Horoskopas antradieniui, lapkričio 28 d.

Avinas Panašu, kad šiandien ypač atsiskleis jūsų atsakingumas ir rūpestingumas. Arba šito sulauksite iš artimųjų. Nusimato susitikimai su draugais, pažįstamais. Galite išsiaiškinti santykius ir pajusti daugiau meilės vieni kitiems.

Jautis Sustiprėjusi įžvalga jums padės atskirti, kas jums linki gero, myli,o kas tik norėtų jumis pasinaudoti finansine ar kūniška prasme. Jei pajusite nenumaldomą vidinę įtampą, ją numalšinti galėsite sportuodami ar vaikščiodami gryname ore.

Dvyniai Nusimato įdomūs susitikimai ar pokalbiai. Galbūt teks bendrauti su garbingais, įtakingais veikėjais arba kažkur toliau vyksite neįprastais tikslais. Aktualūs bus ir meilės reikalai. Jums gali pavykti įgyvendinti troškimus.

Vėžys Didelio pareigingumo ir darbštumo diena. Būsite nusiteikę iš peties padirbėti. Galbūt talkinsite savo pažįstamiems. Jeigu galimybės leidžia, tikriausiai įsigysite planuotą daiktą.

Liūtas Susitiksite su draugais, ilgiau nematytais artimaisiais, sulauksite svečių. Bendravimas su jais bus gana turiningas ir šiltas. Atkreipkite dėmesį į visą gaunamą informaciją - ji gali jums labai pasitarnauti. Širdyje padaugės meilės.

Mergelė Nors būsite geranoriškai nusiteikę kitų atžvilgiu, energijos stoka arba pasinėrimas į prisiminimus trukdys parodyti gerus jausmus. Būkite nuoširdūs ir apibūdinkite savo būseną. Tiktų pagalvoti apie tai, kaip jaukiau susitvarkyti buitį.

Svarstyklės Patirsite nemažai įspūdžių, emocijų, jei susitiksite su seniai matytais draugais, giminaičiais. Gali kilti susirūpinimas dėl kadaise prisiimtų ir galbūt neišpildytų įsipareigojimų. Kažkuo tai kompensuosite. Širdis prisipildys meilės.

Skorpionas Tai turėtų būti veikli diena, ypač jeigu prekiaujate ar esate užsiėmę išsamiu namų susitvarkymu.

Šaulys Planavote ar neplanavote, šiandien turėtumėte kur nors netoli išvykti, pakeisti aplinką, aplankyti draugus, gimines. Galite ir patys sulaukti svečių ar netikėtų skambučių, žinučių. Veikiausiai tai jus nudžiugins.

Ožiaragis Šiandien mintys suksis apie senus laikus, protėvius, savo šaknis, artimuosius. Galite lankytis vaikystės vietose arba susitikti su seniai matytais giminaičiais. Jei niekur nevyksite, noriai eksperimentuosite virtuvėje.

Vandenis Ši diena sukels stipresnius meilės jausmus viskam, ką branginate, kuo žavitės. Sieksite draugystės, tarpusavio supratimo, daugiau dėmesio skirsite vaikams. Laukia mieli susitikimai, vaišės. Širdis prisipildys gerų jausmų.

Žuvys Jei neblogai jausitės, pavyks atlikti tai, ką suplanavote. Nesunkiai rasite ir mažų džiaugsmų šios dienos prasmingoje pilkumoje. Kita vertus, sveikata bus labiau pažeidžiama, tad nepersitempkite.

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą