Šiandien verta imtis atsakingų reikalų

Penktadienis itin svarbi diena, verta imtis atsakingų reikalų, nes turite galimybę kai ką svarbaus pakeisti. Būkite atidūs viskam, kas vyksta aplink, – tai, ką dabar išgirsite, suprasite, nuties tiltus į laimingą ateitį. Net atsitiktinis susitikimas, nesvarbus pokalbis gali apversti jūsų gyvenimą, tad nepraleiskite geros progos, kuo aktyviau kibkite spręsti susikaupusių problemų. Tik neieškokite standartinių kelių: improvizuokite, išradinėkite (nieko baisaus, jei tai dviratis). Taip pat kurkite ateities planus – teisingai pajusite, kur judėti! Diena tinkama ilgalaikiams dokumentams, kaip ir įvairiems ilgalaikiams susitarimams, tvirtinti. Šiomis dienomis palanku užmegzti ir naujas pažintis, tiesa, ne su atsitiktiniais žmonėmis, – dabar galite sutikti tikrų bendraminčių, galinčių jus įvertinti, suprasti, įkvėpti naujiems teigiamiems pokyčiams. Palankūs ir romantiški pasimatymai.

Iš ketvirtadienio į penktadienį gerai sapnuoti žalumą, gėles, vaisius – tai sėkmė tvarkant meilės ir darbo reikalus. Ruduo, žiema reikštų nusivylimą, nuostolį.

Blogas ženklas: paslysti, parkristi, jei užgriūtų smulkūs neplanuoti reikalai.

Geras ženklas: išvysti žiežirbą, ryškios, akinančios šviesos blyksnį, jei paukščio plunksna ant galvos užkristų.

Žvilgsnis į priekį: savaitgalis nepalankus svarbiems reikalams tvarkyti, švęsti, keliauti, įsigyti vertingų daiktų.

Avinas (03 21–04 20). Penktadienį nepraleiskite progos su vadovybe aptarti jūsų paaukštinimo klausimą. Vakarą skirkite draugams – bičiuliškų pokalbių reikės kaip navigacijos ateities veiksmams.

Jautis (04 21–05 20). Penktadienis – rimtos veiklos metas. Tinka kreiptis į vadovybę su pasiūlymais bei prašymais – gautais pažadais galite tikėti.

Dvyniai (05 21–06 21). Penktadienis – jūsų svajonių pildymosi metas. Puiki diena imtis bet kokių svarbių reikalų, ypač susijusių su juridiniais keblumais, taip pat tolimomis kelionėmis, komandiruotėmis bei užsieniečiais.

Vėžys (06 22–07 22). Penktadienį nerizikuokite savo garbe – bet kokie sandėriai (ir su savo sąžine) gana greitai paaiškės. Palanku užsiimti finansinių problemų sprendimu –sėkmingai rasite išeitį.

Liūtas (07 23–08 22). Penktadienis geras taikytis (su sutuoktiniu irgi), įvairiems susitarimams, sandoriams. Tinka tvarkyti svarbius teisinius reikalus.

Mergelė (08 23–09 22). Penktadienį viskas klostysis jūsų naudai. Labiau pasikliaukite savo jėgomis bei sėkme. Palankus metas svarbiems darbo susitikimams, darbo sutartims tvirtinti.

Svarstyklės (09 23–10 23). Penktadienis daug kuo puikus – gerų pokyčių įvyks savaime ir netikėtai. Tiks tvarkyti ne tik dalykinius reikalus, palanku narplioti santykių su artimaisiais, vaikais, mylimu asmeniu keblumus. Galima laiminga romantiška pažintis. Beje, tai puikus laikas meilės dovanai.

Skorpionas (10 24–11 22). Penktadienis – nusiraminimo, atsipalaidavimo metas. Tądien netinka imtis sunkių darbų, geriausia visą dieną praleisti namie ir pasirūpinti šeima.

Šaulys (11 23–12 21). Penktadienį atsiras puikių galimybių užmegzti svarbius ryšius, susitarti su kolega, partneriu ar šefu dėl perspektyvaus reikalo.

Ožiaragis (12 22–01 19). Jei jums reikia rėmėjų, svarbių sąjungininkų bei užtarėjų, penktadienį nevenkite susitikti su aukštais, įtakingais asmenimis. Palankus metas įsigyti vertingos darbo technikos.

Vandenis (01 20–02 18). Penktadienis itin svarbus, tądien beveik savaime išsisprendžia jums opus klausimas, rasite originalią ir efektyvią išeitį.

Žuvys (02 19–03 20). Tik penktadienį tinkamas laikas svarbioms bendradarbiavimo sutartims, sandoriams tvirtinti. Šiomis dienomis verta kreiptis pagalbos į bičiulius, ieškoti ryžtingų ar bent jau įtakingų draugų, jei reikia, kad greičiau pajudėtų įstrigęs reikalas.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą