Diena palanki kuriantiems, taip pat dirbantiems protinį darbą

Nieko nėra pastovesnio už laikina. Neblogai būtų antradienį tai prisiminti dažniau, nes šios dienos pažadai, įsipareigojimai nebus vienkartiniai, ilgam lems jūsų gyvenimą – net viską atlikus, sutvarkius teks vėl sugrįžti, kai ką perdaryti. Lengvabūdiškiems asmenims dėl šios dienos neapgalvotų žingsnių kils rūpesčių. Tie, kurie priėmė teisingus sprendimus, dar ilgai galės džiaugtis įgytu stabilumu, sėkme. Vis dėlto antradienį permainos, net avantiūros palankios, tiesa, jei tinkamai apgalvotos ir priimtos neskubant. Tiks pradėti naujus darbus, kuriems buvo deramai pasirengta. Patartina daugiau dėmesio skirti nueitam keliui – naudingiausia bus atnaujinti ar perdaryti tai, ką anksčiau darėte. Ir pasiruoškite netikėtumams, nes ne viskas eisis pagal planą. Diena palanki kuriantiems, taip pat dirbantiems protinį darbą – tai įkvėpimo metas, kai atsiskleidžia asmens charizma. Antradienį daugiau bendraukite, užmegzkite naujas pažintis arba atnaujinkite senas, priimkite svečius. Jei seniai laukėte pagalbos iš šalies, jūsų lūkesčiai irgi gali pasiteisinti. Palanku kirpti plaukus, nagus, maudytis pirtyje.

Iš pirmadienio į antradienį buvo gerai sapnuoti žalumą, gėles, vaisius – tai sėkmė meilėje ir reikaluose. Ruduo, žiema reikštų nusivylimą, nuostolį.

Blogas ženklas: paslysti, nukristi, jei jus užgriūtų smulkūs, neplanuoti reikalai.

Geras ženklas: išvysti žiežirbą, ryškios, akinamos šviesos blyksnį, jei paukščio plunksna ant galvos nukristų.

Avinas (03 21–04 20). Antradienį neskubinkite įvykių, bet mokėkite pasinaudoti palankiu atsitiktinumu, artimųjų patarimais ir siūloma pagalba. Palanku tvarkyti nekilnojamojo turto reikalus, spręsti gyvenamosios vietos klausimą. Geras laikas tvarkyti namus iš esmės ar imtis remonto, taisyti buitinę techniką.

Jautis (04 21–05 20). Antradienis palankus dalykiniams ir draugiškiems susitikimams. Gera proga užmegzti partneriškus santykius, pasirašyti ilgalaikius bendradarbiavimo susitarimus. Jei vargina pasirinkimo problema šeimoje, jei norite išspręsti seną ginčą su artimaisiais ar savo pora, reikėtų pasikalbėti antradienį, neatidedant to rytdienai.

Dvyniai (05 21–06 21). Atgaunate jėgas, tvirtėja pasitikėjimas savimi – jūs vėl optimistai ir su jumis taip malonu bendrauti. Antradienis – didelių darbų diena: neatsisakykite papildomų užduočių ir naujų pareigų. Gauti dalykiniai pasiūlymai bus naudingi – patartina juos priimti.

Vėžys (06 22–07 22). Antradienis – pripažinimo diena, puikus laikas susitikti su aukštais, įtakingais asmenimis. Palankus metas laisvųjų, kūrybinių profesijų atstovams. Seksis ir įsimylėjėliams, siekiantiems laimėti patinkančio asmens dėmesį. Tiesa, rytdiena bus dar geresnė, tad jei kas nors nepavyks, be nuoskaudos atidėkite rytdienai.

Liūtas (07 23–08 22). Antradienį nereikėtų rodyti iniciatyvos nei tvarkant reikalus, nei asmeniniuose santykiuose – jei kas nors išsispręs, tai tik savaime, jums nieko neįtariant. Galima netikėta dovana, naudingas dalykinis patarimas ar net pasiūlymas – atsisakyti nereikėtų, tiesa, tai greit neduos naudos.

Mergelė (08 23–09 22). Antradienis – draugiškos pagalbos metas, kai tenka maloniai nustebti, koks bičiuliškas ir geranoriškas visas pasaulis. Šią puikią dieną gali pavykti užmegzti ne tik patikimus draugiškus, bet ir stabilius partneriškus ryšius, ir tai naudingai pakeis jūsų ateitį.

Svarstyklės (09 23–10 23). Jei būsite sau griežtesni ir reiklesni, antradienį daug laimėsite, pildysis jūsų lūkesčiai. Tiesa, ne visai taip, kaip manėte. Bus palanku spręsti įsisenėjusias karjeros problemas – pavyks pakreipti reikalus jums palankesne linkme.

Skorpionas (10 24–11 22). Antradienis – pripažinimo metas, tad imkitės svarbiausių dalykų. Palanku užsiimti savo veiklos plėtimu, susitikti su užsienio partneriais, pasirašyti sandorius. Šios dienos laimėjimai veikloje suteiks ilgalaikį pripažinimą, lyderystę. Pasiūlymai imtis naujos veiklos ar eiti naujas pareigas perspektyvūs.

Šaulys (11 23–12 21). Antradienį verta rizikuoti veikloje, tvarkyti rizikingus finansinius reikalus, jei jūsų intuicija gera, – nuojauta pasiteisins, ir jums pavyks teisingai numatyti dabartinių veiksmų pasekmes. Gera proga konfidencialiems susitikimams ar susitarimams. Galite sulaukti nuoširdžios pagalbos iš nepažįstamo ar mažai pažįstamo asmens.

Ožiaragis (12 22–01 19). Antradienį kovą už principus, įtaką pakeiskite bendradarbiavimu. Nusileiskite pirmi, būkite draugiški – rasite naudingų kompromisų. Puikus laikas dalykiniams susitikimams, susitarimams (ilgalaikiams), svarbiems dokumentams tvirtinti.

Vandenis (01 20–02 18). Antradienis – reikšmingas metas veiklai: būsite aktyvūs, galite kai ką labai naudingo pasiekti. Tinkamas laikas svarbiam pokalbiui su viršininku. Gera diena atlikti svarbius sveikatos tyrimus, ypač siekiant išsiaiškinti sunkiai diagnozuojamą ligą.

Žuvys (02 19–03 20). Antradienį aiškinkitės painius reikalus, sudėtingas dalykines problemas, taisykite senas klaidas. Galima įdomi (ir naudinga karjerai) pažintis ar susitikimas, pokalbis su įtakingu, žymiu žmogumi. Gera proga pasikalbėti su viršininku apie dalykus, kurie jums nepatinka, kuriuos norėtumėte pakeisti savo darbe.

lrytas.lt inf. 

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą