Pirmadienio nuotaikos itin pakilios, džiugios

Pirmadienio nuotaikos itin pakilios, džiugios. Vis dėlto pakaks išsiblaškymo, nesusišnekėjimo. Nors bus svarbi atida bendraujant, einant ar važiuot, labai įsitempti, juolab nervintis dėl galimų nesklandumų nederėtų: kad ir kaip laikas spaustų, nenorėkite, kad viskas vyktų pagal grafiką, numatytą planą – netikėtumai sunkiai išvengiami.

Sapnai iš sekmadienio į pirmadienį pranašiški. Žaibas, griaustinis – geros permainos, žvaigždės, dangus, skraidyti danguje – apsauga, pagalba, išaukštinimas. Blogai matyti šventųjų paveikslus, mėsą, gyvūnus, raktus, koridorius, jei plaukai slinktų.

Blogas ženklas: jausti šaltį – apsaugos praradimas, jei ugnis, šviesa namuose gestų savaime ar kas nors savaime užsidegtų.

Geras ženklas: kaisti, raudonuoti, laužą išvysti, jei vėjas atvertų langus, duris.

Avinas (03 21–04 20). Per šventes bus svarbu nesivadovauti išankstinėmis nuostatomis, mažiau planuoti ir pasiruošti iššūkiams, o jų galite sulaukti iš vaikų ar mylimų asmenų.

Jautis (04 21–05 20). Dažniau patylėkite, venkite žadėti, atidžiau kitų pasiklausykite, tiesa, vertinkite kritiškai – netikėkite blogais žodžiais apie žmogų, kurį mylite. Venkite atsitiktinių pažinčių, juolab flirto.

Dvyniai (05 21–06 21). Būkite atlaidesni, kantresni bendraudami su vaikais, mylimu asmeniu, sutuoktiniu – nepasiduokite impulsui. Nesureikšminkite išgirstų naujienų – nereikėtų dėl to daryti išvadų ar ko nors keisti. Tai nėra tinkamas metas ir vertingiems pirkiniams.

Vėžys (06 22 – 07 22). Jus užgrius nemenka atsakomybės dėl pasirengimo šventėms našta. Vis dėlto jūs puikiai vadovausite šventinių darbų paradui, tad visi – ir artimieji, ir svečiai – liks sužavėti.

Liūtas (07 23–08 22). Labiau pasaugokite save bei savo turtą, venkite sunkių, nemalonių darbų, nereikalingo bendravimo.

Mergelė (08 23–09 22). Pirmadienis – staigmenų metas, tad rizikuoti pavojinga, tiek įsipareigojant ar ką nors perkant, tiek keliaujant, važiuojant.

Svarstyklės (09 23–10 23). Šventės bus puikios, tik nepraraskite kantrybės bendraudami su artimaisiais, ypač tėvais, arba netikusiai nusiteikusiu giminaičiu, bičiuliu.

Skorpionas (10 24–11 22). Pasistenkite sukurti kuo malonesnę aplinką ir bendrauti tik su tais, kuriuos mylite, mėgstate, gerbiate.

Šaulys (11 23–12 21). Savaitės pradžia – kiek įtemptas metas, tad siekite neprarasti pusiausvyros, išlaikyti savitvardą. Galimi nuostoliai. Nesiimkite nieko kategoriškai spręsti, verčiau išlaukite. Būkite itin dėmesingi sutuoktiniui. Jei dabar nieko nekeisite, elgsitės santūriai, viskas savaime išsispręs.

Ožiaragis (12 22–01 19). Problemos dėl sveikų santykių šeimoje taps aktualesnės. Pradėkite nuo aiškiai matomų dalykų – pertvarkykite namus šventėms taip, kaip svajoja sutuoktinis, vaikai. Ir nesistenkite būti lyderiai – siekite kompromisų.

Vandenis (01 20–02 18). Imsite jaustis nekaip – trūks jėgų, ramybės, optimizmo, gali pablogėti sveikata. Tik dėl niekų mažiau nervinkitės, nepriekabiaukite prie artimųjų. Beje, ruošdamiesi švęsti galite persistengti ir persidirbti – neužsikraukite ant savo pečių visų kalėdinių rūpesčių.

Žuvys (02 19–03 20). Labiau pasaugokite vaikus (ypač pirmadienio vakarą) ir būkite atidesni tėvų sveikatai. Venkite azarto, ypač įsimylėdami. Per šventes jausitės mylimi ir visiems reikalingi.


Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą