Nuotraukos autorius: 123rf.com

Tai netikęs laikas švęsti, pramogauti

Palanki tik pirma ketvirtadienio pusė. Iki 10 val. 53 min. palankus metas pagal Mėnulio kalendorių, tinkamas imtis svarbių, sudėtingų darbų. Vėliau prasideda kritinis laikas, kai nepastebimai suklystama, apsigaunama, kai įsiveliama į nemalonius reikalus.

Antra dienos pusė ir vakaras netinkami romantiškiems pasimatymams, juolab pažintims užmegzti. Tai netikęs laikas švęsti, pramogauti. Derėtų vengti svaigalų, labiau pasisaugoti apsvaigusių asmenų (nesvarbu, nuo ko). Būkite atidesni maisto kokybei – tikėtini apsinuodijimai.

Sapnai iš trečiadienio į ketvirtadienį nėra labai svarbūs, nebent jie buvo ryškūs, įsimenantys. Gerai buvo regėti arklius, pasagas, blogai – mirusius artimus žmones. Vakaras palankus ir meilės pasimatymams.

Blogas ženklas: jei jus aplotų šuo ar katė apdraskytų – gresia nelaimė, nesantaika šeimoje, valgyti paukštieną; geltona, oranžinė.

Geras ženklas: rasti veidrodžio šukę – išsiaiškinsite painiavą, monetų – sėkmingas problemų išsisprendimas, paukščio plunksną – sutiksite gerą draugą, sušlapti, sulyti – laimė, sėkmė; sidabrinė, žydra, mėlyna.

Avinas (03 21–04 20). Jei jūsų darbas nesusijęs su tikslumu, punktualumu ir kitokiais reglamentais, ketvirtadienį galite nemažai nuveikti ir sulaukti iš tiesų puikių rezultatų pirmą dienos pusę. Vėliau geriau likti saikingiems – jokių avantiūrų, ypač meilėje.

Jautis (04 21–05 20). Niekuo rimtu neužsiimkite – tai poilsio metas, kai verta apsiriboti savo namų erdve.

Dvyniai (05 21–06 21). Ketvirtadienis – įdomių naujienų ir lemtingų susitikimų diena. Tiesa, nereikėtų rimtai reaguoti į informaciją ir pasiūlymus, gautus antrą ketvirtadienio pusę.

Vėžys (06 22–07 22). Ketvirtadienio pirma pusė tinkama spręsti finansines problemas. Nors tiesioginės naudos nesulauksite, jei žvelgsite toliau, suvoksite, kad tai rimtas pagrindas būsimai sėkmei.

Liūtas (07 23–08 22). Ketvirtadienis – labai aktyvus metas: gali pavykti daug ką nuveikti. Iki 11 val. ketvirtadienį vertėtų imtis kuo svarbesnių darbų, ypač tų, kuriuos turite atlikti vieni ar kuriems turite vadovauti.

Mergelė (08 23–09 22). Ketvirtadienis – poilsio diena, bent jau nieko naujo ar svarbaus nesiimkite ir dažniau tikrinkite, ar nėra klaidų.

Svarstyklės (09 23–10 23). Ketvirtadienio rytmetys sėkmingas, tačiau vėliau turite progą kai ką sugadinti. Tai laikas, kai susiduriama su laisvės žala ir neigiama draugų įtaka. Ypač svečiuose bus svarbu likti saikingiems.

Skorpionas (10 24–11 22). Ketvirtadienio rytmetys tinkamas pokalbiui su šefu. Vėliau geriau atsitraukti nuo svarbių reikalų ir nepasiduoti intrigantų provokacijomis – jie gali pasinaudoti jūsų ambicijomis.

Šaulys (11 23–12 21). Ketvirtadienis – puiki diena, tačiau svarbiam apsisprendimui tinkamas laikas tik iki 11 val. Vėliau galite nepastebėti, kaip jus suklaidins koks nors autoritetingas asmuo.

Ožiaragis (12 22–01 19). Ketvirtadienis – nepalanki diena, tad niekur nerizikuokite, nesivelkite į azartinius žaidimus – gresia netikėti nuostoliai, praradimai.

Vandenis (01 20–02 18). Pirma ketvirtadienio pusė tinkama reikalams tvarkyti, o vėliau neskubinkite įvykių, kritiškiau stebėkite, ką daro kiti.

Žuvys (02 19–03 20). Pirma ketvirtadienio pusė – pats darbymetis, vėliau nepatartina imtis nieko svarbaus. Ir pasistenkite vakare nesivelti į jokius debatus – jūsų nuomonė nebūtinai bus teisingiausia. Labiau pasaugokite sveikatą, būkite atidesni maisto kokybei.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą