Tai metas, kai viskas savaime susidėlioja į vietas

Tai gana pasyvus metas, kai viskas savaime susidėlioja į vietas ir nurimstama, o problemos ima sklaidytis. Tad neskubėkite, susitelkite į save – mokėjimas išgirsti savo vidų šiandien itin svarbus. Patartina labiau atsižvelgti į nuojautas, taip pat įsiklausyti į užuominas ir nepasikliauti tiesiogine žodžių prasme – taip mažiau suklysite. Diena žada susitikimus su nuoširdžiais draugais, įdomiais žmonėmis, bendraujant gali kilti puikių sumanymų, galite gauti ir vertingų pasiūlymų, tačiau šiandien nedera priimti jokių atsakingų sprendimų – atidėkite tai rytdienai. Beje, netiks ir naujų darbų pradėti, nederėtų, imtis skubių reikalų. Verta užbaigti didelį veiklos ciklą, senus uždelstus darbus, grąžinti skolas. Kad ir su kuo bendrausite, derėtų vengti konfliktų, netiks nutraukti santykius, atvirkščiai – siekite susitaikyti, atgauti dvasios pusiausvyrą. Tai gana sentimentalus metas – aplankykite senus draugus, teikite dovanas. Pasistenkite daugiau laiko rasti vaikams – verta labiau užsiimti jų auklėjimu, jų fiziniu ugdymu. Ištesėkite jiems seną pažadą. Nepalankus laikas meilės pasimatymams bei pažintims. Tinkamas metas iškrovos dietai, organizmui valyti. Gera proga ir valytis (bei namus valyti) nuo nužiūrėjimo ar kitokios blogos maginės įtakos. Kovokite su baime, iliuzijomis. Iš pirmadienio į antradienį sapnai pranašiški. Buvo gerai regėti gyvūnus, paukščius, drabužius, puiku skraidyti – sėkmė, plaukti vandeniu – sveikata. Matuotis naujus drabužius – turtas, šeimos santykių sutvirtėjimas, vaiko gimimas. Blogai būti nuogam – liga, nesėkmė, ugnį regėti – jėgų praradimas, kančia. Matyti savo atspindį veidrodyje – gali atsiskleisti jūsų paslaptys.

Blogas ženklas: jei kūną niežėtų, indą sudaužyti, netyčia sulyti ar vandeniu apsipilti, jei laikrodis sustotų, druską išberti.

Geras ženklas: rasti blizgantį metalinį daiktą, peilį – sėkmė, apsauga, jei peilis iškristų iš rankų – jūsų priešai bus nubausti.

Žvilgsnis į priekį: trečiadienis tinkamas svarbiems reikalams tvarkyti; palankūs ramūs žali tonai.

Avinas (03 21–04 20). Ramus laikas, geras svajoti ir ilsėtis. Tad neskubinkite įvykių, nepersidirbkite – tai pakenks darbo kokybei. Venkite santykių aiškinimosi darbe – visiems trūks objektyvumo, saiko, o paskalos augs kaip ant mielių. Būtinai susitikite su geru draugu, mylimu žmogumi. Pasistenkite vakarą skirti tik tiems, kuriuos mylite. Tinkamas metas spėti ateitį. Beje, šios dienos sutapimai bus pranašiški – įsidėmėkite juos.

Jautis (04 21–05 20). Nedarykite nieko, ko išties nesinori – vadovaukitės nuojauta. Aplinkybės jus spaudžia iš visų pusių darbe ir namuose – trumpam gali net pasirodyti, kad atsidūrėte aklavietėje. Vis dėlto nenuliūskite, nepanikuokite, jei reikalai kiek įstrigs, – palengva viskas išjudės jau kitą savaitę, o tiesa paaiškės, kai pakeisite mąstymo bei elgesio principus. Beje, puikus laikas bičiuliškiems susitikimams – aplankykite vaikystės draugus.

Dvyniai (05 21–06 21). Esate gana kategoriški, bet tai gerai, nes reikia atsipurtyti iliuzijų ir pasirinkti ką nors viena. Gera diena kalbėtis su vadovybe – tiesa, jei reikia, sutikite su kompromisu. Palanku ieškoti tinkamesnės darbo vietos, bet darbo sutarčiai pasirašyti diena netinkama. Beje, nepersidirbkite, o tam bus itin svarbu griežtai atsiriboti nuo šalutinių, nebūtinų darbų.

Vėžys (06 22–07 22). Viską suprasite ir sugebėsite kitiems paaiškinti jums svarbius dalykus. Tai daug kuo palankus metas – imkitės to, kas kažkada nepavyko (ypač darbe), jums tikrai pasiseks. Būkite atidesni, jei dirbate su dokumentais, informacija, jei tenka rašyti, skaičiuoti, meistrauti, braižyti ar dar ką nors tikslaus rankomis atlikti, – galite apsirikti. Tinka ieškoti dingusių darbo instrumentų.

Liūtas (07 23–08 22). Net ir nesklandumai, tam tikras diskomfortas nesugadins jums nuotaikos ir nepakenks reikalų tvarkymui. Nepatartina imtis darbų, reikalaujančių tikslumo, atidumo, ilgo susikaupimo. Puiki diena kūrybiniam darbui. Tai kiek įtemptas metas, tačiau nervinatės be reikalo, tad nepradėkite gadinti visai neblogų santykių su artimu žmogumi ar kolega, darbdaviu. Atvirkščiai – siekite gerinti santykius su vaikais, artimaisiais.

Mergelė (08 23–09 22). Jėgų, ryžto trūks ir tai į naudą, nes šiandien seksis ramiems, lėtiems – ryžtingi (įžūlūs) gali nukentėti nuo savo viršininkų ar vyresnių šeimoje. Nevarginkite savęs nei sunkiais darbais, nei atsakomybe. Beje, šiandien pakaks norinčių jums padėti. Taikykitės su tais, kuriuos mylite, pasistenkite jiems skirti kuo daugiau dėmesio, šilumos. Labiau užsiimkite namais, šeima, spręskite vaikų problemas.

Svarstyklės (09 23–10 23). Nepalankus metas aktyviai veiklai – verta atsiriboti nuo sunkių darbų bei rūpesčių, galite susidurti su apgaule, patirti nesėkmę dėl kvailo atsitiktinumo, žioplos klaidos, skubėjimo. Ir daug neplanuokite – tegu įvykiai rutuliojasi savaime. Šiandien jums viskas bus naudinga, ir ne tik kaip įdomi pamoka – nesėkmė privers rasti išeitį. Tai palankus metas turintiems išlavintą intuiciją.

Skorpionas (10 24–11 22). Nors jums ši diena sėkminga, skubėti vis vien nepatartina. Būsite išradingesni, kūrybingesni ir patrauklesni – tai padės sėkmingai išspręsti ankstesnes problemas. Jei jums stinga pinigų, pamėginkite pasvajoti: intuicija parodys, kur ieškoti naujų rezervų. Tiesa, nereikėtų tartis dėl konkrečios veiklos ar uždarbio – tai fantazijų (tiesa, ne tuščių) dienos. Palanku teikti dovanas draugams, vaikams, mylimam žmogui.

Šaulys (11 23–12 21). Seni prisiminimai atgyja, situacija kartojasi – tai proga iš naujo viską įvertinti, ištaisyti senas klaidas. Jums atsiskleis paslaptys – kai ką svarbaus suprasite apie save, savo draugus, bendradarbius. Beje, jei norite ką nors sudominti, stenkitės likti paslaptingi – kuo mažiau apie save šnekėkite, girkitės tik užuominomis. Šiandien apskritai nėra geras laikas veržtis į priekį, imtis iniciatyvos.

Ožiaragis (12 22–01 19). Vadovaukitės intuicija – ji bus pranašiška. Verta užsiimti atidėtais reikalais, ieškokite dingusių dokumentų ar daiktų. Ir susitikite su žmonėmis, kuriems vis nerandate laiko, aplankykite senus draugus, giminaičius – jie laukia jūsų dėmesio, užuojautos: jūsų žodis, parama bus reikalingi aplinkiniams, draugams, artimiesiems. Beje, patys irgi įsidėmėkite gautą informaciją.

Vandenis (01 20–02 18). Savęs vertinimo problema tampa itin aktuali. Galimas dalykas, kad jūsų gali nebetekinti nuveikti darbai, esama socialinė padėtis. Labiau tikėkite savo jėgomis, nepanikuokite, neatsisakykite senų gerų sumanymų – būtent dabar gali ateiti išganinga mintis ir palankiai susiklostyti aplinkybės. Galite sulaukti draugų pagalbos – palanku skolintis pinigų.

Žuvys (02 19–03 20). Netikėtai galite suvokti seniai žinomo dalyko prasmę, rasti išeitį. Dabar svarbu neprisirišti prie praeities, prie buvusių pasiekimų. Reikia keisti veiklos taktiką, būti manevringesniems, lankstesniems. Ieškokite patikimų sąjungininkų, kad galėtumėte ir toliau išsilaikyti užimtose pozicijose. Vakare gali aplankyti geros nuojautos – ir jos išsipildys, tik šiandien dėl to nieko nedarykite.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą