Nuotraukos autorius: 123rf

Džiugių nuojautų metas

Džiugių nuojautų metas, tiesa, nesiimkite skubotai ko nors spręsti ar veikti – reikia viską tikrinti, tikslinti. Kad ir kuo užsiimsite, likite taikūs ir atidūs. Ir neskubėkite visa galva pasinerti į dalykinių reikalų šurmulį – pasistenkite prieš ko nors imdamiesi pabūti vieni su savo mintimis, jausmais.

Kad ir ką veiksite, nepatartina pasikliauti tik savimi – aplinkiniai jus supras ir palaikys, padės. Tvarkydami dalykinius reikalus nepamirškite, kad šiandien pasirašyti sandoriai neduos greitų rezultatų. Tinkamas metas ilgalaikiams susitarimams, sandoriams, iš kurių nesitikite greitos naudos. Beje, kasdieniniuose darbuose bus svarbi atida. Ypatingą dėmesį skirkite kokybei, smulkmenoms: dėl vienos netikslios detalės gali sugriūti visas reikalas. Ieškokite klaidų, analizuokite praeitį, stenkitės atitaisyti tai, dėl ko dabar kremtatės. Tai diena, kai galima atgauti sąžinės ramybę nuoširdžiai pasidarbavus, kitaip kalbant, tai aktyvių veiksmų metas, kai problemų kyla per delsimą, tingėjimą. Palankus metas sveikatai pasitikrinti. Diena nepalanki meilės pasimatymams, pramogauti, švęsti. Tiesa, tinkama proga taikytis su artimaisiais, draugais, mylimu žmogumi, atsiprašyti.

Iš trečiadienio į ketvirtadienį geriausia, jei nieko nesapnavote, – vadinasi, einate teisingu keliu. Sapnų gausybė liudytų klaidingą pasirinkimą. Tačiau jei save matėte nuogą – esate teisūs; jei artimą žmogų, draugą nuogą sapnavote, tai reiškia gerus santykius su juo. Itin blogai buvo regėti daug drabužių – tai apgaulės, iliuzijos.

Blogas ženklas: išsitepti, jei šiukšlės ne vietoje išbyrėtų, susižeisti, rakštį įsivaryti, ką nors sulaužyti, pamesti auskarą, jei karoliai, grandinėlė sutrūktų ar žiedelis nuriedėtų į sunkiai pasiekiamą vietą – vidinės nešvaros, nužiūrėjimo požymis; jei rankos, kojos tirptų – gresia liga; jei suplyštų drabužis, siūlai trūktų – nelaimė artimam žmogui; jei kūną be paliovos niežėtų – turite daug priešų; garsiai knarkti iš trečiadienio į ketvirtadienį – per jus veikia tamsios jėgos.

Geras ženklas: netyčia sušlapti, sulyti, būti vandeniu apipiltam, jei stogas prakiurtų – apsaugos įgijimas, pagalba.

Žvilgsnis į priekį: penktadienis palankus skubiems reikalams tvarkyti; patartina nešioti baltų, alyvinių, rožinių atspalvių drabužius, vengtini žali bei įvairūs tamsūs tonai.

Avinas (03 21–04 20). Pasyvus metas – nieko naujo nesiimkite, baikite senus darbus. Nebendraukite su tais, kurie ko nors iš jūsų nori, juolab reikalauja. Kita vertus, galite sulaukti netikėtos pagalbos iš jums nežinomo ar mažai žinomo asmens. Tiesa, būsite linkę labiau pasiduoti įtaigai, tad neklausykite blogų šnekų apie artimuosius ir mylimą asmenį.

Jautis (04 21–05 20). Svarbus dalykinis reikalas išsispręs jūsų naudai, jei būsite diplomatiškesni su šefu ir neatsisakysite draugų pagalbos. Tik neskubinkite įvykių, leiskite subręsti situacijai. Prieš apsispręsdami dar kartą viską apgalvokite ir atidžiai pasverkite. Gera proga pradėti keisti maitinimosi įpročius.

Dvyniai (05 21–06 21). Išbandymų diena. Daug kas erzins, bet pirmiausia jums keliami reikalavimai darbe ir namuose. Vargu ar vadovybė bei artimieji bus objektyvūs jūsų atžvilgiu, jums irgi trūks pakantumo bendraujant. Verta imtis darbų, kurie anksčiau nepavyko. Tiktų susitikti su žmonėmis, kurie kažkada žadėjo pagalbą, ir, jei to dar reikia, priminti.

Vėžys (06 22–07 22). Nuotaika giedra, jaučiatės tvirtai. Tinkamas laikas tvarkyti reikalus, vykti į dalykines keliones, rengti susitikimus su draugais ar giminaičiais. Palanki proga ieškantiems darbo užsienyje ar vietoje, tačiau užsienio įmonėje, – siųskite CV, susitikite su būsimu darbdaviu ar kitaip apie save praneškite, priminkite.

Liūtas (07 23–08 22). Pernelyg įtemptas metas – būsite linkę veltis į ginčus, kritikuoti. Palanku kur nors išvykti (bent vakare į svečius), pakeisti aplinką, leisti laiką su bičiuliais. Venkite aiškintis santykius su artimaisiais ir savo vadovybe. Diena tinkama tvarkyti mokesčių, draudimo reikalus.

Mergelė (08 23–09 22). Nesiimkite vieni spręsti sudėtingos problemos. Jei galite, patikėkite savo darbus porininkui, sutuoktiniui. Neblogas laikas ilgalaikiams susitarimams, gerai parengtiems svarbiems dokumentams tvirtinti. Raskite daugiau laiko pasidžiaugti bičiulių draugija.

Svarstyklės (09 23–10 23). Staiga gali pagausėti neatliktų (užmirštų, atidėtų) darbų, tik nepraraskite kantrybės ir būkite atidesni detalėms, taip pat instrukcijoms ir kolegų (ypač šefo) nuomonei. Verta dažniau tartis, ieškoti įvairesnių sprendimų. Palanki diena ką nors remontuoti. Tinka namie užsiimti esminiu tvarkymusi.

Skorpionas (10 24–11 22). Būsite kūrybingi, žavūs, įdomūs, įtaigūs. Tinkamas laikas siūlyti vadovybei savo seną sumanymą, pristatyti savo nuopelnus visuomenei. Gera proga pasireklamuoti. Palanki diena laisvųjų, kūrybinių profesijų atstovams – gali pavykti rasti naujų galimybių pasireikšti, užsidirbti.

Šaulys (11 23–12 21). Būkite atidesni – jums gali pakenkti informacijos bei orientacijos trūkumas. Aiškinkitės nesėkmių priežastis, painiokite senų intrigų kamuolį, tik patys į jas nesivelkite. Venkite kerštingų asmenų, pasistenkite nesiginčyti namuose su šeimos galva, o darbe su šefu. Labiau pasaugokite sveikatą.

Ožiaragis (12 22–01 19). Pirmas įspūdis neapgaus. Staiga suvoksite, kas buvo melas, o kas tiesa. Geras laikas analizuoti seną informaciją, konsultuotis su profesionalu, susitikti su įtakingais, svarbiais asmenimis, atnaujinti pažintis. Tinkamas laikas gilintis į profesines žinias. Palanku pradėti mokytis (ar prisiminti) užsienio kalbą.

Vandenis (01 20–02 18). Nepraraskite saiko (humoro) jausmo vertindami savo ir partnerių finansines galimybes. Vis dėlto tai palankus metas darbo sutartims (ypač su užsieniečiais) pasirašyti. Iš užsienio gautus dalykinius pasiūlymus priimkite. Palanku spręsti buitines problemas. Galite netikėtai atgauti pamirštą skolą. Tinka ieškoti pamestų daiktų.

Žuvys (02 19–03 20). Gera diena, nes pavyks kai ką pakeisti tiek darbo reikaluose, tiek asmeniniuose santykiuose. Pasinaudokite proga užglaistyti aštrius kampus. Patartina ieškoti įkvėpimo ir sėkmės senuose reikaluose, kurie anksčiau nepavyko. Tvarkant reikalus rizikuoti galima, tik jei intuicija jūsų neapgauna. Beje, šiandien daug kas priklausys nuo jūsų energingumo ir asmeninio įtaigumo.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą