Savarankiškumas šiandien svarbiausias dalykas

Antradienį įtampa ims slūgti, atsiras galimybių ramiai išsiaiškinti, susitaikyti. Tiesa, naujų darbų nepradėkite, nieko sunkaus nesiimkite, bet palanku užbaigti, apibendrinti tai, kas nuveikta. Kilusias problemas derėtų spręsti labiau teoriškai nei praktiškai – tai padės išvengti neapgalvotų žingsnių. Nereikėtų veltis į smulkmeniškus, buitinius ginčus tiek darbe, tiek namuose – svarbu, kad jūsų pozicijos iš esmės sutaptų. Derėtų vengti žmonių, siekiančių paveikti jūsų nuomonę, primesti savąją ar kitaip paveikti jūsų sprendimus, – savarankiškumas šiandien svarbiausias dalykas. Ir antradienis, ir trečiadienis palankūs iškrovos dietoms, organizmui valyti.

Sapnai iš pirmadienio į antradienį pranašiški. Matyti paukščius – gera žinia, plaukti švariu vandeniu – sėkmė, nešvariu – liga. Danties netekti – žmogaus iš jūsų aplinkos mirtis. Miškas – baimė, jame pasiklysti – atmintį prarasti, ugnis – apgaulė arba klaidingi jūsų pačių veiksmai.

Blogas ženklas: jei be priežasties gestų ugnis, šviesa, jei namuose koks augalas nuvystų, skinti gėles, nulaužti medžio ar krūmo šaką, purvu išsitepti ar būti aptaškytam.

Geras ženklas: gauti dovanų kokį nors augalą, gėlę – sėkmė, netyčia apsiplikyti – išsivalymas.

Avinas (03 21–04 20). Reikalai vėl pasisuks jūsų naudai, tad galėsite lengviau atsipūsti. Nors pavyks įgyti persvarą, per daug neužsigriebkite – tai tas metas, kai tvirtovę paimti nebus sunku, tačiau išlaikyti ją pavyks tik kantriems, ištvermingiems.

Jautis (04 21–05 20). Nors viskas ima keistis jūsų naudai, šiuo metu galimas ir nelauktas stresas. Būsite įsitempę, emocingi: viskas kartu – ir džiaugsmas, ir ašaros. Nesutrikite, nesileiskite užvaldomi įtampos ir nesakykite „niekada“.

Dvyniai (05 21–06 21). Atsipalaiduokite, nusiraminkite – nerimaujate be reikalo. Įsiklausykite į draugų nuomonę, patarimus, pastabas. Neskubėkite pyktis su partneriais bei tais, kurie jus palaiko. Vertinkite sutuoktinio atsidavimą. Antradienį kilę juridiniai bei finansiniai nesklandumai gali varginti ilgiau, nei tikitės.

Vėžys (06 22–07 22). Antradienis – triūso metas, kai reikia kruopščiai ir sąžiningai atlikti kasdienes užduotis, kai dera ieškoti klaidų, jas taisyti. Nieko nekaltinkite – tik tuomet padarytos klaidos nepasikartos. Būkite atidesni virškinimui. Saugokite sveikatą.

Liūtas (07 23–08 22). Antradienis palankus, laimė tikrai nusišypsos. Nesunkiai įveiksite kliūtis. Gerai spręsti įsisenėjusias problemas darbe. Palanku tikrintis sveikatą, gera diena iškrovos dietai.

Mergelė (08 23–09 22). Antradienį ne viskas eisis taip sklandžiai, kaip norėtųsi, bet jūsų jėgos bei ryžtas ims stiprėti. Tiesa, įvykių neskubinkite, tačiau jau galima ruoštis rimtiems darbams. Nesivelkite į ginčus – daugiau laimėsite pritardami, nusišypsodami. Neįsitraukite į konkurencinę kovą darbe, nerizikuokite kelyje.

Svarstyklės (09 23–10 23). Antradienį imkitės skubių reikalų – rytoj jie gali įstrigti. Palanki diena kreiptis į įtakingus asmenis, organizacijas, įvairiems prašymams, tiesa, greitų rezultatų nesitikėkite.

Skorpionas (10 24–11 22). Antradienį viskas taps paprasčiau ir aiškiau. Jūsų gyvenimą mėgins labiau paveikti draugai bei giminaičiai, tiesa, tai ne visada bus naudingas dalykas – dabar svarbu turėti savo nuomonę, aiškiai žinoti, ko norite. Tądien tiks ieškoti finansinės paramos.

Šaulys (11 23–12 21). Antradienį pasijusite padėties šeimininkais – tai proga viską sutvarkyti taip, kaip norisi, užbaigti seną atsibodusi reikalą. Šios dienos patarimai, pasiūlymai naudingi. Pasistenkite šiandien grąžinti skolą (bent dalį), jei siekiate finansinio stabilumo, jei norite toliau gyventi be skolų.

Ožiaragis (12 22–01 19). Antradienį bus svarbu taupyti jėgas ir laiką – imkitės tik visiškai neatidėliotinų reikalų. Geras metas spręsti konfidencialius klausimus. Mažiau įtarinėkite jus mylintį asmenį.

Vandenis (01 20–02 18). Antradienį tiks nutraukti nereikalingus ryšius. Tiesa, venkite intrigantų ir labiau pasaugokite asmenines bei dalykines paslaptis. Tvarkant reikalus seksis atsargiems bei apdairiems, mokantiems suprasti tai, kas garsiai nepasakoma, ir rasti slaptų kontaktų su tais, kurie iš tiesų lemia situaciją.

Žuvys (02 19–03 20). Antradienis įdomus: pralaimėjimas, nusivylimas gali virsti nauda, pasisekimu. Bus svarbu pasinaudoti savo partnerių galimybėmis – verta derėtis, prašyti, susitaikyti ir prisitaikyti. Ir nesvarbu, kas ką pamanys ar pasakys.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą