Nuotraukos autorius: 123rf

Ši diena sudėtinga, paini

Ši diena sudėtinga, paini. Niekam nepatartina priimti svarbių sprendimų, demonstruoti savo valios, jėgos, valdžios. Jokiu būdu nereikėtų pasiduoti pykčiui, įniršiui, kerštui – agresyvumu nieko nelaimėsite, tik dar labiau sau pakenksite. Netinka nieko pradėti, dėl ko nors kovoti, su kuo nors konkuruoti – rezultatai tikrai bus priešingi, nei tikitės. Daug neužsibrėžkite, sunkių darbų nesiimkite – stigs jėgų, dėl įtampos gresia ir galvos skausmai. Kita vertus, šiandien galite būti priversti prieš savo valią užsiimti sudėtingos problemos sprendimu, rizikuoti ten, kur visai nesinori ar negalima. Blogas laikas pirkti buities techniką, metalinius įrankius, ginklus. Atsargiau elkitės su aštriais instrumentais (ypač peiliais, skustuvais) ir ginklais. Būtina atidžiau elgtis su degiosiomis, sprogiosiomis medžiagomis, aštriais įrankiais, ginklais. Didelė traumų, įvairių avarijų tikimybė. Jei nenorite šiandien nukentėti, pasistenkite niekur neskubėti, su niekuo nesipykti, nekonkuruoti. Nesistenkite pirmauti, būti šaunesni už kitus. Nepalanki diena vadovams, sportininkams, kariškiams, vyrams apskritai.

Iš pirmadienio į antradienį buvo gerai sapnuoti šventes – pagalba, turtas, ugnį – nugalėsite priešus, žaibą – geros permainos. Tačiau blogai buvo save matyti nuogą ar regėti košmarus – nuostoliai, nusivylimai, vandenį – apkalbos.

Blogas ženklas: jei namuose kas nors suplyštų – saugokitės vagysčių, jei savaime kas nors užsidegtų – nužiūrėjimo požymis, jei sulūžtų skėtis, lazda, žiedas ar iš žiedo akmuo iškristų – apsaugos praradimas, saugokitės apgaulių.

Geras ženklas: jei išėjus iš namų ant galvos lapas užkristų ar vėjas iš šono pūstų, jei vardu gatvėje kas nors pašauktų.

Žvilgsnis į priekį: trečiadienis tinkamas susikaupusiems reikalams tvarkyti; palankios spalvos – tamsiai mėlyna, tamsiai raudona.

Avinas (03 21–04 20). Sunki diena – saugokite sveikatą bei savo darbo vietą. Gali atsiskleisti slapti jūsų veiklos trūkumai, paaiškėti ir kolegos ar draugo, mylimo žmogaus, vaikų nesąžiningumas. Tačiau neskubėkite svarstyti, ar atleisti draugui, artimam žmogui, – esate pernelyg suirzę ir kritiški. Geriau nepasitenkinimą nukreipkite į veiklą – taisykite savo klaidas.

Jautis (04 21–05 20). Galite būti priversti leistis į pražūtingą avantiūrą – pajusite kolektyvo, draugų, sutuoktinio, artimųjų spaudimą. Ne pasiteisinimas ir vaikų laimė, mylimo žmogaus užgaidos – šiandien negalima niekuo rizikuoti. Tad nesistenkite visiems įtikti, nors kompromisai ir bus svarbūs. Su vaikais bei mylimais žmonėmis šiandien tarkitės tik gražiuoju (deja, būsite linkę su jais elgtis taip, lyg jie būtų priešai).

Dvyniai (05 21–06 21). Darbe jausitės nesaugiai. Gali tekti net atsakyti už kolegų ar viršininkų klaidas. Geriausia likti namie ir atsiriboti nuo reikalų, blogų, liūdnų minčių, nerimo bei įtarinėjimų. Diena nepalanki kelionėms, viešnagėms. Būkite atidesni maisto kokybei. Svarbu gerai išsimiegoti (bent jau vakare nesiaiškinkite santykių su artimaisiais). Būkite atidesni tėvams.

Vėžys (06 22–07 22). Sunkus laikas – galite sugriauti tai, ką ilgai statėte, kūrėte. Darbe itin atidžiai atlikite patikėtas užduotis, nesivelkite į konfliktus su kolegomis bei vadovybe – tai gali pakenkti jūsų karjerai (nepraleiskite pro ausis šefo grasinimų). Venkite prieštarauti tėvams, ginčytis su artimaisiais – tai jus labai įskaudins. Jokių ginčų su sutuoktiniu. Venkite tuščių kalbų apskritai bei didelių pažadų. Mažiau skubėkite, ypač jei vairuosite automobilį.

Liūtas (07 23–08 22). Nederėtų šiandien tvarkyti piniginių, turto reikalų – galite viską sugadinti. Beje, taps aišku, ar nepervertinote savo galimybių, ar jūsų siekiai, planai realūs, – likimas gali atimti tai, kas jums nepriklauso. Vertėtų labiau pasaugoti turtą bei sveikatą, taip pat santykius su antrąja puse. Ne laikas narplioti meilės reikalus – būsite linkę be pagrindo pavyduliauti, priekaištauti, kai reikėtų patylėti.

Mergelė (08 23–09 22). Esate kupini energijos, pasitikėjimo savimi ir ryžto viską perdaryti. Tačiau saiko, sveiko proto gali pristigti (ir ne tik jums), tad nukrypsite ne ten, kur reikia. Šiandien geriau mažiau norėti, ypač iš kitų: per dideli reikalavimai artimiesiems, partneriams, darbdaviui gali sunaikinti atsiradusį nuoširdumą, pasitikėjimą, sugriauti gerus santykius. Atsargiau kelyje, nerizikuokite su ugnimi, aštriais instrumentais.

Svarstyklės (09 23–10 23). Prieštaringas metas: norėsis tik ramybės bei poilsio, tačiau aplinkybės reikalaus kitko. Vis dėlto sutaupysite jėgų bei nervų, jei atidėsite savo rūpesčius savaitės antrai pusei, o šiandien ramiai pailsėsite. Tiks imtis nebent ramių, nepavojingų, nesudėtingų darbų. Būkite atidūs, kad nepristigtų kantrybės bendraujant ar ką nors veikiant su kolegomis, partneriais darbe ar artimaisiais namuose.

Skorpionas (10 24–11 22). Bendraudami ieškokite sąlyčio taškų, nors aplink jus pakaks nepasitenkinimo, noro konfliktuoti. Tinkamas laikas nutraukti draugystę, galbūt ir slaptą meilės ryšį, kenkiantį santykiams šeimoje, jūsų doram vardui. Labiau pasaugokite sveikatą – gresia netikėtos traumos, tikėtinas lėtinės ligos paūmėjimas, gali atsiverti ir slapta liga.

Šaulys (11 23–12 21). Netiktų prašyti vadovybės padidinti uždarbį ar dėl ko nors skųstis, mėginti įtikinti savo projekto reikalingumu – geriausiu atveju nieko nepešite, blogiausiu – užsitrauksite šefo nemalonę. Savo užduotis stenkitės atlikti kuo geriau – pakaks pavyduolių, norinčių pasinaudoti klaida. Nereikalaukite iš artimųjų dėmesio, pagarbos – šiuo metu jie nesijaus jums skolingi.

Ožiaragis (12 22–01 19). Nereikėtų daug norėti, tikėtis ko nors nepaprasta. Net jei šalia pajusite sėkmę, nemanykite, kad ją sučiupote, – lengvai išsprūs iš rankų. Būtina būti labai apdairiems tvarkant piniginius reikalus, ypač jei tai bendri pinigai: nerizikuokite jais. Saugokite reputaciją. Ne laikas keisti veiklos planus – apsiriksite, tik ne iškart tai suprasite. Venkite konfliktų su šefu, taip pat tėvais – per brangiai kainuos.

Vandenis (01 20–02 18). Problemiška diena – būsite gana pažeidžiami. Jūsų reakcija dažnai bus audringa – nenuostabu, ryškės veiklos, gyvenimo pozicijos bei jūsų pačių trūkumai. Stenkitės nepasiduoti provokacijoms – priešams to ir reikia, nes dabar jus sukompromituoti ir nugalėti bus lengva. Dabar bus sunku neprarasti savitvardos, suvaldyti įniršį. Likite budrūs – išaugs nelaimingų atsitikimų, įvairių avarijų tikimybė.

Žuvys (02 19–03 20). Pakaks išminties suvokti, kur buvote neteisūs, – pasistenkite atitaisyti padarytą žalą, atsiprašyti tų, kuriuos įskaudinote, nuskriaudėte. Daug ką lems mokėjimas susitarti. Beje, jei jums nepritars antroji pusė, nieko gera neišeis. Kantrybė bendraujant su sutuoktiniu, atidumas kito žmogaus emocijoms – šiuo metu reikalingiausias dalykas. Kad ir sunku, likite diplomatiški, kitaip įgysite rimtų priešų veikloje ir kaip reikiant susipyksite su artimaisiais.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą