Galite tikėtis puikių atsiliepimų bei vertingų pasiūlymų

Penktadienis tinkamas garsiai, atvirai reikštis, pristatyti visuomenei savus darbus, kūrybinius pasiekimus – galite tikėtis puikių atsiliepimų bei vertingų pasiūlymų. Vis tik patys būkite santūresni vertindami asmeninius sugebėjimus – pasisaugokite, kad humoro jausmo stygius neįstumtų į juokingą padėtį. Tiktų imtis ir naujų darbų, ir tvarkyti anksčiau pradėtus ir nepavykusius reikalus.

Bus palanku atnaujinti ir nutrūkusį susitarimą ar pasirašyti sutartį, sandorį, kuriam seniai rengėtės, kuris buvo vis atidėliojamas. Seksis norint išjudinti įstrigusį, vilkinamą reikalą ar susitikti su įtakingu, svarbiu, užsiėmusiu asmeniu. Palankios kelionės bei kontaktai su užsieniečiais.

Iš ketvirtadienio į penktadienį buvo svarbūs tik tie sapnai, kuriuose regėjote artimuosius, draugus. Suprasti sapnus reikėtų tiesiogiai. Blogai, jei mirusieji jus kvietė, gyrė, maitino, bet gerai – jei barė. Palanku buvo regėti arklius, pasagas – greitu laiku įveiksite dabartinę krizę.

Blogas ženklas: jei katė apdraskytų, šuo aplotų, valgyti paukštieną.

Geras ženklas: jei ant jūsų užkristų paukščio plunksna, jei kas netyčia vandeniu aplietų, rasti monetų.

Žvilgsnis į priekį: šeštadienis geras kelionėms, viešnagėms, svečių priėmimui, tačiau sekmadienis sudėtingas, kai būtinas saikas švenčiant, pramogaujant, atsargumas keliaujant; šeštadienį palanki raudona, balta, alyvinė, vengtina dusli žalia, gelsva; sekmadienį palanki žalia, vengtini ryškūs deriniai; pirmadienį palanki oranžinė, sidabrinė, vengtina ryškiai žalia.

Avinas (03 21–04 20). Penktadienį labiau savimi pasikliaukite. Nebijokite pakovoti už savo interesus – jūs neabejotinai esate teisūs, ir jūsų laukia pergalė.

Jautis (04 21–05 20). Penktadienį svarbiam reikalui sutvarkyti galite sulaukti slaptos įtakingo asmens pagalbos. Tai geras laikas ieškoti patikimų tarpininkų, konfidencialių rėmėjų. Gali užsimegzti slaptas romantiškas ryšys. Daugiau laiko skirkite vaikams – verta ką nors kartu nuveikti.

Dvyniai (05 21–06 21). Penktadienį pats laikas imtis kažko labai reikšmingo. Tai gerų permainų metas, kai reikia sutelkti visas jėgas, kad išsikovotumėte naujas erdves veiklai bei pažangai.

Vėžys (06 22–07 22). Pakilimo metas tęsiasi, tad ir penktadienį ryškiai išsiskirsite iš kitų tarpo, be ypatingo vargo apeisite konkurentus. Gera proga siekti stabilumo savo veikloje bei santykiuose su vadovybe.

Liūtas (07 23–08 22). Penktadienis – gerų susitikimų, pasiūlymų bei patarimų laikas. Palankus metas pokalbiams su oficialiais, įtakingais asmenimis, užsieniečiais.

Mergelė (08 23–09 22). Penktadienis – svarbaus persilaužimo metas: Marsas jau jūsų ženkle, tad dabar jau bus paprasčiau veikti įvykius: imsite kontroliuoti situaciją. Ypatingos naudos šiandien tikėtis neverta, tačiau moralinę persvarą pajusite.

Svarstyklės (09 23–10 23). Penktadienį per partnerius atsivers naujos, dar neišnaudotos galimybės. Gera proga ieškoti rėmėjų. Palanku spręsti juridinius keblumus.

Skorpionas (10 24–11 22). Penktadienį tinka aptarti svarbų reikalą su šefu. Geras laikas tvarkymuisi namie iš esmės, baldų perstatymui.

Šaulys (11 23–12 21). Penktadienį laukia sėkmė bei pripažinimas. Dabar asmeninės pastangos stipriai lems jūsų ateitį. Šiuo metu galite užimti itin palankias pozicijas.

Ožiaragis (12 22–01 19). Penktadienį pasijusite tvirčiau – išvysite tą palaimingą šviesą tunelio gale. Tad nesigraužkite, kad nematote apčiuopiamų savo triūso rezultatų – jau greitai sulauksite puikių vaisių. Dabar sudarytos sutartys, pradėti darbai atneš pelną bei pasisekimą.

Vandenis (01 20–02 18). Penktadienį tiktų tvarkyti skubius reikalus – šios dienos susitikimai bei laimėti susitarimai atneš ilgalaikę sėkmę. Verta spręsti aktualias problemas.

Žuvys (02 19–03 20). Penktadienis palankus materialinių problemų sprendimui, taip pat sandorių tvirtinimui. Geras laikas teikti dovanas, tai pat pirkti vertingus daiktus namams. Pasistenkite įgyvendinti bent vieną savo svajonę.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą