Nuotraukos autorius: 123rf

Tai nebloga proga tvarkyti darbo reikalus, spręsti su tuo susijusią painiavą

Atokvėpio metas, itin naudingas tiems, kurių įdirbis didelis. Ypač vyresnio amžiaus moterims gali atsiverti gerų perspektyvų – joms reikėtų tvarkyti reikalus, susijusius su darbu, pinigais, nekilnojamuoju turtu. Tai nebloga proga tvarkyti darbo reikalus, spręsti su tuo susijusią painiavą. Palanku koreguoti finansinius planus – šiuo metu būsite racionalesni, taupesni. Tinka pirkti daiktus ilgam naudojimui.

Tiesa, ketvirtadienis iki 12 val. netinkamas kuo nors svarbiu užsiimti ar ką nors nauja pradėti, įsigyti vertingų daiktų. Vėliau tinkamas metas socialinėms problemoms spręsti. Palanku ieškoti naujų pajamų, jūsų reikalo finansavimo šaltinių, priimti ilgalaikius finansinius sprendimus, sudaryti ilgalaikes sąjungas – dabar galima remtis partneriais, pasikliauti pagalbininkais. Kad ir kuo užsiimsite šiomis dienomis, nederėtų skubėti, blaškytis – ramiems, susitelkusiems tai itin produktyvus laikas.

Sapnuose iš trečiadienio į ketvirtadienį buvo gerai matyti ugnį, šviesą – tai apsauga, pagalba. Prabangūs drabužiai, kailiai, kepurės, šarvai – didelė sėkmė, artimųjų dėmesys, pagalba. Būti savo namuose, raktus turėti – apsauga, pasitikėjimo savimi atgavimas, knygą regėti ar ką nors rašyti – nauji draugai, susitikimas su savo išrinktuoju ar išrinktąja, žuvis – sėkmė. Blogai vandenyje plaukioti – priklausomybė, raktus pamesti, būti svetimame name, atvirame lauke – apsaugos praradimas, būti nuogam – vienatvė, neturtas.

Blogas ženklas: jei jus užpultų šuo ar katė, tapti kokios nors katastrofos liudininku.

Geras ženklas: jei šalia jūsų gyvūnai elgsis ramiai, nebus agresyvūs.

Avinas (03 21–04 20). Ketvirtadienis – ne jūsų stiprybės metas, tad norintiems pakovoti už save verta tai atidėti penktadieniui. O šiandien būkite atidesni šeimos valiai, venkite prieštarauti, kad ir su kuo bendrausite.

Jautis (04 21–05 20). Nesiblaškykite, susitelkite ir jums pavyks rasti tinkamą sprendimą ne tik dalykiniuose, finansiniuose reikaluose. Šios dienos padės suprasti, kas jums svarbiausia meilėje, ko iš jūsų tikisi partneris, šeima, kaip puoselėti ilgalaikius santykius.

Dvyniai (05 21–06 21). Nors dabar tinka spręsti finansines problemas, labai nesikrimskite, jei ne viskas klostysis taip, kaip norėsis.

Vėžys (06 22–07 22). Ketvirtadienį svarbu pasitikėti savimi ir elgtis energingai, bet ne agresyviai. Sena problema darbe gali išsispręsti naudingai (ypač moterims).

Liūtas (07 23–08 22). Ketvirtadienį leiskite sau atsipūsti, užsimiršti, nesivarginkite spręsdami susikaupusias problemas. Atidėkite tai penktadieniui.

Mergelė (08 23–09 22). Ketvirtadienį pavyks ramiau įvertinti ankstesnius įvykius, teisingai numatyti ateities perspektyvas. Spręsdami darbo klausimus ieškokite bendraminčių, partnerių – tai gerų naujų sumanymų, patikimų sąjungų metas.

Svarstyklės (09 23–10 23). Ketvirtadienį tiks spręsti profesines, taip pat jūsų reikalo finansavimo problemas. Būkite atidesni vyresniųjų šeimoje poreikiams, daugiau pabendraukite su tėvais, seneliais.

Skorpionas (10 24–11 22). Ketvirtadienį kai kas svarbaus gali pasikeisti jūsų asmeniniame gyvenime arba veikloje. Spręskite painius klausimus – rasite teisingus atsakymus.

Šaulys (11 23–12 21). Ketvirtadienis gana įtemptas, bet palankus spręsti finansines problemas, skolintis pinigų, imti kreditą. Kad būtumėte stipresni, nesipykite su tais, kurie jus remia, myli, pasistenkite stiprinti ryšius su sąjungininkais, bendraminčiais bei antrąja puse. Tai padės įveikti kilusius sunkumus.

Ožiaragis (12 22–01 19). Ketvirtadienį pervargsite, jei nemokėsite atsiriboti nuo neprivalomų, antraeilių darbų. Tai tinkamas metas įrodyti savo teisybę tiek darbe, tiek namie ir užsitikrinti paramą. Diena palanki santykiams su antrąja puse puoselėti.

Vandenis (01 20–02 18). Ketvirtadienį sutelkite jėgas, kad atliktumėte svarbius darbus, ištesėtumėte pažadus ne tik darbe, bet ir namuose. Neatsisakykite niekam padėti.

Žuvys (02 19–03 20). Ketvirtadienis tinkamas ne tik sudėtingiems reikalams tvarkyti, finansinėms problemoms spręsti, bet ir romantiškam pasimatymui.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą