Palmiros horoskopas ketvirtadieniui, liepos 25 d.

Reikšmingas metas – pagaliau ryškėja šviesa tunelio gale, atsiveria naujos perspektyvos, platūs horizontai! Taps svarbu susitelkti į esminį tikslą! Pats laikas paskelbti kryžiaus žygį dėl savo svajonės! Na, bent ką nors padarykite, kad priartėtumėte prie jos. Tad susikaupkite, niekams nešvaistykite jėgų. Diena lems profesinę sėkmę, duos naudos tik tiems, kurie susikaupę, neskuba, bet sugeba neatsilikti, priimti naujienas ir prisiderinti prie pakitusių reikalavimų. Na, o rezultatų irgi nesureikšminkite, nesipuikuokite – veiksmas šiandien svarbiau už pasiekimą. 

Jei norite, kad diena būtų kuo naudingesnė, pasistenkite būti ramūs ir geranoriški, nes šiandien galite pajusti emocinę įtampą. Venkite konfliktų, su niekuo nenutraukite santykių, atvirkščiai – stenkitės susitaikyti. 

Tinka išvykti į kelionę. Nepalankus metas šventimams bei romantiškiems pasimatymams. 

Gerai sodinti augalus, pradėti namo statybą ar remontus namuose. Palanku užsiimti įvairiais namų darbais, tvarkytis, magiškai namus valyti. 

Palanku gerti daugiau vaistažolių arbatų, maudytis karštoje vaistažolių vonioje, vanotis drėgnoje pirtyje. Tinkamas laikas ir įvairioms juvenalinėms praktikoms. 

Negalima medžių genėti, nevalia šakų laužyti, lapų draskyti, skinti gėlių, ką nors iš medžio pjaustyti. 

Nepatartina pirkti brangių daiktų. 

Sapnai iš trečiadienio į ketvirtadienį pranašiški. Puiku, jei regėjote paukščius, – gera žinia, švarų vandenį – sėkmė. Tačiau nešvarus vanduo – liga, danties netekti – artimo žmogaus mirtis, ugnis – apgaulė, klaidos, miškas – atmintį prarasti. Košmarai – išgyvenimai, lakstyti nuogam – problemų gausa, audringa jūra – konfliktai su mylimu asmeniu. Varpeliai – sėkmingi meilės reikalai. 

Blogas ženklas: jei be priežasties gestų ugnis, šviesa, perdegtų elektros lemputė, lazda sulūžtų, batas suplyštų, į namus tarakonų atklystų, netyčia išsipurvinti. 

Geras ženklas: netyčia apsiplikyti – išsivalymas, gauti dovanų vaisių ar pasodintą augalą. 

Žvilgsnis į priekį: penktadienis palankus permainoms, reorganizacijoms; palankios ryškios spalvos. 

Avinas (03 21–04 20). Viskas šiandien tik į gera – tai naudos bei sėkmės metas. Geras laikas piniginiams ir turto reikalams tvarkyti, buitinėms problemoms spręsti. Ieškokite naujų uždarbio šaltinių. Nebijokite dėl draugystės, partnerystės, o gal verslo pakeisti kai kurių įsitikinimų, principų – tai praplės jūsų galimybių ribas tiek, kad jos ims atitikti jūsų bei šeimos poreikius. Būkite pasiruošę be išskaičiavimo padėti prašančiam. 

Jautis (04 21–05 20). Būsite energingi, tiesa, ir gana impulsyvūs, tad svarbu neskubėti daryti išvadų. Tai pergalės ir lyderystės metas, kai galite ilgam užsitvirtinti sau perspektyvias pozicijas. Verta tikėti savimi, optimistiškai pasvajoti apie ateitį. Tai geras laikas aktyviai imtis reikalų, radikaliems sprendimams priimti. Beje, labiau pamąstykite apie įspūdį, kurį paliekate žmonėms, – į jus bus kreipiama daug dėmesio. 

Dvyniai (05 21–06 21). Kad ir kas nutiktų, nepamirškite, kad už debesų slepiasi saulė. Atsikvėpkite, ir įkvėpimas grįš. Ramybėje, tyloje spręskite jums svarbius klausimus. Tai sėkmės metas – išeitį tikrai rasite. Beje, gali atsirasti slaptų užtarėjų, pagalbininkų, kurie gali pagelbėti ir jums nežinant. Bet kokiu atveju šiandien palankus metas konfidencialiems susitikimams bei susitarimams. 

Vėžys (06 22–07 22). Gerųjų permainų metas: jus parems draugai, įtakingi asmenys. Laukia džiugūs susitikimai, malonios staigmenos. Ateis nelaukta pagalba, atsiras netikėta išeitis – reikalai pakryps į gera! Tik daugiau bendraukite, kalbėkitės, prašykite, siūlykite. Diena palanki įvairiems susitikimams – tiek draugiškiems, tiek oficialiems. Beje, nepraleiskite progos užglaistyti seną konfliktą darbe. 

Liūtas (07 23–08 22). Puikus laikas veiklai – šiandien būsite teisūs, nes dabar puikiai nutuokiate, kuria linkme judėti, ką daryti, kad laimėtumėte savo didžiąją kovą! Galima gera naujiena dėl jūsų darbų, karjeros. Tinkama proga kreiptis į aukštus asmenis, vadovybę su pasiūlymais ar prašymais, tiesa, duoti pažadai nebus greitai tesimi. Būkite lankstesni – nesilaikykite seno veiklos modelio. Būtini kompromisai. Beje, per darbus neužmirškite artimųjų. 

Mergelė (08 23–09 22). Palanki, sėkminga diena, kai apima azartas ir norisi vis daugiau. Dabar padės draugai, sulauksite įtakingų asmenų, užsieniečių, na, ir žmogaus, kurį mylite, dėmesio. Verta tvarkyti svarbius reikalus, susijusius su jūsų veikla užsienyje ar tolima kelione. Geras metas susitarimams su užsieniečiais. Palankūs pasirodymui viešumoje. Galite sulaukti ir anoniminės pagalbos – kai kas jums nežinant gali nuoširdžiai pasitarnauti jūsų labui. 

Svarstyklės (09 23–10 23). Tai finansinių problemų sprendimo (rasite tinkamiausią išeitį) bei skolų grąžinimo laikas – sąžinė primins, kam ir ką esate skolingi (ne tik materialiai). Pasistenkite iš anksto ramiai nusiteikti, nes ne viskas klostysis, kaip norėsis. Tačiau kad ir kas nutiktų, viskas baigsis gerai. Palankus metas draudimo, mokesčių, paskolų reikalams tvarkyti, tačiau svarbiausia bus ką nors gera nuveikti šeimai. 

Skorpionas (10 24–11 22). Tarkitės, derėkitės – atsiras norinčių ir galinčių padėti. Geras laikas partneriškiems susitarimams. Palanku tvarkyti teisinius reikalus. Verta dalyvauti viešuose renginiuose. Kad ir kuo užsiimsite, bus svarbu pakantumas ir draugiškumas. Labiau atsižvelkite į sutuoktinio reikalavimus. Pats laikas atitaisyti senas bendravimo klaidas – būkite nuoširdūs. Patartina vakare ką nors įteikti sutuoktiniui. 

Šaulys (11 23–12 21). Nesistenkite greitai sutvarkyti reikalų – jie įstrigs. Tačiau tai tinkamas metas svarbiam pokalbiui su darbdaviu (esamu ar potencialiu). Bus svarbu neužsispirti ir neužsigauti – nepervertinkite realių galimybių, stenkitės kantriai išklausyti artimųjų bei kolegų, šefo pastabas dėl atlikto darbo kokybės. Kad nereikėtų nervintis, nesiimkite daug darbų ir juos atlikite neskubėdami, ramiai nusiteikę. 

Ožiaragis (12 22–01 19). Puiki diena, kai pasiseka apgalvotos avantiūros, kai pagaliau išjuda beviltiškas reikalas, kai sprendžiasi įsisenėjusios problemos! Jums seksis! Tačiau nors diena ir bus daug kuo naudinga, rizikuoti turite apdairiai, labai nepasikliaukite laime. Stenkitės įsiklausyti į partnerių, sutuoktinio pageidavimus bei draugų patarimus. Būkite pakantesni, diplomatiški: šiuo metu dėl niekų galite užsiplieksti. 

Vandenis (01 20–02 18). Galima imtis atsakingų dalykinių reikalų, nes puikiai jausite perspektyvas. Vis dėlto šiandien reikia taupyti jėgas darbe – dabar turi būti svarbiau namai, šeima. Atidžiau pasidomėkite artimųjų poreikiais, pasigilinkite į jų jausmus. Aplankykite tėvus, susitikite su vaikystės draugais. Verta namuose užsiimti pertvarkymu, remontais. Palanku pirkti namams buitinę techniką. 

Žuvys (02 19–03 20). Daugiau bendraukite, tarkitės, keiskitės nuomone, informacija – išgirsite svarbių dalykų, gali paaiškėti jums svarbus reikalas. Šios dienos pasiūlymai perspektyvūs – priimkite juos. Ir neatsisakykite padėti kitiems – tai pagelbės ir jums patiems išspręsti seną problemą. Tinka pasirašyti darbo dokumentus. Labiau pasaugokite sveikatą. Svarbesniam pokalbiui su vaikais geras vakaras. 

lrytas.lt informacija

Komentarai

  • chayan sharma
    prieš 36 minučių
    Tai yra nuostabiausias dalykas, kokį aš kada nors patyriau gyvenime, mano vardas yra chayan sharma, aš niekada negalvojau, kad vėl šypsosi, mano vyras vieneriems metams paliko mane su dviem vaikais, visos pastangos sugrąžinti jį nepavyko ir aš buvau beviltiškas Parvežti jį namo maniau, kad daugiau jo nematysiu, kol „Facebook“ nepateko į moterį, vadinamą Milleriu, kuri papasakojo apie burtininkų ratą, vadinamą Dr.Wealthy, ji man davė savo el. pašto adresą ir mobiliojo telefono numerį ir aš susisiekiau jis ir patikino mane, kad per 48 valandas mano vyras grįš pas mane, jaučiuosi laimingas jau tada, kai turėjau tai iš jo. Per mažiau nei 48 valandas mano vyras grįžo pradėdamas maldauti atleidimo sakydamas, kad tai velnių darbas, taigi aš vis dar stebiuosi iki šiol apie šį stebuklą, nes tai yra per daug realu, kad būtų tikras, aš žinau, kad tiek daug moterų susiduria su ta pačia mano problema, bet šiandien jums sakau, kad yra jos sprendimas. visiems, kuriems čia reikia jo pagalbos tai el. pašto adresas; (wealthylovespell@gmail.com) arba „Whatsapp jam“ telefonu +2348105150446

Parašykite komentarą