Nuotraukos autorius: 123rf

Šiandien tarsi kokia našta nuo pečių nuslys. Palmiros horoskopas penktadieniui, liepos 19 d.

Nors dar stipri Mėnulio užtemimo įtaka, šiandien tarsi kokia našta nuo pečių nuslys! Tai bus meilės, džiaugsmo, linksmybių, bendravimo metas, geras atsipalaiduoti, švęsti. Diena palanki nebent kūrybiniam darbui, tačiau netinkama atsakingiems reikalams tvarkyti. Tad neverta persidirbti, priimti atsakingų profesinių sprendimų – svarbu pasijusti laisviems, laimingiems ir, beje, nieko nevaržyti, nieko neapriboti. Tegu visi pasineria į gyvenimo šventę! 

Šiandien reikia būti dosniems, kilniems. Negalima niekam nuotaikos gadinti, patiems liūdėti, nuobodžiauti taip pat netinka. Nors geriau sau nesukti galvos dėl atsakingų klausimų, jeigu tektų ką nors spręsti, kliaukitės tik savimi, be to, turite būti tikri, kad pasirinktu keliu eisite iki galo. Kolektyviniai sprendimai nepalankūs. 

Diena itin palanki meilės pasimatymams, kaip ir romantiškoms pažintims. Šios dienos meilės įsipareigojimai ilgalaikiai, tad gerai pasvarstykite prieš ką nors siūlydami ar duodami atsakymą. 

Šįryt 10 val. 7 min. Merkurijus judėdamas atatupstas grįš į Vėžio ženklą, kuriuo judės iki rugpjūčio 11 d. Merkurijus Vėžyje skatins tam tikrą užsisklendimą savyje, gilinimąsi į savo ir šeimos praeitį. Kontaktai su artimaisiais tampa svarbesni nei su aplinkiniais. Mąstymas, bendravimas darosi emocingas. 

Iš ketvirtadienio į penktadienį buvo geriausia nieko nesapnuoti – vadinasi, neturite rimtų problemų. Buvo gerai regėti nebent ryškią šviesą, ugnį. 

Blogas ženklas: jei ugnis be priežasties užgestų, valgis nuo stalo kristų, drabužis suplyštų, ką nors išlieti, sudaužyti. 

Geras ženklas: jei virš jūsų sužaibuotų, rasti blizgantį daiktą. 

Žvilgsnis į priekį: savaitgalis palankus aktyviam poilsiui, tiesa, patartina bendrauti daugiausia šeimos rate. 

Avinas (03 21–04 20). Atsipalaiduokite – šiandien nederėtų gyventi pagal grafiką. Daugiau bendraukite – galimos puikios pažintys (romantiškos irgi). Jei reikia pagalbos, kreipkitės į artimuosius, – šeima padės. Tiesa, niekur nepersistenkite ir nedarykite to, ko nesinori. Neapribokite savo laisvės. Galimos permainos santykiuose su mylimu žmogumi. Tiesa, būkite lankstesni, pakantesni, ypač bendraudami su už jus viršesniais, vyresniais asmenimis. 

Jautis (04 21–05 20). Jei atostogos dar neprasidėjo ir esate dirbantys, atidžiai atlikite šios dienos užduotis – padarytos klaidos pakenks karjerai. Galite būti pernelyg reiklūs ir griežti, vis dėlto šiandien nedera demonstruoti kategoriškumo – kas per daug, tas nesveika, tad nepersistenkite siekdami tobulumo (tiek veikloje, tiek meilėje). Labiau paisykite jus mylinčio asmens poreikių. 

Dvyniai (05 21–06 21). Smagi diena, kai palengva viskas susiklosto taip, kaip jums reikia. Šios dienos veiksmai duos apčiuopiamos naudos. Tai geras laikas užmegzti partneriškus ryšius, ypač su užsieniečiais. Palankios kelionės, viešnagės. Galite sulaukti ypatingo priešingos lyties atstovų dėmesio bei intriguojančių pasiūlymų. Nepraleiskite progos nudžiuginti kad ir maža dovanėle sutuoktinį. 

Vėžys (06 22–07 22). Tai šventinis pilnaties metas – atsipalaiduokite, nusiraminkite. Šiuo metu esate pernelyg įsitempę ir pamirštate pasidžiaugti tuo geru, kurį turite, ką esate pasiekę. Stenkitės visiems linkėti tik gero ir nekerštaukite, kad ir kaip jausitės įskaudinti, nesuprasti. Na, o reikalus tvarkykite tol, kol bus gera nuotaika. Ši diena gera skolintis, alternatyvių uždarbių paieškai. Gali atsinaujinti slaptas meilės nuotykis. 

Liūtas (07 23–08 22). Būsite suprasti ir įvertinti. Kita vertus, gerbkite tuos, kurie jus palaiko, remia, o pirmiausia parodykite esminį dėmesį sutuoktiniui. Nepriimkite svarbių sprendimų, jei tam prieštaraus antroji pusė. Stenkitės nieko nekritikuoti, niekuo nesipiktinkite, bet ir venkite susižavėti, idealizuoti – šiuo metu sunkiai suvoksite, kas gerai, kas blogai, o aplinkinius dažniausiai matysite kaip savo projekciją. 

Mergelė (08 23–09 22). Viskas bus gerai, jei nenorėsite visko spėti ir nebūsite itin reiklūs sau bei aplinkiniams, kitaip pamačius ne ten padėtą daiktą, išgirdus ne taip ištartą žodį jūsų nuotaika ims gesti. Saugokite ramybę, sutelkite visas jėgas, kad nesuklystumėte dirbdami, vairuodami automobilį. Beje, gali atsinaujinti nutrūkęs meilės ryšys ar draugiškas bendravimas virsti romantiškais santykiais. Gali užsimegzti ir tarnybinis romanas. 

Svarstyklės (09 23–10 23). Sėkmės diena, kai sugebėsite bet kokią situaciją pakreipti savo naudai, tad nebijokite rizikuoti. Galite susigundyti avantiūra, kuri, regis, bus sėkminga. Tai puikus laikas dirbantiems kūrybinį darbą – laukia įkvėpimas, tad net jei ir nesate kuriančios asmenybės, išmėginkite savo meninius sugebėjimus! Beje, šiuo metu esate Amūro taikiklyje ir jis bus aktyvus visur, net jūsų darbe. Raskite laiko ilgiau pabūti su mylimu asmeniu. 

Skorpionas (10 24–11 22). Neskubėkite, dažniau nusileiskite ir nepersidirbkite. Geriausia užsiimti namais, šeima. Neišgyvenkite, jei teks truputį paaukoti profesinius interesus, – bet kokiu atveju dalykinei veiklai tai nepalanki diena. Saugiausiai, geriausiai jausitės savo namuose, tad galbūt galite sau leisti vieną dieną anksčiau pradėti savaitgalio poilsį ir niekur svetur neišeiti? Palankus metas įvairioms šventėms namuose. Tinka tėvus supažindinti su asmeniu, kurį mylite. 

Šaulys (11 23–12 21). Seksis tvarkyti skubius reikalus, tiesa, jei neskubėsite. Šiuo metu stigs atidos, tad galite ir apsirikti. Svarbius klausimus prasminga spręsti prie vaišių stalo, o ne kabinete. Lankykitės svečiuose – pas senus draugus gali užsimegzti lemtinga pažintis. Beje, šios dienos atsitiktiniai susitikimai gali baigtis romantiškais jausmais. Tik nesiaiškinkite santykių su savo pora, nepavyduliaukite. 

Ožiaragis (12 22–01 19). Spręskite senas problemas – rasite puikių kompromisų. Tiktų ieškoti asmenų, organizacijų, galinčių ateityje jus paremti, paskelbti jūsų idėjas, pagarsinti veiklą. Gera proga taikytis sutuoktiniams. Palankus metas svarbiems finansiniams reikalams tvarkyti, vertingam daiktui įsigyti. Tik labiau save kontroliuokite bendraudami su sutuoktiniu – ne laikas išsakyti susikaupusias nuoskaudas. Geriau jau prisiminkite ar priminkite buvusius bendrus džiaugsmus! 

Vandenis (01 20–02 18). Sėkminga diena – gaunate visko, ko tik širdis trokšta! Būkite drąsūs – jums viskas pavyks! Tad susitelkite – dabar galite išsiveržti į priekį, nugalėti konkurentus. Tiesa, jūsų veiksmai turi būti apgalvoti, o rizika pamatuota. Palanku spręsti veiklos finansavimo klausimus. Geras laikas pradėti gydimosi ar sveikatos stiprinimo kursą. Tai gera proga pakovoti už mylimo žmogaus dėmesį. 

Žuvys (02 19–03 20). Be galo romantiška diena. Niekur neskubėkite, ką galite, atidėkite savaitgaliui ar pirmadieniui. Svarbų sprendimą priimkite tik įsiklausę į nuojautas. Diena nėra palanki veiklai, bet gera romantiškam poilsiui mylimo asmens draugijoje. Šiandien svarbiausia daugiau dėmesio skirti savo jausmams. Nepraleiskite pro ausis svarbaus įspėjimo, rytą gauto patarimo. 

Lrytas.lt informacija

Komentarai

  • chayan sharma
    prieš 2 minučių
    Tai yra nuostabiausias dalykas, kokį aš kada nors patyriau gyvenime, mano vardas yra chayan sharma, aš niekada negalvojau, kad vėl šypsosi, mano vyras vieneriems metams paliko mane su dviem vaikais, visos pastangos sugrąžinti jį nepavyko ir aš buvau beviltiškas Parvežti jį namo maniau, kad daugiau jo nematysiu, kol „Facebook“ nepateko į moterį, vadinamą Milleriu, kuri papasakojo apie burtininkų ratą, vadinamą Dr.Wealthy, ji man davė savo el. pašto adresą ir mobiliojo telefono numerį ir aš susisiekiau jis ir patikino mane, kad per 48 valandas mano vyras grįš pas mane, jaučiuosi laimingas jau tada, kai turėjau tai iš jo. Per mažiau nei 48 valandas mano vyras grįžo pradėdamas maldauti atleidimo sakydamas, kad tai velnių darbas, taigi aš vis dar stebiuosi iki šiol apie šį stebuklą, nes tai yra per daug realu, kad būtų tikras, aš žinau, kad tiek daug moterų susiduria su ta pačia mano problema, bet šiandien jums sakau, kad yra jos sprendimas. visiems, kuriems čia reikia jo pagalbos tai el. pašto adresas; (wealthylovespell@gmail.com) arba „Whatsapp jam“ telefonu +2348105150446

Parašykite komentarą