Šiandien nebus paprasta išlikti ramiems, kontroliuoti situaciją

Rytmetys ne itin smagus. Nebus paprasta išlikti ramiems, kontroliuoti situaciją – stigs blaivaus vertinimo ar tiesiog nepakaks informacijos, be to, būsime labiau priklausomi nuo aplinkinių nuomonės, elgesio. Ne itin gerai jausimės kolektyve – aplinkiniai trikdys, kliudys teisingai įvertinti situaciją. Kažkas panašaus į sąmokslą už nugaros... Kita vertus, bus galima išgirsti dalykų, apie kuriuos nesinorėjo žinoti arba kurie buvo slepiami. Tik nebijokite tiesos – mokėkite ramiai pripažinti akivaizdžius dalykus, nors jie ir nebus malonūs. Kad ir ką sužinosite, stenkitės neprarasti dvasios stiprybės – nenusivilkite, nemaištaukite. Ir nepamirškite, kad viską reikia tikrinti – dabar bus lengva apsigauti. Jei imsitės skubių ar svarbių profesinių reikalų, būkite pasiruošę, kad atsiras netikėtų kliūčių: kažkas susirgo, kažkas kažką pamiršo, pavėlavo ar tiesiog užsispyrė dėl noro pamaištauti. Nereikėtų skubinti įvykių eigos, kaip ir nepatartina įsipareigoti ką nors greitai atlikti – vargu ar laiku spėsite. Būkite itin diplomatiški, jei tektų kreiptis su prašymais, pasiūlymais į vadovybę ar aukštus įtakingus asmenis, įvairius valdininkus. Beje, jei jums pavyks sudominti savo idėjomis, projektais ir gauti pritarimą, ilgam įgysite paramą, palaikymą. Antra dienos pusė palankesnė ir tinkamesnė veiklos susitikimams bei susitarimams. Tuomet verta ieškoti jus suprantančių bei palaikančių žmonių. Vakare laukia daug džiugių įspūdžių, jei susitiksite su draugais. Vis dėlto diena sudėtinga, net pavojinga – didesnė apgaulių, vagysčių, nelaimingų atsitikimų, traumų, autoavarijų tikimybė.

Sapnai iš ketvirtadienio į penktadienį pranašiški. Puiku buvo sapnuoti grybus – sveikata, žuvį – sėkmė, paukščius – geros naujienos.

Blogas ženklas: ką nors nuliūdinti, sudaužyti stiklą, sagą pamesti.

Geras ženklas: dažnai nustebti, apsidžiaugti, jei jums pokštą iškrėstų.

Žvilgsnis į priekį: šeštadienis nepalankus bendrauti, švęsti – atidėkite pramogas ir šventimą sekmadieniui.

Avinas (03 21–04 20). Nebus lengva susitvardyti (ypač ryte) – vis matysite kieno nors trūkumus, priekabiausite. Tausokite savo ir artimųjų ramybę, būkite atidesni partnerių, kolegų nuomonei, pastaboms. Ir labiau pasaugokite sveikatą, galimos traumos darbe. Būkite atidesni kelyje, nevažinėkite techniškai netvarkingais automobiliais.

Jautis (04 21–05 20). Nuo ryto būsite linkę pernelyg griežtai vertinti, auklėti artimuosius, ypač vaikus. Tačiau patys galite ne juokais supykti išgirdę kritikos savo atžvilgiu, ypač iš šeimos narių. Būkite pagarbesni šefo nuomonei. Ir nepraleiskite progos antrą dienos pusę ką nors malonaus pasakyti sutuoktiniui – tai geras laikas taikytis.

Dvyniai (05 21–06 21). Nurimkite, atsipalaiduokite. Aplinkybės jus gali laikinai sustabdyti. Ką gi, tai proga grįžtelėti į savo praeitį, nuveiktus darbus ir juos patikrinti, perdaryti. Kita vertus, derėtų prisiminti užmirštus įsipareigojimus. Ypač ryte bus didesnė traumų, nelaimingų atsitikimų tikimybė.

Vėžys (06 22–07 22). Dirbkite su informacija, gilinkitės į tuos dalykus, kuriuos blogai išmanote. Būkite atidesni dalykinėms naujienoms, gautiems patarimams, pasiūlymams, tačiau tikrinkite išgirstą informaciją. Išryškės klaidos jūsų veikloje, taip pat slapti (jei tokių yra) jūsų darbo technikos ar automobilio gedimai.

Liūtas (07 23–08 22). Gera diena, jei nebūsite perfekcionistai – dėl per aukštai iškeltos kartelės, nereikalingų principų galite susipykti ir su artimu žmogumi, ir su bendradarbiu ar net šefu, tėvais. Užduotis atlikite kuo sąžiningiau. Galite nukentėti per įvairius tikrintojus.

Mergelė (08 23–09 22). Labiau vadovaukitės savo galva, būkite savarankiški, elkitės drąsiai ir ryžtingai. Tiesa, rizika turi būti apskaičiuota. Jei kas nors iškart nepavyks, nieko baisaus – šios dienos sėkmė priklausys nuo mokėjimo grįžti prie nesėkmių. Antra dienos pusė palankesnė – pavyks perdaryti tai, kas ryte neišėjo.

Svarstyklės (09 23–10 23). Nieko naujo nepradėkite. Venkite veltis į ginčus, ypač su vadovybe ir tėvais. Taip pat būkite malonesni, švelnesni sutuoktiniui, atlaidesni kolegoms, tuomet diena praeis gana ramiai ir net sėkmingai. Daugiau dėmesio skirkite savo sveikatai, būkite apdairesni kelyje.

Skorpionas (10 24–11 22). Gerų sumanymų metas – per juos sulauksite naudingų permainų gyvenime. Tiesa, būkite taktiški bendraudami – galite sugadinti santykius įkyrumu, priekabumu tiek darbe, tiek namuose. Ir nepainiokite tarnybinių bei draugiškų (giminiškų) santykių.

Šaulys (11 23–12 21). Darbų daugės, atsakomybė augs. Tik neskubėkite – būkite atidūs, kad šefas nepradėtų priekaištauti dėl darbo kokybės ar našumo (gali nukentėti jūsų alga). Ypač ryte venkite ginčų, niekam nepirškite savo nuomonės. Atsargiau vaikščiokite laiptais, nekelkite sunkių daiktų.

Ožiaragis (12 22–01 19). Daug kas erzins: aplinkinių kvailumas, dvilypumas, nemokėjimas profesionaliai dirbti, priimti tikslių sprendimų. Jei turite reikalų su užsieniečiais, neskubinkite jų, nespauskite, nes taip daugiau laimėsite. Ne pats geriausias laikas kelionėms į užsienį – būkite pasiruošę netikėtumams (turi būti parengtas atsarginis planas).

Vandenis (01 20–02 18). Šis penktadienis iš tiesų sunkus – pablogėjusi savijauta, netikėti rūpesčiai dėl partnerių ar sutuoktinio, keblumai darbe... Elkitės ramiai, neskubėdami, nesinervindami. Ir nepersidirbkite, raskite laiko pailsėti, atsipalaiduoti. Dažniau kreipkitės pagalbos, nesistenkite vieni įveikti atsiradusių sunkumų. Antra dienos pusė smagesnė.

Žuvys (02 19–03 20). Nuo ryto – painus laikas, skatinantis itin kritišką požiūrį į supantį pasaulį. Vis dėlto sugebėsite (bent jau stenkitės) objektyviai įvertinti save, sutuoktinį, aplinkinius. Svarbu neįsivelti į diskusijas, nemėginti į pirmą planą kelti savo interesų. Verčiau ieškokite to, kas bendra, kas jus sieja, o ne skiria. Ir nepraleiskite progos po pietų atitaisyti seną klaidą darbe, atsiprašyti artimo asmens, jei jam užgavote širdį.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą