Palmiros horoskopas sekmadieniui, balandžio 25 d.

Sekmadienis – įtemptas priešpilnio metas, kai užplūsta emocijas ir tampa vis sunkiau susitvardyti. Labiau komplikuotas vakaras po 18 val. Tai sudėtingas laikas, kai stinga šilumos, užuojautos, kai sau leidžiame būti šaltais, kritiškais, kategoriškais, mat itin žeidžia neteisybė ir norisi savo įrodyti bet kokia kaina.

Bendravimas apskritai gali virsti problema: tikėtini nusivylimai bei konfliktai dėl šilto dėmesio, artumo stokos ar dėl apgaulės, melo. Ir netikėkite paskalomis – nedoras liežuvautojas jus gali supykdyti su artimu žmogumi.

Pasistenkite išvengti santykių aiškinimosi su jums brangiais asmenimis – mylimaisiais, vaikais, tėvais, seneliais itin. Beje, labiau pažeidžiami taps vyresnio amžiaus asmenys ir ypač moterys.

Diena netinkama užmegzti naujas pažintis. Tiesa, gerai taikytis, atsiprašyti už padarytas nuoskaudas. Nepalankus metas bendravimui su naujais žmonėmis, romantiškiems pasimatymams bei pažintims.

Labiau vertinkite savo ramybę, gerą nuotaiką, darnius santykius šeimoje, pasaugokite sveikatą, turtą, pinigus.

Kad ir kuo užsiimsite, būtina atida – labiau tikėtinos traumos (dėl kritimo iš aukščio, susidūrimo, didelio svorio užgriuvimo), nelaimingi atsitikimai (dažniau dėl skubėjimo, impulsyvumo, nesuvaldytų emocijų), įvairios avarijos – gamyboje bei kelyje.

Kelionių geriau vengti. Patartina saikingiau valgyti.

Iš šeštadienio į sekmadienį buvo gerai sapnuoti žemę, joje dirbti, matyti ar valgyti duoną. Blogai būti nuogam, išvysti žaibą, kur nors važiuoti.

Blogas ženklas: sutikti žmogų su tuščiais kibirais, jei atjungtų vandenį jums prausiantis, susižeisti kruvinai, indus daužyti; raudona spalva.

Geras ženklas: sutikti žmogų su pilnais kibirais, jei kas netyčia vandeniu aplietų, kojas sušlapti (kažkas prisiima jūsų nuodėmes); sidabriniai, žydri tonai.

Avinas (03 21–04 20). Sekmadienis paaštrins santykius su sutuoktiniu, jei nemokėsite pasakyti: „taip“.

Jautis (04 21–05 20). Sekmadienį kad ir kokia darbų krūva lauktų, o sąžinė nesąžiningai graužtų jūsų atsakomybės jausmą, pasistenkite pamiršti viską.

Dvyniai (05 21–06 21). Sekmadienį jausitės geriau, bet lengvai įsitrauksite į konfliktus, ypač jei reikalas bus susijęs su vaikais, mylimu žmogumi. Jei ištiktų ir meilė iš pirmo žvilgsnio, neskubėkite kurti planų, žadėti, įsipareigoti. Beje, savaitgalį mylimas asmuo, o gal ir vaikai gali papiktnaudžiauti jūsų pavasarišku optimizmu bei kišene.

Vėžys (06 22–07 22). Nors sekmadienį niekur nesinorės vykti, patartina aplankyti tėvus, senelius – jiems gali labai pristigti jūsų dėmesio, pagalbos.

Liūtas (07 23–08 22). Būsite linkę bendrauti, norėsis naujų pažinčių sekmadienį, vis dėlto nepatartina ieškoti meilės nuotykių. Labiau pasaugokite ir asmeninius daiktus, telefonus.

Mergelė (08 23–09 22). Sekmadienis itin apgaulingas: galite patikėti melagiu, apgaviku ir dėl to ar susipykti su artimu žmogumi ar prarasti pinigų, susikompromituoti visuomenėje. Nepykite, jei artimieji primins senas klaidas. Tikėtini nelaimingi atsitikimai kelyje, traumos judant.

Svarstyklės (09 23–10 23). Sekmadienį būsite kiek ekstremistiški. Sulauksite daug dėmesio, tad pagalvokite, kokį pavyzdį rodote kitiems: pasistenkite jei ne dėl savęs, tai dėl sveikų nuotaikų visuomenėje.

Skorpionas (10 24–11 22). Sekmadienį daugiau laiko praleiskite gamtoje. Būkite atidesni antrosios pusės jausmams. Beje, ne laikas priekaištams.

Šaulys (11 23–12 21). Sekmadienį norėsis daugiau bendrauti, susitikti bendraminčius. Tačiau per draugus ne tik džiaugsmai, bet ir keblumai. Mokėkite rinktis bendravimo ratą, venkite konfliktinių asmenybių. Ypač sekmadienį būkite labiau tolerantiški artimiesiems, pasirūpinkite tėvais, seneliais – skirkite jiems daugiau laiko.

Ožiaragis (12 22–01 19). Sekmadienį jausitės geriau, jei susitiksite su senais draugais. Ir būkite santūresni tarp svetimų žmonių – galite sukelti apkalbas. Venkite bet kokių nesutarimų su tėvais, seneliais.

Vandenis (01 20–02 18). Sekmadienis nėra palankus ne tik pasimatymams, bet ir šventimams, viešnagėms ar svečių priėmimui. Bendraujant būkite taktiškesni, nepraraskite saiko pokštaudami. Ir nesivelkite į romantiškus nuotykius – likite ištikimi savo porai.

Žuvys (02 19–03 20). Sekmadienį gali apimti noras patirti kažką naujo, pikantiško, kitaip kalbant, pavasariško. Tik mažai tikėtina, kad tai išeis jums į sveikatą. Deja, išaugs nelaimingų atsitikimų, barnių bei nemotyvuotos baimės tikimybė – būkite atsargesni kelionėse, taip pat venkite bendraudami nemalonių žmonių. Ir nereikalaukite meilės įrodymų – galite išgirsti priešingus dalykus...

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą