Nuotraukos autorius: 123rf

Ši diena gera svarbiems susitikimams, pažintims užmegzti

Svarbi diena – tai, ką dabar suprasite, sužinosite, gali pakeisti jūsų ateitį. Tad net ir atsitiktinis susitikimas, nesvarbus pokalbis gali viską apversti jūsų gyvenime. Nepraleiskite progos – ji bus laiminga. Beje, ši diena gera svarbiems susitikimams, pažintims užmegzti, įvairiems susitikimams, keistis nuomone ir informacija. Kad ir ką veiksite – bendrausite, tarsitės, užmegsite pažintis ar ką nors pirksite, vertėtų pasikliauti pirmu įspūdžiu. Ir nebijokite paradoksalių sprendimų, būkite atidūs keistiems pasiūlymams, patarimams – tai gali atverti naujų perspektyvų. Tai, beje, puikus laikas originaliai reklamai. Norintiems pasižymėti ar savo darbus pristatyti šiandien nereikėtų bijoti rizikos – tiks šokiruoti. Ir kuo aktyviau spręskite susikaupusias problemas, tik neieškokite standartinių būdų: improvizuokite, išradinėkite (nieko baisaus, jei tai dviratis). Taip pat kurkite ateities planus – teisingai pajusite, ko siekti, kuria linkme judėti. Diena tinkama ilgalaikiams dokumentams, įvairiems susitarimams, iš kurių nesitikite greitos naudos, tvirtinti. Tiesa, diena kiek įtempta, tad stenkitės likti diplomatiški, siekti kompromisų. Patartina vengti gausių susibūrimų, minios. Svarbiausia šiandien daugiau laiko rasti laiko šeimai, artimiesiems – skirkite jiems kuo daugiau dėmesio. Tiks tvarkyti įvairius šeimos reikalus. Būkite atsargesni su degiosiomis ir sprogiosiomis medžiagomis. Patartina nešioti akmenis talismanus bei amuletus. 10 val. 49 min. Merkurijus įeina į Mergelės ženklą ir juo judės iki rugsėjo 14 d. Kai Merkurijus Mergelėje, puiki proga sisteminti žinias, dokumentus, racionalizuoti veiklą. Itin darbingi taps asmenys, kurių profesija susijusi su racionaliu mąstymu. Palankus metas dirbantiems mokslo, medicinos ir aptarnavimo sferose.

Sapnai iš trečiadienio į ketvirtadienį nebuvo labai svarbūs. Pildysis tik aiškūs, konkretūs sapnai. Gerai buvo sapnuoti draugus, giminaičius, jei jie gyvi. Regėti mirusį giminaitį ar draugą nepalanku – galima nelaimė, liga. Arkliai, pasagos reikštų palankų sudėtingos problemos išsprendimą.

Blogas ženklas: jei šuo aplotų – nemalonumai, katė apdraskytų – konfliktas, katastrofa.

Geras ženklas: jei užkristų paukščio plunksna – gera žinia, susitiksite seniai matytą draugą; rasti monetų, ypač herbu į viršų, – išsisuksite iš esamų nemalonumų; rasti veidrodžio šukę – painiavos išaiškinimas; netyčia sušlapti, vandeniu apsipilti – sėkmė.

Žvilgsnis į priekį: penktadienis nepalankus naujų darbų pradžiai, bet tinkamas imtis pertvarkų, apibendrinti ir sisteminti darbus; palankūs žydri, melsvi, pilki, sidabriniai atspalviai.

Avinas (03 21–04 20). Gerojo persilaužimo metas, kai galite (ir reikėtų) pakreipti įvykius jums norima linkme. Palanku tvarkyti tiek dalykinius, tiek asmeninius reikalus – dabar viskas klostysis jūsų naudai. Labiau pasikliaukite savo jėgomis ir sėkme. Šios dienos laimėjimai bus naudingi ilgai. Beje, galimas lemtingas susitikimams keliaujant, viešint – jis pakeis jūsų ateitį.

Jautis (04 21–05 20). Puiki diena, tik neskubėkite, jei nenorite įstrigti vietoje. Palanku tvarkyti nekilnojamojo turto reikalus, spręsti šeimos problemas. Ir atminkite: kad ir kas nutiktų, geriau nesivelti į jokius konfliktus – atsiras kam už jus pakovoti. Geri pokyčiai įvyks savaime ir netikėtai. Tai romantiškas metas – šios dienos romantiškos pažintys perspektyvios, gali atsinaujinti ir senas ryšys.

Dvyniai (05 21–06 21). Optimistiškos naujienos, naudingi pasiūlymai. Nebijokite ir ekspromto – avantiūros baigsis gerai. Atsiranda puikių galimybių užmegzti svarbius ryšius, susitarti su kolega, partneriu ar šefu dėl perspektyvaus reikalo. Tiesa, nesiimkite nieko iš esmės naujo – kol kas teks tenkintis tuo, ką turite, ką pasiekėte, –viską lems įdirbis. Palankios nedidelės kelionės, viešnagės, sėkmingos ir per jas užsimezgusios pažintys.

Vėžys (06 22–07 22). Jums atsivers svarbios tiesos, tik labiau pasikliaukite intuicija. Tai, ko taip ilgai siekėte, pagaliau gali tapti jūsų, tik nesustokite, nesusvyruokite likus žengti paskutinį žingsnį. Palanku tvarkyti piniginius ir turto reikalus. Tinka kreiptis į ką nors finansinės paramos, skolintis pinigų, imti paskolą. Galima ir netikėta pagalba, maloni dovana – tai džiugių staigmenų iš draugų metas.

Liūtas (07 23–08 22). Spręskite itin sudėtingas problemas – jėgų persvara bus jūsų naudai. Dabar turite puikią progą laimėti konkurencinę kovą, sutvarkyti jums svarbų reikalą taip, kaip norite. Nevenkite susitikti su aukštais, įtakingais asmenimis – jums reikalingi svarūs sąjungininkai ir užtarėjai. Tad imkitės ne tik asmeninės iniciatyvos, bet ir kreipkitės pagalbos į draugus.

Mergelė (08 23–09 22). Puikus laikas, net jei taip ir nemanote ar nesijaučiate. Nors diena pasyvi, kai reikia daugiau laiko praleisti namie su artimaisiais, jus lydės sėkmė, kad ir kur atsidursite. Tik nesiblaškykite, susitelkite į svarbiausius dalykus, ir viskas kuo puikiausiai susiklostys. Šiuo metu tikėtinas gerasis persilaužimas jūsų gyvenime. Galite sulaukti netikėtos pagalbos, gero pasiūlymo iš senų draugų.

Svarstyklės (09 23–10 23). Šios dienos sėkmė labai priklausys nuo jūsų – turite būti itin energingi. Kovokite už savo idėjas, naujus projektus – jums bus uždegta žalia šviesa. Palankūs svarbūs susitikimai, tad daugiau bendraukite, ypač su kolegomis, susipažinkite su naujais žmonėmis – galite įgyti tikrų bendraminčių. Beje, jei reikalas įstrigęs, jam išjudinti ieškokite ryžtingų, drąsių draugų.

Skorpionas (10 24–11 22). Laukia malonios staigmenos, galimi geri pokyčiai veikloje. Tai nuostabus laikas. Ypač palankus darbštiems, pamažu ir jau ilgai siekiantiems tikslo, taip pat kūrybingiems – ši diena duos ilgai lauktų rezultatų. Tad užsispyrę siekite savo. Ir lengvais keliais nesižavėkite – vėliau patirsite, kad tai buvo klystkeliai. Nepraleiskite progos spręsti su vadovybe jūsų paaukštinimo klausimą.

Šaulys (11 23–12 21). Jūsų svajonės pildosi, ir tai jūsų pačių nuopelnas. Puiki diena bet kokiems svarbiems reikalams, ypač susijusiems su pinigais, veiklos ar darbovietės keitimu, tolimomis kelionėmis, komandiruotėmis bei užsieniečiais, tvarkyti. Galite įgyti puikių pagalbininkų, rėmėjų. Tinkama proga kreiptis į įtakingus asmenis, oficialias organizacijas. Patys irgi neatsisakykite patarti, padėti – jūsų asmeninė įtaka ir autoritetas išaugs.

Ožiaragis (12 22–01 19). Svarbus laikas jūsų sėkmei, tad nereikia labai nervintis, įsitempti – reikalus sutvarkysite puikiai. Palanku spręsti nesklandumus ir darbe, ir namie. Tiks tvarkyti reikalus, susijusius su kelionėmis, užsieniečiais, komandiruotėmis, skolomis, mokesčiais ir draudimu. Palanku imti paskolą. Galite rasti gerą sprendimą, ir jei esate įsprausti į ultimatumo rėmus, rasite originalią išeitį.

Vandenis (01 20–02 18). Atidžiai sukluskite, kas aplink jus darosi. Tik nesigrumkite vieni – kreipkitės į bendraminčius arba patikėkite mūšio lauką savo partneriams. Geriausia, ką šiandien galite padaryti, – tai savus priešus paversti sąjungininkais. Tinkama diena svarbiems susitarimams. Ieškokite sąjungininkų, rėmėjų, tvarkykite teisinius reikalus.

Žuvys (02 19–03 20). Paprastai dabartinės problemos neišsispęs, tačiau šiandien ryžtingais veiksmais galite pasiekti savo tikslus. Nebijokite rizikuoti. Tinkama proga sutvarkyti bet kokį dalykinį, tarnybinį reikalą. Labiau seksis nežymiuose dalykuose, smulkmenose. Palanku kreiptis į visuomenines organizacijas su prašymais, pasiūlymais. Tinkamas laikas konsultuotis su gydytoju siekiant išsiaiškinti sunkiai diagnozuojamą sveikatos sutrikimą.

lrytas.lt informacija 

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą