Šiandien galimi rimti nesusipratimai

Nelengva diena – netikęs laikas priimti atsakingus sprendimus. Stigs blaivaus vertinimo ar tiesiog nepakaks informacijos. Ne itin gerai jausimės kolektyve – aplinkiniai trikdys, kliudys teisingai įvertinti situaciją. Kažkas panašaus į sąmokslą už nugaros... Labiau tapsime priklausomi nuo emocijų, taip pat aplinkinių elgesio. Galimos įvairios nelaimės dėl skubėjimo ar neapdairumo, nesėkmės bei konfliktai ir darbe, ir namuose. Tad svarbu likti ramiems, elgtis taktiškiau. Pasistenkite nepasiduoti nepatenkinimo, įtarumo jausmui. O pretenzijų vieni kitiems rasime greitai ir lengvai. Sunkiai vieni kitiems įtiksime, sunkiai suprasime... Gali kilti pagunda nutraukti kai kuriuos ryšius ar imtis kitokių radikalių priemonių – jei tam ruošėtės seniai, mėginkite, bet jei dabar taip nusprendėte, dar palaukite. Blogas laikas susirinkimams, priimti kolektyvinius sprendimus. Tikrinkite bet kokią jus pasiekiančią informaciją, ypač naujienas, – galimi rimti nesusipratimai. Kasdieniuose darbuose būtinas didesnis atsargumas – gali gesti darbo technika (ypač kompiuteriai, telefonai, transporto priemonės), dingti reikalingiausi daiktai, dokumentai. Venkite įsipareigoti svarbiuose dalykuose, ne laikas tvirtinti reikšmingus, ypač turtinius, dokumentus. Šiandien galimos ir nelauktos išlaidos, baudos, nuostoliai per neapgalvotas investicijas. Labiau pasisaugokite apgavikų, vagių. Būkite itin atidūs bei atsargūs vairuodami mašiną, eidami gatve. Geriau vengti kelionių, nepirkti ryšio, transporto priemonių. Dienai baigiantis bus labiau neramus metas, galima nerami ir pavojinga naktis – augs konfliktų, traumų (ypač saugokite rankas), autoavarijų, taip pat gaisrų, sprogimų tikimybė. Nelaimingų atsitikimų gali padaugėti požeminėse perėjose ar garažuose, rūsiuose. Šiandien patartina vengti minios, spūsties. Diena labiau nepalanki transporto, žiniasklaidos tarnyboms.

Sapnai iš pirmadienio į antradienį pranašiški. Gerai buvo regėti vandenį – sėkmė, pinigai, turtas, aukšti įvertinimai; skraidyti – sveikatos atgavimas; valgyti – gera žinia, matuotis drabužius – kelionė. Tačiau blogai buvo sapnuoti paukščius, gyvūnus. Katė – apgaulė, vagystė, šunį glostyti – draugo išdavystė, paukštį liesti, pagauti – bloga žinia, artimo žmogaus mirtis.

Blogas ženklas: jei sudužtų stiklas, veidrodis, ant jūsų stiklas nukristų, jei laikrodis sustotų, jei daug plaukų išsipeštų šukuojantis.

Geras ženklas: rasti pasagą, virvutę, ypač su mazgeliu, kilpa, žiedą su akmeniu.

Žvilgsnis į priekį: trečiadienis tinkamas aktyviai tvarkyti reikalus; palankios spalvos – balta, raudona, oranžinė, geltona.

Avinas (03 21–04 20). Reikalai strigs – tai sunkoka diena, ypač nemalonus, net pavojingas vakaras. Vertėtų atidėti svarbius reikalus (ypač finansinius) ketvirtadieniui. Ir mažiau save kritikuokite – verčiau raskite progų pagirti: vargu ar aplinkiniai bus dosnūs komplimentų (nelaukite pagalbos, supratimo iš šalies). Gresia nelabai malonūs pokalbiai – nesistenkite nieko spausti jėga.

Jautis (04 21–05 20). Nešvaistykite savo jėgų kalboms, įtikinėjimams – tuščiai laiką sugaišite, o apčiuopiamų rezultatų nesulauksite. Mažiau žadėkite, venkite su aplinkiniais dalytis savo mintimis, jei norite išvengti ginčų, nusivylimų, apsisaugoti nuo apkalbų, kitokių kliūčių. Nedirbkite pavojingų ar atsakingų darbų – vėliau teks perdaryti. Nepasirašinėkite svarbių dokumentų. Pasisaugokite vagysčių transporte, prekyvietėse. Atsargiau kelyje.

Dvyniai (05 21–06 21). Dažniau nusileiskite sutuoktiniui – jūsų nepasitenkinimas perdėtas. Šiuo metu esate kritiški, nepakantūs, dirglūs – gal verta pailsėti? Itin apdairūs būkite tvarkydami finansinius reikalus. Nesitikėkite iš ko nors sulaukti pagalbos – jei ji ir ateis, tai tuomet, kai nebereikės. Blogas laikas sandoriams, investuoti pinigus. Būkite taupesni, be reikalo neišlaidaukite.

Vėžys (06 22–07 22). Pirmoje vietoje turėtų būti artimųjų interesai. Pamąstykite, ar išties rūpinatės savo šeima, ar tai tik deklaracija? Jūs puikiai žinote, kaip ir ką reikia priremti prie sienos, bet ar tai apskritai reikia daryti? Diena žada nelauktą nusivylimą, gal net išdavystes ar pralaimėjimą ten, kur buvo visos garantijos, kad pasiseks. Būkite pasiruošę netikėtumams – šiuo metu nepavyks visko apskaičiuoti. Didesnė nelaimingų atsitikimų važiuojant, einant, taip pat buitinių avarijų namuose tikimybė.

Liūtas (07 23–08 22). Sunki diena – pasistenkite kuo labiau atsiriboti nuo tuščių rūpesčių ar svarbių reikalų, taip pat neprivalomo bendravimo. Beje, vienatvėje mintys taps aiškesnės, nuoseklesnės. Galbūt persvarstysite svarbų dalyką jūsų asmeniniame gyvenime? Nieko naujo nesiimkite, baikite senus darbus ir pasistenkite nereaguoti į jokias provokacijas, mat prieš savo valią galite būti įtraukti į negerą reikalą. Atidžiau elkitės su nauja informacija bei sprogiosiomis, degiosiomis medžiagomis.

Mergelė (08 23–09 22). Negeras laikas, kai neaišku, ko labiau saugotis – svetimų ar savęs. Jūsų pačių nuomonė irgi gali netikėtai keistis, ir tai bus visiems nenaudinga. Labiau remkitės savo jėgomis. Partneriai, deja, gali išnykti (kartu su esamais įsipareigojimais) pačiu netinkamiausiu laiku, o šefas – pamiršti duotą pažadą. Savaime apims noras į viską ranka numoti. Tačiau jums reikia tik išlaukti, neskubėti kirsti, ir po kurio laiko viskas savaime susidėlios. Aiškinkitės nuostolių versle priežastis ar vagystę.

Svarstyklės (09 23–10 23). Kritinis laikas – nesiveržkite į priekį, nebūkite tikri savo nuomonės teisingumu. Venkite didelės atsakomybės bei dalykinių konfliktų. Pasistenkite prisiderinti prie vadovo reikalavimų. Į gautus dalykinius pasiūlymus neskubėkite atsakyti – geriau tai atidėti ketvirtadieniui. Atsargiau vairuokite, nerizikuokite eidami gatve, santūriau reikškite nuomonę darbo kolektyve ar kitoje viešojoje vietoje, taip pat namuose. Galimos netikėtos traumos, vagystės.

Skorpionas (10 24–11 22). Esate įžvalgūs, apsukrūs, bet aplinkybės klostosi painiau, nei jūs esate pasiruošę. Deja, tai kritinis metas, kai paaiškėja, kas išduoda, kuo negalima tikėti. Tik neskubėkite skelbti karo. Būsite linkę perdėti – vis kils audra vandens stiklinėje. Pasistenkite niekam neprimesti savo nuomonės – galite išprovokuoti konfliktą. Jei turėsite reikalų su užsieniečiais ar vyksite į kelionę, būkite ypač atsargūs.

Šaulys (11 23–12 21). Sudėtinga diena – iš jūsų gali būti pareikalauta daugiau, nei galite duoti. Ieškokite sąjungininkų ir rasite galinčių jums pagelbėti. Kita vertus, turite būti pasiruošę ir neigiamam atsakymui. Venkite žmonių, mėginančių pakeisti jūsų nuomonę, įsitikinimus – nieko gero iš to neišeis. Nerizikuokite kelyje, nepažeidinėkite įstatymų. Didelė traumų (ne tik fizinių) tikimybė. Ketvirtadienis bus kiek palankesnis

Ožiaragis (12 22–01 19). Kritinis laikas. Būkite atidūs – galite susikompromituoti. Nepraraskite objektyvumo bei saiko. Tai pagelbės ne tik jums, bet ir aplinkiniams. Nepriimkite svarbių sprendimų – vėliau jie gali tapti nesėkmių priežastimi. Galite pernelyg priekabiauti prie sutuoktinio. Beje, gali tekti kitus sutaikyti, paguosti, atjausti – padėkite, nes taikdarystė jus pačius nuramins. Didelė netikėtų nesėkmių, konfliktų, traumų, avarijų tikimybė.

Vandenis (01 20–02 18). Veikite kuo planingiau, atsiribokite nuo nereikalingų darbų. Stenkitės nepervargti ir nesinervinti dėl smulkmenų. Didesnė mažų klaidų, netikslumų dirbant, nesusipratimų su kolegomis tikimybė. Pasistenkite nesuirzti dėl netikėtų nesklandumų darbe, nesusipykti su mylimu žmogumi dėl menkniekio – būsite pernelyg pastabūs visokiems artimų žmonių „nusižengimams“. Labiau pasaugokite sveikatą.

Žuvys (02 19–03 20). Nepervertinkite savo jėgų darbe ir niekur neskubėkite. Mažiau rizikuokite, nesitikėkite, kad pavyks prasmukti. Jokių avantiūrų nei tvarkant reikalus, nei jausmų srityje. Beje, nesistenkite kam nors paaiškinti savo norų, ketinimų, jausmų – tikriausiai apsiriksite ir mėgindami suprasti, ant ko iš tiesų pykstate. Nebūkite patiklūs ir neklausykite visų nuomonių bei patarimų. Venkite atvirauti – netyčia galite prasitarti apie savo ar jums brangaus asmens paslaptį.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą