač tuos, kurių seniai nematėte – tai gera proga viešnagėms. Palankiausias metas įvairiems susitikimams, svarbesniems pokalbiams (ypač konfidencialiems), taip pat vertingiems daiktams įsigyti tarp 18 val. 35 min. ir 20 val. 22 min. Nepalanku naudoti kosmetikos, netinka nešioti papuošalus, taip pat gaminti valgį, dirbti žemę. Ne pat geriausias metas ir romantiškiems pasimatymams, meilės jausmams reikšti.

Sapnai iš trečiadienio į ketvirtadienį buvo susiję su turtu bei jūsų veikla. Lipti į kalną, matyti tauriuosius metalus, brangakmenius, monetas – sėkmė, turtas. Blogai matyti banknotus, peles, žiurkes, tarakonus, muses – tai nuostoliai, vagystės.

Blogas ženklas: jei ant jūsų drabužis užsidegtų ar namie kas nors savaime užsiliepsnotų, be paliovos į žemę žiūrėti, raktus pamesti, parkristi, jei nagas nulūžtų.

Geras ženklas: išvysti krintančią žvaigždę (moterims iš kairės, vyrams iš dešinės pusės, o kairiarankiams atvirkščiai), vaivorykštę, lietų saulei šviečiant.

Žvilgsnis į priekį: penktadienis tinkamas užsiimti sunkiais ir nemaloniais darbais, senoms, slaptoms problemoms spręsti; palankūs tamsūs tonai.

Avinas (03 21–04 20). Daug naudos tikėtis neverta, tačiau moralinį pasitenkinimą tikrai pajusite. Nebūkite labai patiklūs bendraudami su tais, kurie jums siūlys aukso kalnus, pasakų pilis (bent jau padalykite gautą pasiūlymą iš dviejų ). Po 11 val. tinka skolintis pinigų, bet nepalanku investuoti. Tiks tvarkyti skolų, mokesčių reikalus.

Jautis (04 21–05 20). Nestigs gerbėjų, jumis besižavinčių, taip pat norinčių su jumis imtis bendro reikalo ar tiesiog bendrauti, draugauti. Per partnerius jums išties atsivers naujų kelių, dar nepanaudotų galimybių. Gera proga ieškoti rėmėjų, ypač tarp 18 val. 35 min. ir 20 val. 22 min. Palanku spręsti teisinius keblumus po 11 val.

Dvyniai (05 21–06 21). Reikalai pagaliau pajudės iš mirties taško. Galite gauti visai neblogų dalykinių pasiūlymų, tiesa, bus naudingi tik tie, apie kuriuos išgirsite po 11 val., – tuomet tinka aptarti ir svarbų reikalą su šefu. Geras laikas vizitui pas gydytoją, taip pat tvarkytis namie iš esmės, baldams perstumdyti.

Vėžys (06 22–07 22). Nors rytmetys iki 11 val. ir nekoks – tai tuščių vilčių laikas, vėliau laukia netikėta sėkmė bei pripažinimas. Dabar asmeninės pastangos daug lems jūsų ateitį. Šiuo metu galite užsiimti itin palankias pozicijas. Ieškokite sąjungininkų – jums padės net buvę priešai, konkurentai. Tiesa, ne laikas spręsti meilės problemas.

Liūtas (07 23–08 22). Gali stigti optimizmo, tiesa, visai be pagrindo. Nesvarbu, kad kol kas nematote apčiuopiamų savo triūso rezultatų. Nors negreit, puikių vaisių vis dėlto sulauksite. Po 11 val. gauti pasiūlymai, susitarimai, pradėti darbai bus perspektyvūs. Tiks ką nors įsigyti savo namams tarp 18 val. 35 min. ir 20 val. 22 min.

Mergelė (08 23–09 22). Po 11 val. verta susitikti su jums svarbiais žmonėmis. Šiandien itin palanku bendrauti su atvykusiais iš toli asmenimis ar užsieniečiais – per juos tikėtina sėkmė. Po to įvykę susitikimai bei laimėti susitarimai atneš sėkmę ilgam. Verta spręsti įstrigusias biurokratines problemas. Tik būkite atidesni su dokumentais, neskubėkite nieko pasirašyti – viską tikrinkite.

Svarstyklės (09 23–10 23). Jūs verti pačių geriausių dalykų, tad nereikėtų varžyti savo norų, pasistenkite įgyvendinti bent vieną savo svajonę. Po 11 val. prasideda geras laikas problemoms, susijusioms su jūsų veiklos finansavimu, spręsti, tiks ieškoti ir naujų uždarbio šaltinių. Pasiūlymai, gauti iš užsieniečių po 11 val., naudingi.

Skorpionas (10 24–11 22). Po 11 val. prasidės palengvėjimo metas. Per pastarąsias dienas atsiradusios problemos ims beveik pačios savaime spręstis, nykti... Tačiau dar neskubėkite sakyti „op!“ Tai galėsite tarti po lapkričio 1 d. Vis dėlto jau šiandien po 11 val. galite pradėti rengtis kovai dėl savo interesų – neabejotinai esate teisūs, jūsų laukia pergalė. Ir nepraleiskite progos tarp 18 val. 35 min. ir 20 val. 22 min. pasikalbėti jums svarbiu klausimu su reikiamu žmogumi.

Šaulys (11 23–12 21). Gerojo persilaužimo laikas, nors vargu ar iškart tai pajusite, – jūsų didysis sėkmės lakas dar neatėjo! Vis dėlto po 11 val. ledai pajudės ir palengva viskas ims keistis į gera. Aktyvios veiklos nesiimkite, viešai per daug nesireikškite. Tiesa, tvarkydami svarbų reikalą galite sulaukti slaptos įtakingo asmens pagalbos. Tarp 18 val. 35 min. ir 20 val. 22 min. geras laikas ieškoti patikimų tarpininkų, konfidencialių rėmėjų.

Ožiaragis (12 22–01 19). Gerųjų permainų metas – bent jau po 11 val. aplinkybės ims keistis į gera ir pradės tvarkytis senas, įstrigęs reikalas. Draugų padedami po 11 val. galite imtis ko nors reikšmingo. Tai perspektyvių pokyčių metas, kai reikia sutelkti jėgas, kad išsikovotumėte naujas erdves veiklai bei pažangai, sėkmei pasiekti. Palankus laikas tarp 18 val. 35 min. ir 20 val. 22 min. su bičiuliais, partneriais aptarti jūsų naujus sumanymus, susijusius su veikla, kelionėmis.

Vandenis (01 20–02 18). Sudėtingas laikas tęsiasi, nors po 11 val. gali kiek palengvėti. Vis dėlto šiuo metu jums atsiveria naujos galimybės konkurencinėje kovoje, tad turite progos be ypatingo vargo apeiti įvairius priešininkus. Svarbius dalykinius reikalus su partneriais ar žmonėmis, galinčiais turėti įtakos jūsų veiklai, verta aptarti tarp 18 val. 35 min. ir 20 val. 22 min.

Žuvys (02 19–03 20). Po 11 val. – gerų susitikimų, pasiūlymų bei patarimų laikas. Diena suteiks gerų progų pasiekti stabilumą savo veikloje bei santykių su vadovybe srityje. Po 11 val. mėginkite spręsti ankstesnius nesusipratimus darbe. Palankus metas pokalbiams su oficialiais, įtakingais asmenimis, užsieniečiais. Tiesa, metas tarp 18 val. 35 min. ir 20 val. 22 min. itin palankus reikšmingiems pokalbiams, tad vakare verta pasisvečiuoti pas žmones, galinčius turėti įtakos jūsų ateičiai, karjerai.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą