Nuotraukos autorius: 123rf

Diena palanki vien susitelkti, dirbti individualiai

Prieštaringas laikas – magės bendrauti, viską sužinoti, tačiau diena palanki vien susitelkti, dirbti individualiai. Tad pabūkite introvertai, kurie per save išsiaiškina tai, ko jiems reikia, išsprendžia visas problemas. Bet kuriuo atveju venkite nereikalingo bendravimo.

Būsite darbingi, tiesa, imkitės tų darbų, kuriuos galite atlikti vieni. Rekomenduojama bendrauti uždariau, oficialiau. Ne laikas ir naujoms pažintis megzti. Nepatartina dėl ko nors tartis, ką nors žadėti. Diena gali būti kupina netikėtumų, tad būkite pasiruošę staigiam manevrui. Netinka pradėti naujų darbų. Ne pats geriausias laikas ir kurti planus. Būkite atsargesni susidūrę su nauja informacija, ypač atėjusia iš užsienio. Nepalankus laikas viešnagėms, susitikimams su žmonėmis iš toli. Beje, venkite tų asmenų, kurie sieks primygtinai jus ko nors mokyti, sieks, kad ką nors pažadėtumėte ar pasirašytumėte kokį popierių, – ilgam turėsite rūpesčių. Nepalankus metas finansiniams įsipareigojimams, pinigams skolinti, taip pat grąžinti. Šiandien 10 val. 40 min. Saturnas nustos judėti atatupstas, apsisuks ir jo judėjimo kryptis vėl bus tiesi. Šis judėjimas truks iki kitų metų gegužės 11 d. Kai Saturnas juda tiesiai, padidėja reiklumas sau. Aktyviai formuojasi asmeninės nuostatos, įgyjama vidinio tvirtumo – įvyksta giluminiai asmenybės pokyčiai. Tai būna palankus metas ilgalaikei askezei, jogos praktikai. Iš antradienio į trečiadienį buvo gerai sapnuoti šventes, puotas, pramogas, žaidžiančius, išdykaujančius vaikus. Kuo sapnas buvo džiugesnis, tuo geriau.

Blogas ženklas: rasti pinigų ar metalinių daiktų (geriau jų neimti), savaiminis užsidegimas, jei raktas sulūžtų ar jį pamesti, jei namuose plyštų užuolaidos, staltiesės, jei skėtis sulūžtų, jei juodas katinas kelią pereitų.

Geras ženklas: jei vardu gatvėje pašauktų, jei išeinant iš namų vėjas pūstų iš šono.

Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis tinkamas naujų darbų pradžiai; patartina nešioti tamsiai mėlynų, tamsiai raudonų tonų drabužius.

Avinas (03 21–04 20). Daug nenorėkite, būkite kuklesni. Tai geras laikas užsiimti atidėtais, nebaigtais darbais ir netinkamas ką nors naujo pradėti. Galimi perspektyvūs pasiūlymai, tačiau neskubėkite jų vertinti – ieškokite trūkumų. Nors galite sugalvoti tinkamą sprendimą, kaip išspręsti esamas materialines problemas, finansiniams įsipareigojimams ne laikas.

Jautis (04 21–05 20). Jūsų nerimas palengvėle sklaidosi, gerėja savijauta. Ir vėl esate kupini naujų sumanymų, kuriuos netrukus galėsite įgyvendinti. Tai bus gana sėkminga diena, ypač jei tik reikalus tvarkysite vieni. Verta priimti gautus dalykinius pasiūlymus, tiesa, ši diena nėra palanki susitarimams, sandoriams tvirtinti. Svarbesnius reikalus verta atidėti rytdienai.

Dvyniai (05 21–06 21). Skirkite šią dieną apmąstymams vienumoje – tai netikęs laikas dalykiniams reikalams tvarkyti. Venkite bendrauti, ypač su jums nemaloniais asmenimis, neužmegzkite naujų pažinčių. Taupykite jėgas, daugiau ilsėkitės. Nebūkite patiklūs tvarkydami piniginius ir turto reikalus – šiandien jus bus lengviau sužavėti ir įtikinti neperspektyviais dalykais.

Vėžys (06 22–07 22). Nors draugai bus pasiruošę jums padėti, vis dėlto šiandien geriau apsieiti be kitų pagalbos. Svarbų apsisprendimą irgi priimkite savarankiškai. Verta pasikliauti tik savo triūsu – nieko neprašykite jums padėti, už jus ką nors padaryti – būkite savarankiški. Beje, jei kas nors mėgins užkrauti jums savo rūpesčius bei darbus, neapsiimkite – užsimegs žalingi santykiai.

Liūtas (07 23–08 22). Būsite griežtesni, reiklesni sau bei aplinkiniams ir tai padės apsispręsti, ką teisingiausia šiuo metu rinktis. Bus svarbu nepasiduoti spaudimui iš viršaus – kad ir ką manys jūsų viršininkai, kad ir ko iš jūsų reikalaus, nieko nekeiskite, su niekuo nauju nesutikite. Beje, ne laikas ir atsakingiems karjeros sprendimams – atidėkite tai.

Mergelė (08 23–09 22). Tai palankus metas – jus remia ir palaiko įtakingi asmenys. Vis dėlto nebus gerai priimti kieno nors pagalbą – įsivelsite į priklausomybės pančius. Geriau atsitraukti nuo intensyvių darbų, daugiau laiko praleisti namuose. Svarbius dalykinius susitikimus geriau atidėti rytdienai. Tiesa, vakaras palankus romantiškiems pasimatymams.

Svarstyklės (09 23–10 23). Nemaloni diena, bet vis dėlto susiimkite ir neleiskite sau nervintis, erzintis dėl niekų, o apie rimtus dalykus paprasčiausiai negalvokite. Darykite tik tai, kas jums malonu ir nesunku. Labiau pasaugokite sveikatą bei gerą nuotaiką – dabar sunkus metas prieš gimtadienį, tad dažniau reikia labiau save palepinti. Nerizikuokite didelėmis pinigų sumomis, santūriau išlaidaukite.

Skorpionas (10 24–11 22). Būsite stiprūs – galite imtis daug darbų. Neblogas laikas spręsti dvejonių keliančius klausimus – būsite gana objektyvūs aplinkinių atžvilgiu ir griežti sau. Patartina nusileisti ginčytinu klausimu antrajai pusei. Ne laikas aiškintis teisybę, nepalanku tvarkyti ir teisinius reikalus. Bus svarbu vykdyti susitarimus, nepažeidinėti įstatymų.

Šaulys (11 23–12 21). Tai sėkminga proga sudėlioti visus taškus tvarkant dalykinius reikalus, taip pat draugiškuose santykiuose. Tik venkite daryti skubotas išvadas. Labiau įsiklausykite į save, iki galo nepasikliaukite sąjungininkais, tais, kurie jus remia. Galimi netikėtumai bendraujant su kolegomis, klientais, tad būkite lankstesni. Nereikėtų ko nors svarbaus imtis ir naujų darbų pradėti. Neįsivelkite į intrigą darbe.

Ožiaragis (12 22–01 19). Gera diena – džiugios naujienos, optimistiški pasikeitimai. Palankus metas tvarkyti reikalus, kuriems nereikia daug bendrauti, įsipareigoti. Puiki diena kūrybiniam darbui. Šiandien užsimezgusios romantiškos pažintys, gauti dalykiniai pasiūlymai perspektyvūs. Vakaras palankus romantiškiems susitikimams, viešnagėms.

Vandenis (01 20–02 18). Jei iš karto reikalas neišsispręs, kol kas pamirškite jį – geriau atidėkite penktadieniui ar savaitgaliui, kai jums svarbiu klausimu gali padėti artimas draugas, giminaitis. Galite sulaukti įdomaus pasiūlymo, bet neskubėkite jo priimti – dabar bus svarbu surinkti daugiau informacijos ir ją patikrinti. Itin venkite žmonių, kurie piršis jums į draugus. Ne laikas susitarimams, pažadams.

Žuvys (02 19–03 20). Dalykiniams susitikimams, svarbiam pokalbiui su darbdaviu ne pats geriausias laikas, tad venkite žadėti, įsipareigoti, ypač tvarkydami finansinius reikalus. Šiandien ar artimiausiomis dienomis gali atsinaujinti senos problemos, susijusios su veikla. Nepatartina daug kalbėti, aiškintis teisybės, su kuo nors dėl ko nors tartis. Stenkitės nesivelti į svetimus reikalus, nereikšti savo nuomonės, juolab smerkti.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą