Avantiūristams šis laikas bus sėkmingas

Gana pasyvus metas, kai reikia pasiduoti srautui ir laukti ženklo. Būkite lankstūs – nedera užsispirti, mažiau planuokite, plaukite pasroviui, o jei tektų rinktis, kuria linkme, pakluskite situacijos balsui, net jei protas sakys, kad tai – avantiūra. Avantiūristams šis laikas bus sėkmingas, tiesa, ne finansų srityje – čia būtinas apdairumas, atsargumas. Ne laikas pinigus investuoti. Išlaidauti galima. Nereikėtų skubėti ir priimti atsakingų sprendimų, susijusių su karjera. Kita vertus, diena palanki deryboms, ilgalaikiams susitarimams, sandoriams. Tinkamas laikas ir teisiniams reikalams tvarkyti. Galima pradėti seniai planuotus darbus. Beje, pasistenkite kuo daugiau svarbių reikalų šiandien sutvarkyti, neatidėkite rytdienai nieko svarbaus, ypač susitikimų su naujais žmonėmis ar naujų darbų pradžios. Diena gera viešnagėms, susitikimams su žmonėmis iš toli, dovanoms teikti (ypač svečiams). Viešnagėms, svečiams priimti, susitikimams su seniai nematytais žmonėmis, pažintims, ypač draugiškoms, dalykinėms, atnaujinti itin palankus laikas po 18 val. Tiesa, nors laikas ir tinkamas bendrauti, ne pats geriausias romantiškoms pažintims. Palankios kelionės, išskyrus vandens transportu. Daugiau vaikščiokite pėsčiomis, ilgiau būkite ir mankštinkitės gryname ore. Beje, nepalanku naudoti dekoratyvinę kosmetiką, netinka nešioti papuošalų, taip pat gaminti valgį, dirbti žemę. Patartina apskritai mažiau į žemę žiūrėti, bet gerai užversti galvą ir stebėti debesis, analizuoti jų formas, žiūrėti į žvaigždes. 6 val. 10 min. Marsas įeina į Vėžio ženklą ir juo judės iki liepos 2 d. Tokia Marso padėtis sutelkia skirti daugiau dėmesio namams, šeimai. Dalykinės karjeros problemos tampa antraeilės.

Sapnai iš trečiadienio į ketvirtadienį buvo susiję su turtu bei jūsų veikla. Lipti į kalną, matyti tauriuosius metalus, brangakmenius, monetas – sėkmė, turtas. Blogai matyti banknotus, peles, žiurkes, tarakonus, muses – tai nuostoliai, vagystės.

Blogas ženklas: jei ant jūsų drabužis užsidegtų ar namie kas nors savaime suliepsnotų, be paliovos į žemę žiūrėti, raktus pamesti, parkristi, jei nagas nulūžtų.

Geras ženklas: išvysti krintančią žvaigždę (moterims – iš kairės, vyrams – iš dešinės pusės, o kairiarankiams – atvirkščiai), vaivorykštę, lietų saulei šviečiant.

Žvilgsnis į priekį: penktadienis nepalankus imtis ko nors naujo, neplanuokite ir atsakingų susitikimų; palankūs tamsūs tonai.

Avinas (03 21–04 20). Aplinkybės liks palankios, jei paisysite šeimos, sutuoktinio, mylimo žmogaus nuomonės, įsiklausysite į partnerių balsą – tuomet galite kai kur rizikuoti. Šios dienos (ir net daugiau nei mėnesio) sėkmė priklausys nuo mokėjimo išgirsti, kas garsiai nepasakyta, perskaityti, kas neparašyta, taip pat įvertinti varžovus bei sutuoktinį (jam stigs jūsų supratingo dėmesio). Palankus metas tvarkyti teisinius reikalus, deryboms, susitarimams. Gali sutrikti virškinimas – neeksperimentuokite su naujais valgiais.

Jautis (04 21–05 20). Geras laikas komandiruotėms, tarnybiniams reikalams tvarkyti, ieškoti naujos darbo vietos, pasirašyti darbo sutartį. Pasistenkite nesiginčyti su sutuoktiniu (ne laikas ginti principus), nepykti ant vaikų. Imkitės atidėliotinų darbų, užvilkintų reikalų, tik būkite atidesni – gresia klaidos dėl nesusikaupimo arba patiklumo. Raskite laiko pailsėti vidury darbo dienos. Palanki diena sveikatai tikrinti.

Dvyniai (05 21–06 21). Sėkmingas laikas avantiūristams, laisviesiems menininkams. Jei savęs prie šių kategorijų nepriskiriate, geriau atsipalaiduokite ir pasiduokite savieigai – savaime daug kas išsispręs taip, kaip jums reikia. Vakare laukia intriguojantys susitikimai. Galite išgirsti svarbių dalykų, sužinoti apie ilgai slėptą reikalą, gauti naudingą darbo pasiūlymą.

Vėžys (06 22–07 22). Poetiško įkvėpimo metas, tad nedarykite to, ko nesinori. Ir neskubėkite, nurimkite, dėl nieko neišgyvenkite – tai laukimo metas, kai kaupiamos jėgos, patirtis. Rytoj būsite darbingesni, o šiandien, ko gero, nieko nespėsite, dažnai vėluosite. Palanku užsiimti namų reikalais. Tai tinkama proga spręsti bendravimo šeimoje problemas, aiškintis susikaupusius nesklandumus – vėliau geriau to nedaryti.

Liūtas (07 23–08 22). Gerojo atsitiktinumo metas, kai reikia rizikuoti: drąsiai, ryžtingai atsisakykite to, kas trukdo sėkmei. Šiandien optimistinis mąstymas bus naudingas, tiesa, negalima priimti finansinių sprendimų. O aptarinėti karjeros perspektyvas su darbdaviu tinka. Ir pasistenkite ką nors išties malonaus pasakyti artimiesiems, mylimam žmogui, draugui.

Mergelė (08 23–09 22). Neblogas metas tvarkyti reikalus, susijusius su gyvenamąja vieta, nekilnojamuoju turtu. Galite sulaukti užtarnautos pagalbos iš žmogaus, kurio nepažįstate ar jau pamiršote. Nebloga proga paaiškinti savo partneriams, kokia jūsų nuomonė apie pinigus, išlaidas bei ištikimybę. Beje, ar ne laikas įteikti dėkingumo dovaną sutuoktiniui?

Svarstyklės (09 23–10 23). Šaunus metas, tiesa, teks pasikliauti savo jėgomis. Vis dėlto kad ir kuo užsiimsite, viskas pasiseks. Verta iš esmės planuoti būsimus veiksmus darbe, nors ir netinka priimti konkrečių sprendimų tvarkant piniginius, turto reikalus. Tiks pakovoti už teisųjį reikalą, tačiau jei nesate tuo tikri, jei dvejojate, ar eisite iki galo, geriau atsitraukti.

Skorpionas (10 24–11 22). Nepersistenkite, dirbtinai neskubinkite įvykių – nei veikloje, nei asmeniniame gyvenime. Taikus pasyvumas bus pati geriausia taktika – turite nepamiršti, kad šiomis dienomis nesate stiprūs. Siekite, kad supantys žmonės jums linkėtų tik gero, bet pirmiausia patys turite tapti tokiu geranoriškumo pavyzdžiu. Beje, vakare tikėtinos smagios staigmenos, džiugios naujienos, mieli susitikimai.

Šaulys (11 23–12 21). Šiandien tiks vadovautis įkvėpimu, pasiduoti impulsui. Esate ties permainų slenksčiu, ir šios dienos mintys, susitikimai, pokalbiai turės įtakos jūsų ateičiai. Ieškokite bendraminčių – jų parama, pagalba ateityje ne kartą taps lemtinga. Diena žada netikėtų naujienų, dėl kurių gali tekti keisti artimiausius planus. Vakaro griežtai neplanuokite – galimi nuo jūsų nepriklausantys pokyčiai.

Ožiaragis (12 22–01 19). Ieškokite sąjungininkų, bendraminčių, rėmėjų, renkite pagrindus būsimiems žygiams. Palankus laikas aptarti karjeros klausimą su šefu. Nors finansiniams įsipareigojimams ir netinkamas laikas, gautais pažadais galite tikėti. Jei esate susipykę su tėvais ar su savo pora, nepraleiskite progos taikytis: pasikalbėkite nuoširdžiai, atsiprašykite.

Vandenis (01 20–02 18). Puikus laikas – bendraukite, tarkitės, keiskitės informacija. Būkite atidūs gautiems pasiūlymams, pamokymams, patarimams, taip pat užsimezgusioms dalykinėms pažintims – jos perspektyvios. Beje, sparčiau pajudės jums svarbaus reikalo tvarkymas, jei šiandien pasikalbėsite su reikalingais žmonėmis. Diena puiki kelionėms, viešnagėms, kaip ir svečiams priimti, susitikimams su užsieniečiais ar iš toli atvykusiais draugais.

Žuvys (02 19–03 20). Pamatuota rizika pasiteisins. Tinkamas laikas dalykinėms kelionėms bei susitikimams su žmonėmis iš toli. Tinkamas laikas mokesčių, draudimo reikalams tvarkyti. Nepriimkite svarbių finansinių sprendimų. Galimos nenumatytos išlaidos, baudos. Didesnė nelaimingų atsitikimų, traumų tikimybė – neskubėkite! Labiau pasaugokite sveikatą, tad pirmiausia pasistenkite susikurti kuo ramesnę, saugesnę aplinką.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą