Tai itin sudėtingas laikas

Galite be priežasties pasijusti prislėgti, būti sunerimę, net jei viskas gerai. Tai itin sudėtingas laikas, kai sunku suprasti, kas yra kas, kas gerai, o kas blogai. Vis dėlto yla iš maišo išlįs, kaukės nukris, paslaptys atsivers ir netikėtai galite išvysti tikrąjį veidą žmogaus, kurį, atrodo, taip gerai pažinojote... Tai bus tinkamas metas nutraukti nereikalingą ryšį, santykius su nemaloniu asmeniu. Beje, šiandien apskritai bus lengviau atsisakyti ko nors pasenusio, nereikalingo, atsiriboti nuo tuščių, apgaules mėgstančių asmenų.

Naujų darbų pradžiai, svarbiems reikalams tvarkyti tai netikęs laikas, kai sunku įveikti kliūtis, kai be reikalo pasiduodama fatališkoms nuotaikoms arba prisiimama neįveikiamų įsipareigojimų. Nederėtų priimti jokių kardinalių sprendimų nei veikloje, nei asmeniniame gyvenime, nebent tam seniai ruošėtės ir laukėte tik geros progos. Kategoriškai venkite aiškintis santykius su tėvais bei savo vadovybe, taip pat vaikais, mylimu asmeniu – tik susipyksite ir nerasite kompromiso, liksite nesuprasti, neįvertinti. Būtinas didelis atsargumas finansų srityje – ne laikas sandoriams, pinigams investuoti ar kreditui imti. Tai gana slegiantis metas linkusiems bendrauti, emocingiems asmenims, taip pat mažiems vaikams, senyvo amžiaus žmonėms. Komplikuotas laikas vadovams, politikams, teisėsaugos, teisėtvarkos atstovams, pedagogams, dvasininkams, keliautojams, asmenims, dirbantiems su užsieniu, užsieniečiais, taip pat laisvųjų profesijų atstovams, dirbantiems kūrybinį darbą. Derėtų labiau save pasaugoti – ne tik gali pablogėti savijauta, išaugs ir nelaimingų atsitikimų, traumų tikimybė. Tai tas laikas, kai suaktyvėja chroniškos (ypač sąnarių, stuburo, širdies) ligos, kai labiau susergama dėl peršalimo ar liūdesio. Tik nesureikšminkite šiuo metu galimų nesklandumų, nesėkmių – šią savaitę tai beveik neišvengiama. Kad ir ką veiksite, būkite atidesni – galite nukentėti parkrisdami ar nuo užkritusio daikto, taip pat neatsargiai vairuodami automobilį. Galimi netikėti darbo, buitinės technikos gedimai. Gali sudužti ir vertingi daiktai, meno kūriniai – veidrodžiai, vazos, skulptūros, indai ir pan. Beje, ne laikas jų pirkti, kaip ir šaldytuvų, oro kondicionierių, laikrodžių, veidrodžių, indų, vazų. Šiandien 18 val. 57 min. Jupiteris nustos judėti tiesiai Žemės stebėtojo atžvilgiu, apsisuks ir pakeis kryptį – prasidės retrogradinis (atbulinis) judėjimas. Jis tęsis iki rugpjūčio 11 d. Kai Jupiteris juda atatupstas, socialiniai, politiniai įvykiai, religinės dogmos, visuomenės moralinės nuostatos vis mažiau ima jaudinti asmenį. Tiesa, atsiranda apribojimai plėsti savo veiklą bei įtaką. Tai yra neigiamas veiksnys ir ryšiams su užsieniu plėtoti.

Sapnai iš trečiadienio į ketvirtadienį reikšmingesni moterims. Jei jos regėjo kovą, mūšį ar ginklus, jų laukia ne tik tam tikra kova, bet ir pergalė, išaukštinimas.

Blogas ženklas: ką nors sudaužyti, jei laikrodis imtų vėluoti ar sustotų, jei šukos sulūžtų.

Geras ženklas: jei laikrodis imtų skubėti, rasti blizgantį metalinį daiktą ar veidrodžio šukę. Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis nepalankus svarbiems susitikimams, susitarimams, kelionėms; palankūs blankūs tonai.

Avinas (03 21–04 20). Nesivelkite į avantiūras (nei tvarkydami reikalus, nei jausmų srityje), nes viskas gali pakrypti nenumatyta linkme. Pasistenkite neprarasti geros nuotaikos, labai savęs nepeikite ir negirkite. Labiau tikėkite savimi, mylimu žmogumi, savo vaikais, šeima. Venkite tarpininkauti ir ginčytis, nepasirašinėkite atsakingų dokumentų, nepirkite technikos bei vertingų meno kūrinių. Tai nepalankus metas kelionėms, susitikimams, susitarimams. Būkite atidesni vairuodami, atsargesni eidami gatve, lipdami laiptais. Pasisaugokite vagių.

Jautis (04 21–05 20). Dirbkite savo kasdienius darbus, pernelyg negalvodami nei apie rezultatus, nei apie vertinimus – tai padės likti ramiems. Galimos priverstinės išlaidos, tačiau net savo noru leisti pinigų nepatartina – arba per brangiai sumokėsite, arba įsigysite nekokybišką prekę. Nesiaiškinkite santykių nei šeimoje, nei darbe. Nuojautos pildysis, tad nedarykite nieko, ko nesinori, artimiesiems irgi neleiskite rizikuoti tose srityse, dėl kurių abejojate. Saugokite sveikatą bei turtą.

Dvyniai (05 21–06 21). Nepasiduokite pirmai į galvą šovusiai minčiai, netikėkite pirmu įspūdžiu – galite neįverti tamsiųjų, nematomų reikalo (arba žmogaus) pusių. Ir nepraraskite savitvardos, mokėkite nereaguoti į provokacijas, mat galite patekti į bėdą. Ypač nesivelkite į diskusijas – niekam ir nieko neaiškinkite, nežadėkite, nes liežuvis gali tapti didžiausiu jūsų priešu. Nerizikuokite reputacija, karjera – šefas gali jus palaikyti netikusiu, aplaidžiu, neperspektyviu darbuotoju, kurį reikia atleisti pirmai progai pasitaikius.

Vėžys (06 22–07 22). Nepalanki, nuostolinga diena, tikėtini keblumai darbe. Nesiimkite sunkių darbų, atsakingų užduočių, stenkitės viską atlikti kokybiškai, kitaip galite patekti į vadovybės nemalonę. Gresia išlaidos dėl neapdairumo, išsiblaškymo ar ginant vaikų, draugų ar giminaičių interesus. Galite susidurti su įžūliais, išpuikusiais, nemaloniais asmenimis, išgirsti nepelnytų įžeidimų, neteisingų pretenzijų. Būkite kantresni, saugokite savo nervus, sveikatą bei turtą. Geriausia likti namie ir ramiai ilsėtis, nesukant galvos dėl esamų problemų, nes šiandien nieko pakeisti negalėsite.

Liūtas (07 23–08 22). Nelengvas metas, tad mokėkite atsiriboti nuo nereikalingo, įkyraus dėmesio, užsiimkite tik savimi ir savo reikalais. Tik vargu ar jums pavyks viską sutvarkyti taip, kaip norisi, nes šios dienos planai gali suirti dėl įvairiausių priežasčių (pakeis savo nuomonę šefas, sunegaluos vaikai, įvyks konfliktas su mylimu žmogumi). Mažiau vilkitės, tikėkitės ir pasikliaukite vien savo jėgomis. Taip pat nepamirškite, kad draugai sąmoningai ar netyčia gali jus suklaidinti. Pasistenkite negirdėti kritiškų, provokuojančių šnekų ir elgtis tik savo nuožiūra.

Mergelė (08 23–09 22). Kritinis metas karjeroje – galite prarasti ne tik vadovybės pasitikėjimą, bet ir darbo vietą, būti perkelti į žemesnes pareigas. Susitelkite, kad darbus atliktumėte nepriekaištingai. Pasistenkite labiau atsiriboti nuo aplinkinių, mat būsite linkę pasiduoti neigiamai kitų įtakai, nervintis, liūdėti be rimto pagrindo ir nematyti realaus pavojaus. Jei blogai jaučiatės, likite namie. Būkite švelnesni, pakantesni bendraudami su artimaisiais, neieškokite krislo kito akyje. Nepraleiskite progos artimiesiems pasakyti šiltesnį žodį.

Svarstyklės (09 23–10 23). Daug nenorėkite ir nesitikėkite – jūsų galimybės gali būti apribotos. Gresia išdavystės – jei turite nepatikimų draugų, sąjungininkų, šiandien jie pasireikš. Pasiruoškite, kad gali nutikti kas tik nori. Jei turite reikalų su užsieniečiais, nepasikliaukite šiuo metu jų pažadais, nes tik tuščiai laiką sugaišite. Nekreipkite daug dėmesio į gautus pasiūlymus, išgirstus komplimentus, užsimezgusias pažintis, taip pat apkalbas apie jums artimą asmenį. Netinkamas laikas kelionei, jei savaime teks ją atidėti, tai bus tik į naudą.

Skorpionas (10 24–11 22). Nepalankus metas – galite susidurti su nenumatyta konfrontacija. Pinigai, meilė, nepasidalijimas įtakos sferomis (šeimoje ar veikloje) gali tapti rimto konflikto ir net nusivylimo priežastimi. Gresia nuotoliai dėl neapgalvotų veiksmų. Būkite atsargesni su technika – galimi įvairiausi gedimai, avarija. Nepraraskite pasitikėjimo savimi, nemenkinkite savo nuopelnų, nors galite susidurti su rimtomis kliūtimis. Nepriimkite lemtingų sprendimų – delskite.

Šaulys (11 23–12 21). Galimi nemaži praradimai, jei nesuvoksite ar nenorėsite matyti savo klaidų. Nebūkite patiklūs – galite nepajusti realios grėsmės. Galimos problemos dėl viršininko (arba tėvų) nuomonės nepaisymo, taip pat nesiskaitymo su užsienio partneriais (arba per didelio patiklumo jiems). Gali tekti patirti ir nepelnytų nuoskaudų darbe ar susidurti su savo vaikų, mylimo žmogaus, sutuoktinio nedėkingumu. Nesistenkite pagreitinti įvykių eigos – verta susitaikyti su tuo, kaip reikalai klostosi savaime. Būkite atidesni tėvams – jiems reikia šilto jūsų dėmesio. Likite pagarbesni savo antrajai pusei.

Ožiaragis (12 22–01 19). Tikėtini pralaimėjimai, nusivylimai, nuostoliai, tad likite blaivūs ir tolerantiški. Nepanikuokite, net jei tam turėsite pagrindo, labiau paisykite aplinkinių (ypač darbo kolektyvo) nuomonės. Tikėtinos įvairios traumos, smulkios nesėkmės, dėl kurių gali tekti atsisakyti ambicingų planų. Darbe savo užduotis atlikite kaip galima atidžiau, kad jūsų neapkaltintų neprofesionalumu, nors geriausia būtų mažiau dirbti ir daugiau ilsėtis. Namuose būkite pakantesni – nepasitikėjimas mylimu žmogumi ar sutuoktiniu gali išprovokuoti nemalonias permainas jūsų santykiuose.

Vandenis (01 20–02 18). Jausitės kiek geriau, tačiau išbandymai nesibaigė (ypač jei gimėte paskutinėmis ženklo dienomis). Teks palaikyti (ne tik morališkai, bet ir finansiškai) savo vaikus, žmogų, kurį mylite, draugus. Jei stigs pinigų, nesugalvokite įsivelti į finansinę avantiūrą, nes nieko nepešite (geriausiu atveju). Beje, didesnė nelaimingų atsitikimų bei konfliktų tikimybė darbe, kelyje, prekyvietėse. Šiuo metu naudinga su jums nemaloniais piliečiais bendrauti kuo šalčiau.

Žuvys (02 19–03 20). Pedantiškumas apsaugos nuo nelaimingų atsitikimų bei klaidų. Ne laikas pinigus investuoti, taip pat pirkti vertingų daiktų buičiai. Venkite aiškintis santykius su kolegomis, neprovokuokite konflikto. Kita vertus, galite išvysti tikrąjį bendradarbių veidą. Patartina dieną praleisti namuose, jei tik įmanoma, bent jau nieko atsakingo darbe neplanuokite. Pasistenkite būti nuoširdesni su mylimu asmeniu, sutuoktiniu, nustokite ieškoti trūkumų, nes priekaištai sutuoktiniui gali tapti lemtingo pokalbio bei apsisprendimo pagrindu.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą